Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,273 Адказу
|
597,894 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe ну хрэн ведае, няхай так, але я ў гэтым гавнішчы бачу сваю стату і на стейке, і на редстаре і іншых… Усюды поўная шляпа, значыць па тваёй логіцы ўсе казікі накручваюць.
@diggidondon канечне аддачу накруцілі ўсе казікі, у параўнанні з 3 годамі таму якая яна была, а калі ў казіно перайсці на валюту долар, то аддача ў казіно зусім іншая і слоты па-іншаму гуляюць, для замежнікаў казікі гуляюць па-іншаму, але гэта не ў нашых казіно гэта было заўважана, і калі адмываеш бонус, то гэта бачна калі адыгрываеш бонус пры ўключанай аддачы, казікі кіруюць аддачай бо скрыптовыя
@van Tip Top паспрабуй, на андроід нармальна працуе, ёсць паўза, вельмі зручна, яшчэ і бясплатны…
@diggidondon Твая сесія толькі пацвярджае словы аднаго стрымера… Правільна ён тады расказваў, пра плаваючы ртп. ёсць такое паняцце пра якое ўсе маўчаць. адна і тая ж гульня, ад аднаго правайдэра, за пэўны час (тыдзень напрыклад) можа колькі разоў мяняцца ртп. Таму і слівы такія, усе зліваюць у пг софт, але круцяць навоштасьці, застаўся ў памяці што ён хаця б балик трымаў… А зараз рэальна толькі жрэ, прычым ва ўсіх казіках, вось і наглядная праца плаваючага ртп…
Не ведаю, дарма вы кажаце, што казік херня, лёгка адыграў, фрыхі далі 280р, з іх падняў – гэтая заносная бонска была 3‑я
![]()
@yralev табе ўключылі аддачу вось і адыграў лёгка,пра гэта тут і гаворым,што казіно кіруе аддачай,а цяпер працягвай далей гуляць на гэтыя грошы і будзе з вялікай верагоднасцю злів балансу ў нуль
@yralev усяго тыща такі пі..з ..ц
Лакі вайб таксама 10 баксаў фрыбэт, рэга таксама праз фрыспіны, промо LV10
@peterdmitriev1 як там пошук па казіно працуе і дзе ён?
@vitaldeluxe яны адразу сярод першых ідуць
Націсні на ўкладку ноу депозит казіно уверсе і там яны адразу ў топе
@peterdmitriev1 няма гэтага казана сярод першых
@vitaldeluxe трохі пераблытаў, яны ніжэй, 27 лістапада
@vitaldeluxe
nodeposit.html ўстаў пасля спасылкі сайта
@peterdmitriev1 я там аказваецца ўжо зарэганы і пры ўваходзе ў казіно ў мяне выскачыла таблічка з гэтым промокодам,всё ок
@peterdmitriev1 у каго не спрацаваў код,проста зайдзіце ў раздзел спорт і пастаўце,макс кэф 2,або праз чат актывуйце,я праз чат актываваў.
@robingood каэф канечне смяшны,але падоранаму коню ў зубы не глядзяць ,як кажуць
@peterdmitriev1 што такое фрыспіны ?
@belbetwinet
ла фрыспіны ў адным з слотаў
Хто гуляе ў пд. як у іх кешбэк налічваецца? не магу зразумець, напісана 10% за гэты месяц 3к дэпазітаў без вывадаў, кешбэк паказвае 0.5 – яны там як лічаць, я штось не разумею…?
@belbetwinet сайт , праз яго трэба рэгіцца
@nikolay_ яны там епанутыя зусім і падтрымка такая ж, адзін аператар адно кажа, другі зусім іншае.
@peterdmitriev1
во пля я нешта тупануў – а што за казіно?)
@diggidondon думай як хочаш і кідай далей больш грошай у надзеі, што нешта выйграеш у гэтых скрыптовых памойках) а я буду гуляць далей на бездэпазітныя бонусы
@nikolay_там раз у тыдзень кешбэк разлічваецца