Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,335 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dmiitriiy кінуў запыт у сябры,прымай
соры Віталій !
@dmiitriiy Я ведаю!Калі нешта цікавіць, магу асабіста адказаць!?
@marusik94 што там з раскладам у why казіно>?Марусік я ж казаў,што трымаю за цябе кулачкі -раскажы калі ласка.
@dmiitriiy ааа😁вы пра гэта🙈проста гляджу, мяне тут ужо па прыватных пачалі абмяркоўваць😁 мяне тут ніхто не ведае, а нейкія абмеркаванні вядзецца🤭
Што датычыць why 🙈я, калі шчыра, трохі падзабіла 🥺часу не было 🤦🏼♀️працы вельмі шмат і як-то не хочацца траціць нервы🙂скрыны ўсе засталіся, усё на месцы, проста шчыра – зусім не было да гэтага… А за тое, што трымаеце за мяне кулачкі🙈 дзякую🙏і вельмі цаню гэта😇
@marusik94 так, мы ўсе памыляемся. але мы не апусціліся да таго, каб абмяркоўваць адзін аднаго.
@dmiitriiy Сама ніколі нікога не абмяркоўваю, нават калі нешта ведаю..і не люблю проста, калі мяне не ведаюць і абмяркоўваюць🙂
Ды ладна 😉проста здалося 🙃
@marusik94 што пра цябе трэба ведаць ,каб можна было абмеркаваць?) не судзі да не будзеш судзім !
У кагосьці ёсць крыпта ў наяўнасці?
@peterdmitriev1 ёсць, толькі калі возьмеш роўна 25
@god напішы ў тг peterdmitriev
якая галімя скаміна гэты вэйс і файер, за $15 я ўпіймаў усяго 1 бонус у засранай рыбалцы, на х22, хаскав з шансам, ніводнай бонускі не паставіў, pg софт увогуле прыбралі… я іх дом трубу шатал, гэта дно на ўзроўні сукі, дзе ніколі нічога не гуляе…
Рэбзя ёсць у каго абмен на 1к?Мне на крыпту я на карту вам.
@dmiitriiy
Навошта ?
Прывітаю ўсіх удзельнікаў тэмы! Нагадаў пра правілы сайта: мат, абразы, флуд і оффтоп забаронены))) Такія паведамленні будуць выдаляцца, а пасты, што змяшчаюць мат, не будуць рэдагавацца, а адразу адпраўляцца ў кошык. Усе высвятленні з выкарыстаннем абраз і мату, калі ласка, пераносьце ў лс. У тэмах, калі ласка, будзьце карэктныя ў выказваннях. !!Калі вы не згодныя з якім-небудзь постам, напішыце мне ў лс або ў нашую падтрымку!!! Дзякуй за разуменне!
падкажыце пф як доўга выводзяць у апошні час
@robingood
Стары, не дапамагу. Не пытайся тут. Хіба?
@chag чаго не зразумеў?
@artemek па СБП турбо ад 30 хвілін да гадзіны… Толькі гэтым метадам здымаю😁
@robingood чалавек відаць жа, што з бодуна, нейкую незразумелую ерунду піша 😏
@bugulma83😄😄 ёсць абмен?
@robingood Ніколай, прывітанне 👋 Я сам учора спрабаваў знайсці ў доўг😂 Хацелася трохі пагуляць вечарам) Абломейшен 😁
@bugulma83 лепшы правайдэр для адмывання бонусаў, увогуле.
@goldking 3Oaks gaming і Endorphina толькі ў іх адкручваю😁 У кожнага свае любімыя правайдэры 😏
@bugulma83 Spinomenal яшчэ ёсць,выдатны правайдэр для адкруткі вэйджара.
Рэбзя скіньце спасылку на бездэпазітныя коды,у мяне ў пошукавіку не знаходзіць(