Прэтэнзіі да мяне
Пагаворым пра жыццё
|
9 ліпеня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
169 Адказаў
|
5,053 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Засскрыпеў значыць ёсць. Так і быў бы, здаецца 😁 украінцы тут увогуле ні пры чым. Ёсць, як ты правільна заўважыў, з каструлямі на галаве. Клік з гэтай серыі.
Хлопцы, завязвайце.
Мы ўсе добрыя – у кожнага ёсць за што зачапіцца і потым підарасіць вельмі доўга і жорстка. Да талерантнасці не заклікаю – та яшчэ пошласць…
😁Згодны… я, напрыклад, алкаш і яшчэ шмат-шмат хто😁
Іван. Калі выдаліш тэму, толькі дзякуй скажу. Здарма я пачаў. Хацеў як лепш, а атрымалася па Черномырдину.
А мне нармальная тэма) Як Ленін сказаў, лічу правільна, памерацца піськамі.🙂 Такі фармат проста ў чат не ўлезе.
А я і не бачыў гэтай тэмы нават. Хто на каго абражаны, якія прэтэнзіі? Таня сама прыдумала, сама абразілася? Аказваецца, гэта і не Таня, а нейкі Татьян. Вызначся ўжо, Танюха ты ці мужык. У мяне вось адна прэтэнзія: Чаму мне купон не даюць?
відавочна ж чаму. таму што не прайшло 7 дзён. прадстаўнік жа бачыць таксама, калі ты апошні раз актываваў
о, які шустры, правільна пераназваўся) 4-га числа браў, не лжы мне ў вушы)
Гэта ты мне не вяры
ты атрымаў яго 5-га чысла а сёння толькі 11-е
вас нло не правядзеш) Заўтра атрымліваецца даш? ў колькі? я ўжо на фоксе
такія папулярныя тэмы выдаляць нельга) толькі зачыніць. Хай люд шчыры чытае.
😁ты ўбачыш адразу
Самакрытыка вітаецца 😜
Ну таки я ўсё пералічваць не стану, а то ўсе мяне ўзненавідзяць і камянямі закінуць😁
І гэта правільна, а лепш ствары таксама тэму ” Прытэнзіі да Олкаша”😄
Неееееееееее, мяне не трэба. Тут <карыстальнікам дня> становіцца небяспечна, не тое што месяца. Тым больш нічога асабліва карыснага для форума не зрабіў.
Вось Ленін – гэта так, фігура + усе яго любяць 😁
Давайце яго абіраць + асобную тэму для абмеркавання гэтага радаснага здарэння. Чалавеку прыемна будзе …… шмат новага даведаецца пра сябе 😁 І як у якім-небудзь “глянцы”, фота ў поўны разворт з надпісам:
Вождзь – Mr. August!
P.S. Яшчэ лепш прызначыць Вождзя пажыццёва на гэтую “пасаду”. Чым ён горшы за тов. Сі Цзіньпіна.
Абсалютна з табой згодзен, што ў ўсіх ёсць свае плюсы і, натуральна, мінусы, гэта значыць няма людзей без памылак, хто з вас без граху – няхай першым кіне ў мяне камень. Тут тс пытае пра іншае і я з ім таксама, напэўна, згодзен, што апошнім часам вельмі часта на форуме бываюць канфлікты, за тры гады знаходжання на форуме многае было, не лічыўшы, канечне, усякіх малалетак Фей і хамоў Рубіков, а таксама Спартака старпера. Думаю, на форуме шмат маладых, тэмпераментных і не вельмі карэктных людзей, маладыя нас не разумеюць, а мы іх – і на гэтай глебе, напэўна, адбываюцца канфлікты. І тут, вядома, шмат што залежыць ад строгасці адміністрацыі форуму, не заклікаць, канешне, да талерантнасці, але трэба перасякаць вам сабантуй гейпарадыстаў :). Каб нармальныя людзі, асабліва новенькія, не баяліся мець зносіны і не ўцякалі. А ў астатнім рэсурс сярод расказмоўных падобных нумар адзін і заўсёды такім застанецца для мяне. Таму ўсім жадаю благаразумення, цярпення і, натуральна, вялікіх заносаў. А табе, Пронін, вялікі дзякуй ад мяне за стварэнне і развіццё такога цудоўнага рэсурсу.
Дзе мой танк, ТС?
хз якія могуць быць прэтэнзіі да каго-небудзь.
Рабіць вам проста нехуя.
А ты, ТС, замест таго, каб падобныя тэмы ствараць, шукаў бы, як бы мне той танк пераправіць.
а якім чынам я пабег жаліцца ў адміністрацыю? я тады стварыў падобную тэму, каб закрыць пытанне з абвінавачаннямі ў мой адрас, што я чыёйсьці мульт, мяне за першы месяц майго знаходжання на форуме толькі лянівы не абвінаваціў, што я чыёйсьці клон(то рубіка, то спартака, то яшчэ каго).
а ў той тэме я нібыта толькі цябе і рубіка згадаў, а раніцай яе ўжо не было) калі я проста тады не шарыў і тэма, якую я стварыў, жывая, то скінь спасылку, самому хочацца перачытаць