Прэтэнзіі да мяне

Пагаворым пра жыццё | 9 ліпеня 2018 г. ад | 169 Адказаў | 5,060 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

@tanunaxxx Я ў прынцыпе цябе разумею.

Найвялікшая праблема – гэта калі ты сапраўды хочаш сказаць НЯЗРУЧНУЮ для людзей праўду. Людзі ў большасці сваёй не хочуць чуць праўду, гэта пакрыўдзіць і як бы можна яе і не казаць. Толькі ад лізання попак нічога не зменіцца і чел, хто косяпор не стане прафесарам па жыцці.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
gros777, 10 ліпеня 2018 г.
зрабіце тс мадэратарам, няхай яго многія не любяць, але эфект будзе, калі, вядома, гэты эфект патрэбны адміністрацыі сайта  

Не трэба гэта.  Мне гэта, як растлумачыць? Не трэба, пляць !!! 😁

alexey03, 10 ліпеня 2018 г.
у мяне да цябе прэтэнзія такая, што ты пастаянна ўмешваешся, калі я размаўляю з прадстаўніком казіно? і чаму ты заўсёды сябе разумным робіш?

я не пыхаюся. я разумны 😁 Ты звычайна не размаўляеш. Лозунгі а-ля свабоду папугаям..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 11 ліпеня 2018 г.
Ну і я тады ўжо свой пятак уставлю. Ты тады пабег жаліцца ў адміністрацыю замест размоў), што проста хоўна. Дарэчы, адчуваецца ўсё гэта стала чарговай прычынай, каб Дока выкінуць з форуму, лічы і з тваёй падачы таксама, можаш ганарыцца( А далей ужо бачу просіш/патрабаваў мадэрку, ну хз…(

Пра Дока – балючая тэма канешне. Але ён сам сябе выкінуў. Ты прыйшоў пад фінал проста. Не хачу цябе задзець, але ты рэал убачыў фінал і захад.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 11 ліпеня 2018 г.
Пра дока балючая тэма, канечне. Але ён сам сябе выкінуў. Ты прыйшоў проста пад фінал. Не хачу цябе крануць, але ты рэал убачыў фінал і заход.

Ну не ўсё ведаю, канечне, але мне апошняга хапіла. Дзякуй Богу, я ў людзях разбіраюся, ён норм чувак быў на заробку тут. Упіхваў мне асабіста, што я не пацан, калі на рахунку хоць бы 40к пра запас няма. Я тады памятаю, з голдкингом спыталі, а што будзеш рабіць, калі бабкі на гэтай тэме скончацца – адказаў тыпу наф, не бывае)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Ну не ўсё ведаю канечне, але мне апошняга хапіла. Я, слава богу, у людзях разбіраюся, ён норм чувак быў на зарплаце тут. Уцягваў мне асабіста, што я не пацан, калі на рахунку хаця б 40к про запас няма. Я тады памятаю з голдкингом спыталі, а чё будзеш рабіць калі бабкі на гэтай тэме кончацца – [...]

Як бачыш бывае. І многа чаго яшчэ бывае. Ты, здаецца, не хлопец. Вызначана ведаеш. А вось док не ведаў. Цяпер ведае. У наступны раз будзе разумней. Асабіста выхоўваю пасынка. Яму 19 гадоў. Гэта не проста, я табе скажу. Але прынцыпы тыя ж. Тварам у сваё ж каўно. Гэта самы галоўны прынцып. Не ісціна канешне. Але вось у мяне так, напрыклад.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Навязваў мне асабіста, што я не хлопец, калі на рахунку хоць бы 40к на запас няма.

А чаму 40к ? Чаму не 4 або 400 ? Адкажаш на гэтае пытанне ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
А што 40к ? Чаму не 4 або 400 ? Адпавіш на гэтае пытанне ?

Я ебу?) Гэта Док так сказаў, маўляў у норм пацанчыка заўсёды павінен быць на рахунку такі рэзерв.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Я ебу?) Гэта Док пістэліў так, што маўляў у нормальнага пацанчыка заўсёды павінен быць на рахунку такі рэзерв.

