Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,263 Адказу
|
597,358 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось учора ў FortunePlay фрыбэт зайшоў – не стаў у спорце працягваць, у слотах зліў. Зараз у Luckyvibe фрыбэт зайшоў 😏 Хз… Не факт, што наступны паставлю і таксама зайдзе 😏
@lemonad83 я табе прыглас кідаў, прымі, спасылку кіну, паспрабуеш 😉
@lemonad83 ну што там замёрз? Так-так, не-не) Мая справа – прапанаваць, Ваша справа – адмовіцца 😏
@vitaldeluxe слот вайб і фортуна плей, я ўжо ўчора праверыў астатніх, але там няма раздзела спорт, адпаведна няма фрыбета, каля 10 такіх казіно праверыў.
@bugulma83 нічога не прыходзіла, прыняў дружбу
Пад за-лупнікаў кантора, што адна, што другая, нават круціць гэтыя 10 фрых ніколі ніякага азарту, больш азарту ў вулканах кола пакруціць, чым у гэтых клоўнаў з іх макскешамі…
@nikolay_ нават я здзіўляюся тваім выйгрышам, то нулі, то капейкі, зьдзеўляюцца, як хочуць)
/forums/topic/2-vyigryshnye-skrinshoty-skriny-igry-v-kazino/page/513/#post-982279
@Anutka89 там пісаць камэнты нiзя, толькі скрыншоты выкладваюць.
Прывітанне ўсім! Падкажыце, хачу ўзяць фс у краме. Абавязкова мець дэпазіт за апошні тыдзень? Ці патрэбны толькі апошні дэпазіт?
@misterprizident1.Ну што ты хочаш з 250 рублёў?)канечне будзе зліта )з 1000 можа камусьці і выведуць 5 тысяч максімум.
@bugulma83.І правільна зробіш, потым адкруціць трэба (Яшчэ і дэп папросіць.
о цуд, адыграў бонус у иммерион, 45 баксаў на балансе, упершыню напэўна за 50 раз калі былі бездепы
@nikolay_ як вы туды зайшлі? Не адкрываецца
зноў спрацаваў LV10 на LuckyVibe, фрыбэт 10 еўра на спорт
upd: прайшлі суткі, пакуль была мадэрацыя
@rs1771 цяпер гатуйся рабіць дэпазіт, хз як зараз. Раней было прасцей, але таксама са сваімі заебамі! Polygon дапамагаў.
А якія лічбы на бонс? Сайт нешта не загружвае, а па пошце накінулі
бонусы
@diggidondon канешне вяртанне накруцілі ўсе казікі,по сравнению с 3 года назад какая она была,а если в казики перейти на валюту доллар,то вяртанне ў казіку зусім іншае і слоты па-іншаму гуляюць,для иностранцев казики па-іншаму гуляюць,но это не в наших казиках это было замечено,и когда отмываешь бонус,то это заметно когда отыгрываешь бонус при включенной отдачи,казики управляют отдачей потому что скриптовые
@vitaldeluxe я слот у выніку дажаў да бонусу… па 0,2 за 703 спіны… бонус аказаўся стандартны, нават з ретрыгерам… х13…. нягледзячы на сожраныя х250 бетона… ён не аддаў, роўным лікам нічога))) і гэта нармальна для PGsoft, у іх такая механіка. А ў выніку, замест належных па РТП -4,6уе, я сыходзіў у -51,6уе… РТП атрымаўся 63,27%… і што? падкручана і на стэйку? І яны кіруюць маім РТП? Ды?…не… Яно як было ў слота 96,73% так і ёсць…. І як бачыш, валюта не пры чым… ёсць, канешне, казікі, хто круціць і кіруе РТП, але гэта тыя скрыпты, якія слот да самога правайдэра гэтага слота не маюць ніякага дачынення і гульня вядзецца не праз іх серверы… А тое, што ты кажаш, што было тры гады таму… так, слоты па-іншаму гулялі… менш дыспаво… але РТП як было тры гады таму, як і 10 гадоў таму, так і засталося зараз…. або ты хоць пару сесій гадоў 10 таму лавіў па 500 спінаў без бонускі, ды хрэн там 500!! па 200 спінаў і то былі выключэнні…. а цяпер гэта на ізі… і што РТП думаеш змянілі? Ды нахрэн… Змянілі механіку выплат, або ты думаеш з’яўленне стрымероў, новых функцый у гульнях, змены сярэдняга гульца ў слоты ніяк не ўплываюць на паводзіны слота? І ён як быў 10 гадоў таму, так і застанецца… Зразумей, РТП не мяняюць, мяняюць механіку выдачы гэтага РТП.
@belbetwinet
@misterprizident1.У яго раз на месяц )Як у Вавадзе )
@vernonveoТак, я думаю, яны выведуць без праблем) так што праходзь.
@nikolay_ вісіць таксама статус pending
Пошей чэкнуў, нідзе няма бездепа ці стоячага, толькі ў бонсе, на мой погляд, спакуслівая прапанова, вагер х10 ад іх прама падарунак, у стаўках адпаведна х5 тым больш, хз. пакуль ёсць час падумаю дзень, другі…
Па Fortuneplay: я загрузіў докі, адпісаў у чат, каб праверылі. Потым зрабіў дэп 1 doge. Яшчэ раз напісаў у чат пра вывядзенне. Сказалі, вывядуць на працягу 72 гадзін, век волі не пабачыш)
@chain дэпы даўно былі? У мяне дэпы туды часта – нічога не прапануюць. Можа перастаць дэпіць, і мне такія пагоны зробяць.
@nikolay_ гэта ўсё шляпа, для заманухі. х10 – гэта дэпазіт + бонус, а не на бонус. Па факце атрымліваецца х20, але гэта нідзе не напісана, натуральна.