Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,345 Адказаў
|
602,136 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ад immerion прыйшоў ліст з 50 фрыспінамі, правярайце пошту. Я ж не магу скарыстацца імі зноў, па-рознаму прабаваў. Памылка 403.
@vitaldeluxe падкажы што там для вываду вериф деп патрэбны??
@dangeraut правільны прома pWtOxQMJ ,лішнія скапіяваў)
@dangeraut чакай людзі падкажуць,хто выводзіў,у мяне ў іх справа да вываду не дайшла
@sinaloa праз Польшчу
@vitaldeluxe ну часам яны ўключаюць аддачу, вось нядаўна дзве тыдні запар адмываў і выводзіў па макс кеш-аўт, галоўнае спачатку трапіць у слот, які насыпае
dskkgn5f1 имерион хутчэй за ўсё
@hgsdtv.У ПФ і ў буй практычна заўсёды так было ў мяне асабіста..Пакуль не пакінеш 100т не дадуць падняцца нават 50т .І ў іх заўсёды ўсе казіно так было, гуляў у мяне асабіста
@belbetwinet промакод не знойдзены
@vitaldeluxe
а праз якую краіну атрымліваецца зайсці на гэтую казю ? У мяне на адну краіну не працуе
@extratip Ганконг
@extratip я праз Польшу ўжо пісаў вышэй
@vitaldeluxe.Так хутчэй за ўсё без Дэпа зараз мала якое казіно выведзе. Калі толькі новае казіно для рэкламы сябе .
@fortovui.Каб была аддача ў дачным казіно нармальная ) а не тое, што ў слоце трэба ўгадваць)
Рамен патэлефанаваў. 25 фрыхаў бяздэпа. Як і ўся сетка, дае 200₽, гэта прыгавор. Куды знікла казіно, у якое я верыў каля 5 гадоў таму?
Прыколіцеся на балік, на апошнім спіне бонус злавіў, цяпер хоць шанец на адбіўку, ды і пакруціцца, а як іх куісосіў калі дакручваў апошні спін… ох ад душы прама наругаўся і адразу бонус злавіў, у іммеріон 2$ далі фрыкі без шансаў злітыя, тут хоць папацяцца ёсць шанец, досад7на што яны жабы 40$ усяго макс кеш, раней хоць 50 быў… ну на халяву як кажуць, галоўнае адбіцца… усім фарту!
@mrakobes777, прабачаюся. Тэлефон выскачыў з рук, я яго спрабаваў злавіць і выпадкова нешта націснулася. Місклік, карацей.
Я таксама калісьці pf у гульні напружваў адным званнем. Адразу папёрла. Гэта для секты, якія вераць у ртп. Потым мяне забанілі назаўжды.
эх толькі адышоў на суку зноў праіпаў, да што за няўдача з ёй…
Сука як заўсёды ліміт
@nikolay_ Адмывай і вынось), удачы! Колек, які ў имерион промо?
@misterprizident1 я костыль уключыў для юбетс і з-за гэтага промо не атрымалася актываваць у SYKAAA,краіна ў забароне ў казіно)
Имерион не ведаю dskkgn5f1 гэта ў прома паказвае 3баксы дало зліта
@misterprizident1 Зразумела, ён чамусьці не спрацоўвае
BMePrI1E імеерион удалося выцягнуць