Так гэта яго паняцці. Сваіх што-лі няма ? Ён малалетка калі ты раптам не ведаў. Наглая малалетка. Па сутнасці нічога не відаў. Так таксама бывае. Яго прызямлілі. На зямлю матуху.И правільна зрабілі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

))Ну ўжо момантальна скочыўся ..да абраз (хаця топік не пра мяне ) )) ..Хацеў даведацца-а несці не хочаш..)) Так з-за цябе (дрэннай дзяўчынкі ) Дока прыбралi..пажалавалася?..Яшчэ далей у мінусы адышла..твая асоба (точней – сутнасць).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Так гэта яго паняцці. Сваіх што ці няма ?

Пра што ты? ахінею не нясі, мне на ягоныя паняцці нецікава, я па сваіх жыву.

Нахабная малалетка. Па сутнасці ніфіга не бачылі. Так бывае. Яго прыплюшчылі. На зямлю матчыну. І правільна зрабілі.

А па мне – роўны і справядлівы хлопец. Прыплюшчылі? Тут да, хз, што ён там зараз робіць. Але я лічу, што гэта некрасіва. Колькі я зразумеў, з Невера братва арганізавала гэты форум і аднаго з арганізатараў звольнілі(

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
klik2klik, 11 ліпеня 2018 г.
))Ды ўжо імгненна скрынуўся ..да абразаў (хоць топік не пра мяне ) )) ..Хацеў даведацца-а несці не хочаш..)) Так з-за цябе (дрэннай дзяўчынкі ) Дока прыбралі..паскардзілася?..Яшчэ далей у мінусы ўйшла..твая асоба (верней сутнасць).

Ці табе свята з гірляндамі не хапае, што рашуу нагналі з ЧМ?) Тут яшчэ спрабуеш негатывам напхнуць?)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.
Табе свята з гірляндамі не хапае, што рашку нагналі з ЧМ?) Тут яшчэ спрабуеш негатывам напхнуць?)

Табе свята з гірляндамі не хапае, што рашку нагналі з ЧМ?) Тут яшчэ спрабуеш негатывам напхнуць?)

да мне пафіг, нагналі вас ці не)) Ён прасіў ..я напісаў ..а ты што са сваім ЧМом2018 лезеш?.. Ці хоць слова за яго напісаў.?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
))Да уж моментально скатился ..до оскорблений (хотя топик не обо мне ) )) ..Хотел узнать-а нести не хочешь..)) Так из-за тебя (плохой девочки ) Дока убрали..нажаловалась?..Еще дальше в минуса ушла..твоя личность (вернее сущность).

А о тебе и не будет. Узнал и несу. Я пожаловался ? На дока ? За базар свой ответишь чучело ? Не ответишь. Поэтому и срёшь тут. Но в качестве кармы прилетит. Не переживай.

О чём ты? херни не неси, мне на его понятия не интересно, я по своим живу. А как по мне ровный и справедливый чувак. Приземлили? Тут да хз чё он там щас делает. Но вот я считаю некрасиво. Насколько понял с невера братва организовала этот форум и одного из организаторов уволили(

Видимо ты неправильно понял.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Як па мне роўны і справядлівы чувак. Прызямілі? Тут ды хз што ён там зараз робіць. Але вось я лічу некрасна. Насколькi зразумеў з невера братва арганізавала гэты форум і аднаго з арганізатараў звольнілі(

Дэталей не ведаю. Пісаць не буду. Ён нічога не робіць. Патаму што не ўмее.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Чучэла))? ды ўжо ..наркотыкі табе жыццё ламуць. і пасынку твайму..(гэтаў колькі ж трэба тых фуфлавых тэм нашлёпаць і пастоў накляпаць ..каб карыстальнікам года такое стала..між іншым час праведзены тут-адабраны ў сям’і..(хоць можа яны і рады) насчет кармы))- не весялі ..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
да мне пафіг, нагналі вас ці не

Табе не пафіг, гэта відаць на раз.) Прыунылі калі каманда выйгрывала, зараз гляджу ажывіліся. Я  не пра цябе, а ўвогуле. Тока ўсім пафіг, такія як вы больш не цікавыя ў Расіі) Ну наколькі я вакол сябе гэта бачу.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Чучала))? да ўж ..наркотыкі табе жыццё ламаюць. і пасынку твайму..(гэтых колькі ж трэба тым фуфлавых нашлепаць і пастоў наклепаць ..каб карыстальнікам года та такое стала..дарэчы час, праведзены тут – адабраны ў сям’і..(хоць можа яны і рады) што тычыцца кармы))- не весялі ..

