Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,586 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood
/forums/topic/2464-bezdepozitnye-kody-obnovlyaetsya-ezhednevno/
@bugulma83 ад душы шчырае дзякуй.
Fairspin казіно
10 спінаў у календары для тых, хто рабіў дэпазіт. Праўда, слот у мяне не адчыняецца.
Fortunaplay далі фрыбэт 10€ чакайце.дэпаў не было.
Код FP10
@robingood праз VPN заходзіць? Так не пускае 😏
@robingood куйня якаясьці промік актываваўся але ў бонусах ніфіга няма
@bugulma83 так
@wasteomind так у бонусах не будзе) на спорт зайдзі стаўку пастаў зарадзь макс кэф 2, і там з’явіцца.
@robingood так як на зло вини не запускаецца 😢
@robingood зарадзіў на баскет) кэф шкада, што ўсяго х2😏
@bugulma83 калі сыграе,далей стаў.Там ужо можна любы кэф
@robingood для новарэгаў пойдзе?)
@sinaloa адсюль так.
@robingood уфф, дзякуй. Зразумеў. А то я ў Бугульмы ўжо спытаў спасылку, а трэба толькі праз гэты сайт, праўда?
@sinaloa ладна хоць і Мікалая спытаў 🤣 Я забыў, што ўжо зарэганы на FREESPINXточкаCOM😂
@sinaloa так, усё правільна.
Я канечне нічога не маю супраць старонніх рэсурсаў , але майце на ўвазе , што за такія спасылкі можна і бан атрымаць. Спецыяльна не буду адказваць на паведамленні каму гэта адрасавана , самі думаю ўсё выпраўіце )
@extratip а мне проста цікава, дзе ты ўвогуле спасылку ўбачыў?) скрыншот ёсць, проста малюнак. Спасылак, здаецца, няма ніякіх, хоць я можа нешта і прапусціў.
@sinaloa
я не модэратар, мне шчыра ўсё роўна, што вы выкладваеце. Проста папярэдзіў, што гэта заўсёды было забаронена на форуме. Скрыншот таксама адносіцца да спасылкі на старонні рэсурс, дзе бачна назву сайта, ну гэта вы ўжо самі глядзіце, выпраўляць ці не.
@extratip спасылка – гэта калі цыснеш і перакідвае на іншы сайт, тэксты і скрыны гэта не спасылкі як бы)))
@extratip тады дзякуй за інфармацыю, пра гэта я не быў у курсе, што скрыншот таксама адносіцца. Хаця я і не выкладваю іх са староннімі, але на будучыню інфа карысная.
@sinaloa колькі такіх скрыншотаў было выкладзена, нічога, здаецца, усё было добра без папярэджанняў 😏Хз… У панядзелак паглядзім хто піша дурню, а хто ўсё правільна робіць 😏
@babay29
Нібыта не спасылка, але яна вядзе на іншы афіляцыйны сайт, а гэта атрымліваецца як рэклама, што ў прынцыпе заўсёды было забаронена на форуме.
@babay29 што да тэкставага варыянту спасылкі ты тут не правы, гэта забаронена. Даўно многім вядома.
@bugulma83 ну вось і я трохі ў акуе, што скрыншоты нельга. Нібы тут не першы год, але такое ўпершыню чую ўвогуле. Магчыма адміністрацыя проста да гэтага больш лаяльна ставіцца, бо іх не часта выкладаюць(скрыншоты).
@sinaloa як жа надакучвае, націскаеш на званочак на апавяшчэнне і старонка пустая, даводзіцца зноў перазаходзіць у тэму абмеркавання 😏