Прэтэнзіі да мяне
Пагаворым пра жыццё
|
9 ліпеня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
169 Адказаў
|
5,054 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😁 Я відаць таксама галасаваў за яго. А вы, дарэчы, дарэмна прэтэнзіі свае выстаўляць пачалі….Айдар жа ўсё абавязкова ў нататнік выпісвае…мяне, відаць, тэж за тое што спаліў кантору😁 Дык цяпер трэба баяцца на вуліцу выходзіць
Ты дапамог і парад не бачыў, гэта не азначае, што іх не было. Я атрымліваў і дапамогу, і парады. Таму, хоць у большай ступені не толькі па гэтай прычыне, галасаваў, прычым неаднойчы. І ніхто мяне не прасіў. tanunaxxx не той пароды чалавек, каб пра нейкую х**ню, кшталту гэтай, прасіць.
Увогуле, званне <карыстальнік месяца> ніякіх асаблівых прэференцый не дае, апроч грамадскай увагі да самога факту. Хоць можа я нешта не ведаю? Пронин, магчыма, адразу мяшок бабла падае + квіток на Кубу? Тады ў ліпені галасуйце за мяне, паставе мабільна 🤣
😁 А табе зайздросціць чтоль, што яго нік справа ў калонцы цяпер вісіць? І дзе і каго ён так павальна абараняў? На колькі я памятаю, ты сам ляпнуўся, пра што табе шматкроць казалі ўвесь форум, так што абароны казінохі ні з чыёй боку не было, а было тое, што ты сам ляпнуўся, а прызнаць гэты факт не можаш дагэтуль – вось і падняў кіпіш))
гнілы чалавек тчк
прычым тут зайздросці? ёсць хоць адна тэма, дзе ён стаў на абарону гульца? колькі ні бачыў яго каментаў. усё на карысць казіно. ды і размаўляе ён не паважліва. быццам на галаву вышэй за ўсіх нас. імха ён не варты чалавека месяца.
чаму зайздросці? умеласці адлізаць у казіно?
Ну пра цябе мы ў курсе. Мог бы і не афішаваць 😁
Я з іншага боку. Я гульнявец. Такі ж як і ты. Калі ў тваім выпадку я не стаў на тваю бок, то гэта не значыць што я выступаю на баку казінак. Доўга гуляю. І ведаю. Я, напрыклад, менавіта той, каму ў цябе прэтэнзіі, таксама ў мінусах. І што? Дзесяць па сваёй віне ў асноўным. Чамусьці не наведвала мяне думка, што казіно не айс. Для мяне гэтыя казіно проста адны з многіх. Ні лепшыя, ні горшыя. Ёсць такое паняцце як аб’ектыўнасць. Чуў? Калі не, пацікаўся б у вольны час. Адкроеш для сябе шмат новага.
Ну пра вуліцу ты дарэмна канеш 😁
якое да майго тут? ці ёсць хаця б адна тэма, дзе ты стаў на бок гульца, а не казіно? Пакажы, вельмі цікава
Гэта табе цікава. Мне – не. Шукай. Думаю, што ёсць. Нават спадзяюся, што ёсць. Уласна, прачытай шапку тэмы. Яна і створана, каб выявіць. З боку ж лепш бачна, як ні круці.
мне-то што шукаць. я цябе выявіў і высновы для сябе зрабіў. як ты там мне пісаў што з-за мульта цяпер усё пра мяне зразумела. так вось пра цябе мне таксама ўсё зразумела.
Я цябе пачуў. Пра цябе зразумела, тое, што ты прыйшоў сюды шукаць дапамогу і паказаць праблему. Сам ты нічога ўзамен даваць не хочаш. Гэта тваё права, безумоўна. Але не чакай, што ты будзеш ставіцца да карыстальнікаў па-козячаму, а да цябе тут будуць ходзіць ляліць. У форума ёсць пэўны ўзровень. Нядрэнны, скажу табе, узровень. Я болей скажу. НЕ, няма лепшага рускамоўнага форума па гэтай тэматыцы. Можаш цяпер пачаць упрэкнуць мяне ў падлізванні адміністрацыі. Ты ж падвох шукаеш. Ну шукай. Бог табе ў дапамогу.
так я нічога нікому і не павінен даваць. я даю свой вопыт гульні, паказваю свае памылкі і паводзіны казіно. форум так, выдатны я з гэтым і не спрачаюся.
а прэтэнзія была адна да цябе што па-мойму ты не варты чалавека месяца. але раз цябе нехта выбраў то напэўна былі прычыны на гэта.
Дадаць няма чаго. Прызнаешся,што памыліўся і даеш інфу,што,хлопцы,майце на ўвазе. Реал дадаць няма чаго. Згодзен.
Ну а гэта суб’ектыўна. Калі думаеш,што гэта дае нейкія прэферэнцыі,ты памыляешся. Пакуль што толькі падколы ад форумчан чуў 😁 Издзекваюцца гадаў 😁
Ну ты як прэзідэнт форуму асобную тэму стварыў. У прэзідэнты метышся-?)
Увогуле ні на што не прэтэндую. Топік стварыў выключна “каб не разводзіць флуд” Напісана ж нібыта па-руску. Калі заўважыш нейкую крамолу ў гэтым напішы. Але кожны, напэўна, думае ў меру сваёй распусцтва.
Навошта табе топік пра тое, хто пра цябе як думае-? Мог бы пра сябе прымаць водгукі ў л/с.
Ты шапку яшчэ раз перачытай калі раптам не зразумеў. Я думаў, што зразумела растлумачыў.
Навошта ты ствараеш флуд-тэмы пра сябе… няхай пішуць табе ў асабістыя паведамленні.
Сёння ўзнік дыскус. У іншай тэме. Для гэтага не прызначанай. Вось і стварыў. Табе трэці раз спытаць пра веданне рускай мовы ? Алёшу завуць што ці таксама ? Чытай шапку.
Дыскусія ў цябе ў галаве. Як цябе па-руску – Айдар, ці як у цябе на радзіме…
Радзіма ў мяне ў Данецку. Нарадзіўся я тут. У 17-й бальніцы. І гэта мая радзіма. Табе гэта нічога не скажа, думаю. Ды і мэта ў цябе, падаецца, іншая. Якія ў ЦЯБЕ да мяне прэтэнзіі ?
Так. Мяне завуць Айдар. УСЮДЫ.
Ніякай мэты ў мяне няма. Проста спытаў.
Ну тады не ведаю нават што і адказаць. Проста спытаў,проста хадзіў, просто здох.
Гэта ты напэўна пра сябе-? Абражаны лёсам чалавек.
Напэўна. Ты галоўнае вер па гэтым. І не праекціруй. І так негатыву ў жыцці хапае. Ты так і не растлумачыў сутнасць сваёй прэтэнзіі. Можа, я акуевшы бабкін унучак? Так гэта я і без цябе ведаю. Хіба не навіна. Ты сам хто? Па жыцці. Не бачу. Боюшся, значыць паказваць. Мяне некаторыя людзі і ў рэале ведаюць. А ты, можа, малалетка тупая.