Прэтэнзіі да мяне
Пагаворым пра жыццё
|
9 ліпеня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
169 Адказаў
|
5,058 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ды не. Не думаю, што Іван будзе парзіцца і гэтую фігню да ўжо сфарміраванай сістэмы прычапляць. Тым больш яшчэ па дробязях, пасля абнаўлення форума, не ўсё, здаецца, дароблена. Вось калі што грандыёзнае “рожу”, то абавязкова 😁
Радзь😄
Ах ты, якая ж ты язва 😉
айдар выдалі тему -дурнота
Хаця я Айдара і падтрымаў, але прамы намёк – дайце мадэратарку(я тут даўно, заслужыў)! Вазьміце і дайце, горш дакладна не будзе
Мадэраў тут не хапае, з жывых толькі Ленін, адразу магу кінуць з пяць раздзелаў, у якія мадэры заходзяць раз на некалькі месяцаў
Не. Такой мэты не было. І не трэба, і не вазьму, нават калі раптам прапануюць. Але мне не прапануюць. Я злы 😁 Я сур’ёзны. Гэта адказнасць. А я безадказны. 😁
давай кідай у лс)
Ну калі не табе, то хай нехта іншаму даюць, я тут нядаўна проста сваю кропку гледжання выказаў😁 хопіць Івану эканоміць, а то часам на галоўнай у топе “(Слова выдалена сістэмай) куй”, “я тваю маму….” і г.д.
Табе?) ты за галоўнага?
калі ты паўнавартасны модэратар, дык навошта ў лс?) Тым больш, як я зразумеў, вы толькі за свае раздзелы адказваеце і тое, усе, акрамя цябе, трымаюць гэта ў сакрэце
ну кідай сюды што ўжо😁
спраў
даўно тут хто-небудзь быў, раз ужо за адміністрацыю слова ўзяў?
нагадаю. дзе яшчэ?
ты мадэратар?
я прадстаўнік адміністрацыі
і мадэратар таксама але не ва ўсіх раздзелах
зрабіце тс мадэратарам, няхай яго многія не любяць, але эфект будзе, калі, канешне, гэты эфект патрэбны адміністрацыі сайта
латестРу
а за паролі на фрыролы? і блогі гульцоў?)
блогі пронин. паролі на фрыролы я што там не так?
усё там добра, каб быць у курсе пацікавіўся
у мяне да цябе прэтэнзія такая,што ты пастаянна ўлезваеш,калі я размаўляю з прадстаўніком казіно?і чаму ты заўсёды сябе разумным робіш?
калі я задаю пытанне прадстаўніку казіно,то хачу чуць яго адказ,а не каго-небудзь яшчэ!
другая прэтэнзія,калі ты нарэшце мужыком будзеш і перастанеш ныць?
так, братан, я цябе цалкам падтрымліваю, так і ёсць, цалкам згодзен!!!!!!!!!!!
Ну і я тады ўжо свой пятак уставлю. Ты тады пабег скардзіцца ў адміністрацыю замест размоў), што проста ховно. Кстати адчуваецца, што ўсё гэта стала чарговым нагодай Дока выкінуць з форума, лічы з тваёй падачы таксама, можаш ганарыцца( А далей ужо бачу просіш/патрабаваеш мадэрку, ну хз…(