Што за гады-то ? Стагоддзі, пля ! Ты мозг, калі ён увогуле ёсць, у чым сумняваюся. Уключай часам. 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Табе ўсё роўна, гэта бачна з адным. ) Прыўнелі, калі каманда выйгравала, цяпер гляджу ажывіліся. Я не пра цябе, а ўвогуле. Толькі ўсім пафіг, такія як вы больш не цікавыя ў Расіі) Ну колькі я вакол сябе гэта бачу.  

Так ты пачытай яго пасты. Усе пітарасы а скаклы Дартаньjаны. ДНО.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Увогуле ты тэму пра сябе стварыў не проста ж так..Хацеў пагутарыць пра сябе любімы..Трымай …Не сумуй ..няма на цябе часу..(за Дока..вядома абідна).. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.
Усё пітарасы, а скаклы – Дартаньяны. ДНО.

Не ..часам на вашы проста адказваю..Тэмы не шлёпаю і першым не пачынаю..А ты зараз навязваеш сваё меркаваньне. Дзе хоць адна мая тэма пра (як у нас добра) ці як у вас дрэнна..Ты і цяпер гаворыш пра краіну, якая цябе выкарміла..і корміць дагэтуль ..мабуть нават Укр.. інет паліваеш..Ча ў цябе там за айпішнік. І перастань рабіць выгляд ..што разумнейшы за ўсіх – гэта ж не праўда ..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Увогуле ты тэму пра сябе стварыў не проста ж так..Хацеў паразмаўляць пра сябе ўлюблёную..Трымай …Не сумуй ..няма на цябе часу..(за Дока..канечне абідна)..

Непросто . Перажавана ўсё яшчэ ў пачатку тэмы. У шапцы ёсць частка. Прачытай калі ўмееш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Не ..часам на вашы проста адказваю..Тэмы не шлёпаю і першым не пачынаю..А ты зараз навязваеш сваё меркаванне.

Канеш не шлёпаеш. Мазгоў не хапае.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
першым не пачынаю.

Першым не пачынаю, але пры першай жа магчымасці сваю пазіцыю абгрунтоўваю) Усім пафіг

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Канеш не шлёпаеш. Мозгу не хапае.

Пакінь. Яны цяпер як мухі – будуць ройвацца вечна. Хтось разумее, пра што гаворка, а нехта каструлю з вежы не зняў

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.
Першым не пачынаю, але пры першым жа выпадку сваю пазіцыю абгрунтоўваю) Усёй пафіг

Канечне.. ці меркаванне толькі ваша павінна гучаць?)) Калі праз слова коклы, скакуны, салаеды.. і яшчэ горш ..то напэўна маю невялікае права (ці не?) вы жа і пра мяне ў дужках так кажаце ..Не пачынайце падобныя выказванні..(вы нічым не лепшыя і не горшыя за нас) абсалютна.. Мазгоў у мяне хапае ..каб пра сябе дастойнейшыя тэмы не пачынаць. Фота сваё яшчэ сюды кідзі і галасаванне ўладкавай па прычосцы..што табе ідзе ..а што не.. І хто б за такую ажаніўся і чаму..а мадэрку табе з тэмы няхай аддадуць (за мінусы будзе баніць) . Хацеў даведацца..я цябе вываляў..а ты на абразы перайшла)) не ад розуму ж..мяне тваё меркаванне асабліва не калыша (аб гэтым адразу напісаў) але ты ж няўрымслівая ).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...