Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,273 Адказу
|
597,674 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рэальна скрыптавая звалка,пустыя спіны ў бонусе,адзін спін з выйгрышам)
@vitaldeluxe Б гамінг правайдэр адстой, я яго цярпець не магу, гэта тыпу плей сан, такая ж ёбата, у іх каб злавіць х1000 трэба мільёны спінаў круціць… у асноўным – ні хуя…
@nikolay_справа не ў х1000, а ў бонуснай гульні, якая была з множнікам х25 з 14 спіна і пасля яшчэ рэтрыгер кінул на 5 спінаў, а ў агульным усяго выпалі два рэтрыгера за бонусную гульню і толькі адзін спін быў з выйгрышам, АДЗІН)
@vitaldeluxe BGaming супер шкодны па аддачы, тыпу Belatra скрыптавая, адзін спін можа ўсё вырашыць….
@bugulma83 Справа не ў тым ці іншым “ушчэрбным” слоце, а ў накручанай аддачы
@vitaldeluxe Віталь ты з сеткі Immersion, Yobets, iWild выводзіў хоць?
@dmiitriiy у юбетс і иммерион не адыгрываў, а ў ивилд і снетч адыгрываў па разу бонус, але не выводзіў, працягваў гуляць далей і, натуральна, сліў быў
@vitaldeluxe ясненька. я таксама ў айвілд рублёў 40 засадзіў, ні разу на вывад не ставіў. а ў астатнія нават не дэпаліў ні разу, толькі па бонусах чота спрабаваў адмыць – ніфіга.
@vitaldeluxe Віталій, якое меркаванне ў цябе наконт казіно Голдфішка? і ўвогуле што народ кажа, падкажы, калі ласка.
@dmiitriiy я там не гуляю, а што людзі кажуць чытай у водгуках…, а мне адкуль ведаць, што людзі кажуць) я за голдфишкай не сачу
“цікавыя ты пытанні задаеш”
@vitaldeluxe да якія нахрэн цікавыя ,сто гадоў з табой знаёмы .проста налічылі бонус ,адкруціў, кінулі, тыпа злоўжываеш бонусамі, хоць самі налічылі .справа была ў гэтую сераду. вось сто грам запіў пасля працоўнага тыдня ,думаю пісаць якуюсь скаргу або забіць нахрэн.гледжу ты ў анлайне .
@dmiitriiy я там вывёў 19к апошні раз, не памятаю ў якім годзе і забыў пра гэтую шарагу, заходжу іншага разу, калі ўсюды блыт, круціць суботні турнір, у якім таксама раз выйграў але нічога не адыграў або за лаяльнасць яны налічваюць спіны з капейнымі стаўкамі, не памятаю па якіх днях) але вось у прынцыпе і ўсё
@vitaldeluxe
эх, шкада, на рэальныя грошы так не гуляе гэтая шарманка(
вось такія справы
@h00ya і не кажы -мара паэта ))
@dmiitriiy x1k, так без бонуса, проста са спіна) магія, не інакш)
@dmiitriiy вось і я так жа з імі размаўляю,калі былі нейкія непаразуменні) не марнуй на іх час і нервы,праўда на іх баку,у іх так правілы напісаныя
@vitaldeluxe так,как ты правільна зразумеў ,я такога ж меркавання .дзякуй за ўвагу !
@h00ya цяпер ужо і робаты па горадзе ходзяць ,а мы ўсе ў фарт па інтэрнэце верым .прыкольныя мы канешне хлопцы )) дай Божа нам здароўя ,бо вымерцем як тыя дыназаўры ))
главнае я ўсё памятаю,з чаго пачаў ,як першы спін запусціў.маладзец bugulma ,прыдумаў там галіну адкровення.як-небудзь зайду таксама раскажу свой расказ.
Віталій ,а ты знаеш @marusik94 ?
@dmiitriiy у лічку пайшлі,а тут гэта абмяркоўваць не па тэме
@vitaldeluxe а як тут у асабістае ? напішы мне, калі ласка, што-небудзь
я яшчэ з Пентіумамі II і са другой чачэнскай ніяк не даеду ) рулі Віталь!