Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,335 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@usedeath калі ў умовах так напісана, то абавязкова. Правяраюць усе ўмовы перад нарахаваннем фрыспінаў
@hgsdtv там так замудранавана напісана , я ўмовы на 55фс на Play Fortuna без вейджара выканаў а напісалі што не выканаў . І тое самае з бонусамі пры рэге , даюць 5 баксаў у Tonplay а па факце далі 2.5
@belbetwinet гэта пісаць пытанне ў тг форума, тады ўдакладняць у іх
@hgsdtv так, а яшчэ промік на 5 баксаў таксама ў пф купіў без вейджэра, а ён аказаўся з вейджэрам ((( і пісаў, і толку нуль – проста кінуў
Кароче адкруціў вэйджар 10 долараў па промакодзе luckyboys, пасля гэтага яны ўсё спісалі. Скам гэта, не верце
@lifteed я ўвогуле цяпер не магу зайсці туды)добра што так)а то так абламалі б)
@robingood,яшчэ бонус за бонусам)Эх…
@lifteed пішы які казік, гэта ж проста ўказаць казік .ўсяго некалькі літар напісаць
@bugulma83 так усё роўна не груззіць ))) максімальна дзіўны казік
@belbetwinet у папярэдніх паведамленнях пісалі, што спісалі ў нуль пасля адкруткі вейджэра) Па ўсім выглядае, Расія адлятае па бонусах 😏 Беларусь, можа, актуальная, але гэта не дакладна 😏
@diggidondonГэта дакладна. Раней, умоўна 10 гадоў назад слот з 100 гульцоў, якія ў яго гулялі, выдаваў, напрыклад, пяццім х200, а цяпер толькі аднаму з 100 дасць х1000. РТП такі ж самы, толькі вось ты ўсё часцей і часцей трапляеш у тыя 99 гульцоў, якім ні хрэн слот не даў.
@ident
Ужо надакучыў з яго падёпкамі- ты ж вядзі жа сябе роўна – не – пастаянна ругаецца0 – усё ніяк
@reddog123 вобразна, так і ёсць… а народ, усё RTP не той, круцяць яго вечна ўсе, куды-та)))… А навошта яго мяняць… раней нам давалі пагуляць на свае депы… з плаўным аддачай, убачылі, што шмат вывадаў, напрыклад х2 ад депа, ага значыць трэба паменшыць колькасць на х100-200 спінаў, кінуць на х5000 спін, тым самым разагналі диспу,.. усё роўна дадэп прыляціць)))
@diggidondon
Хз – я прыхільнік таго, што РТП ліцэнзія не можа мяняць, а толькі правайдэр можа мяняць
бельарусь можа и нет но ён не груззіць , а калі груззіць то кнопка рэгістра неактыўна
@belbetwinet
беларусам, як я заўважыў, для рэгі ў казіно менш даступна магчымасцяў, чым расіянам, магчыма, памыляюся
@ident магчыма, зараз столькі гэтых казіно, што жах, але вось BitStarz стаў нам недаступны, гэта крыўдна. Нармальнае казіно было і вывады хуткія
@belbetwinet
ага – я зарэганы там даўно – спрабаваў аўтарызавацца – куй там…
@ident не, ты правы, так і ёсць…
@belbetwinet мда… што ні скажы, SoftSwiss для мяне быў адзін з топ… і вось не думаў, што так кінуць РБ… там жа і заснавальнік з РБ і офіс у Мінску быў у іх…
@diggidondon
па-мойму там і ёсць то бок у Мінску – памятаю ТТР адкрываў казіно і шукаў чалавека ў службу падтрымкі з Мінска)
на Stake прыйшоў месячны можа хто не ў курсе глядзіце адмазкі заносаў….
@identттр аказаўся звычайным кідалой)
@diggidondon я раней пастаянна гуляў у softswiss, як толькі накатал адну скаргу не памятаю на якое казіно, пасля гэтага ўзялі ўсюды акаўнт заблакавалі
@ingibordadapkuna раней іх было шмат, як праекты Dama, нешта не бачу цяпер softswiss.