Прэтэнзіі да мяне
Пагаворым пра жыццё
|
9 ліпеня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
169 Адказаў
|
5,055 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У сваім мухопрелестнск@ ты можа і аўтарытэт. І мая прэтэнзія ў тым, што ты занадта зазнаўся.
А што я тваём мухопрелестнске павінен быць аўтарытэтам ? Навошта ? Зараз гаворка зусім не пра гэта ідзе. Ты хто ? Нонейм якісьці. Аб чым з табой дыялог весці ?
Я таксама магу ў цябе спытаць…а ты хто-? Мабыць скончым гэтую размову-?
Карибуллин Айдар Тамизович. Жыву ў Данецку. Профіль https://vk.com/tamizych
Калі ласка. Скончай, калі ссіш.
@tanunaxxx Навошта гэтая тэма?) Хаця не, дай угадаць, хляпнуў бурбона, устраіў сам сабе інтэрв’ю ад суму…🙂
Прыязджай у Смаленск пагаворым-Салоиметатор.
Пля яшчэ адзін. Мяне пачалі прыніжаць у іншай тэме. Для гэтага не прызначанай. Вось адтуль і тэма.
То бок спалохалася. А што ў Смаленск ? Чаму не ў Пітер ці Ніжні Ноўгарад ? Я табе даў рэальныя дадзеныя. А ты зассала.
І так. Купі сабе арфагафічычны слоўнік заадно. 😁
А ты слоўнік Даля Пітэкантроп.
У вас тут срачок)))
Як гэта міла ыыы
давайце і я вам какашак кіну
Так дарэчы ..)) Я-я-я толькія..Бля..топік пра сябе любімага)) умора..што курыш? вышлі.. Самадавольны напушчаны спантанны ўсезнаючы хлыш) (ну гэта па тэме топіка) ты ж хацеў пачуць меркаванне – гэта асабістае маё..Прабач, калі што не так. І яшчэ тыповы рускі чалавек Карибуллин Айдар Тамізович ) які жыве ў ДНР ..што лічыць сябе экспертам ва ўсіх галінах эканомікі, права ..правы тых ці іншых нацый) пры гэтым карыстаючыся сувяззю..інэтам.. ежай і г.д. як ты там называеш нас скакуны..скакляндыя))ці таго горш..увогуле дваранная жалкая асоба))!..Можаш не адказваць ..топік жа не пра мяне..і тваё меркаванне глыбока фіялетавае. Цяпер усё..не дзякуй). Рабі высновы.
ці цікава, а Аллах не супраць таго, што ён у казіно катаецца😁
Ну і як, усіх выслухаў😁
Не ўсіх. Але хапіла. Тэму прыбяруць – толькі рады буду.
Яшчэ адзін дятёл. Як цябе клічуць? Як да цябе звяртацца? Давай буду да цябе звяртацца як ты ДЭБІЛ ? Ты дэбіл ? Або ў цябе ёсць імя? А калі няма або ты пабойваешся, тады працягвай хадзіць і пісаць далей. Ты нуль на дадзены момант. Не персаніфікаваны. Па-руску ССЫКЛО.
Гэта не я, дарэчы. Але ў цябе, дэбіла, відаць, не хапіла мазгоў. Таму што адсутнічаюць.
Так. Я нарадзіўся тут. Я пісаў ужо. У чым праблема ? І ганаруся гэтым. Калі для цябе гэта нейкая праблема, то прыязджай і растлумач мне. Ты ж толькі з канапы размаўляць. Лошара.
Айдар дружбіча @tanunaxxx мяне таксама здаецца, што ты пачаў з’яжджаць з розуму … адпачынь… не заходзь на форум тыдзень.. лета на вуліцы.. займайся гаспадаркай, адцягніся….. ад усіх форумных спраў… (проста па сабе ведаю, што гэта такое і вырашыў табе параіць, можа дапаможа.. )
я таксама стаў заўважаць, што ты па пустяках пачаў людзям чапляцца… у кожнай тэме адзначаешся і па нагодзе, і без яго..
я вось калі з табой знаёмы пару гадоў, гэта вельмі прыкметна…
і так, я таксама галасаваў за цябе 🙂 і заўжды падтрымаю… да слова, мяне Марат клічуць… думаю, ты зразумееш, да чаго гэта 🙂
Жадаю табе ўдачы !!!
Зразумеў. Прынята. На тыдзень не ведаю. Але на некалькі дзён дакладна.
Чорт,хаця б адзін канструктыў.
Дзякуй.
Свае капейкі дадам: калі на мяне накінуліся ў чаце, у першыя тыдні майго знаходжання на форуме, Айдар мне адзіны напісаў у асабістыя паведамленні, што не трэба паддавацца, напісаў, што фридок добры модер і раніцай усё выправіць, што серёга нармальны мужык, што рубик піздюк, але зразумець яго можна. Галоўная думка, не адштурхвайце новых карыстальнікаў, інакш форум памрэ
скончым на гэтым
Шкада што няма функцыі <мега-лайк> , тыпа можна шваркнуць адзін раз у квартал +100, напрыклад))) Вось зараз Алісе б паставіў, па сукупнасці такіх прама ў кропку + кароткіх + вельмі ёмістых выказванняў ☺ І раней seregelio, за выказванне (ну і ўвогуле за ўвесь пост пра “камбалу”) – “овошча ты беспрынцыпная” 😁
Тады выкажы гэтую прапанову ў гэтай тэме☺
🔗