Прэтэнзіі да мяне
Пагаворым пра жыццё
|
9 ліпеня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
169 Адказаў
|
5,052 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каб не разводзіць флуд. У гэтай тэме гатовы выслухаць прэтэнзіі ад усіх форумчан. Паспрабую аб’ектыўна на іх адказаць. Тэма створана з мэтай даведацца. Таму што апошнім часам заўважыў,што стала шмат канфліктаў. Справа, думаю,далёка не ў форумчанах. У мяне таксама. Спадзяюся пачуць аб’ектыўныя меркаванні. І пастараюся прыслухацца. І па магчымасці выправіцца.
У мяне вооооот вогуле да цябе 0 прэтэнзій☺
А ў мяне вось ёсць. АДНА. Ты чаму куды знікла ? Мы моцна сумуем ващпета 💑
прэтэнзія адна: як чалавек, які павальным чынам абараняе казіно, прычым не топавыя, мог стаць чалавекам месяца? напішыце, хто за яго галасаваў і па якіх крытэрыях вы яго выбралі з усіх форумчан?
каму чым ён дапамог? дзе даваў дзельныя парады? я чамусьці такога не бачыў.
Ты са сваім эгацэнтрызмам далёка не пойдзеш. Тое, што ты лічыш, што я раптам гэтага недастойны, не значыць, што БОЛЬШАСЦЬ форумчан думаюць аналагічна.
Тым, каму я дапамог, пра гэта ведаюць. І ў будучыні буду дапамагаць. З парадамі аналагічна. Я табе паўтараю. Выключы свой эгацэнтрызм. Адкроеш для сябе шмат новага.
думаю я не адзін хто лічыць што ты не варты гэтага. рад буду паслухаць тых хто за цябе галасаваў пажадана з аргументацыяй а не таму што яны твае сябры або суседзі або ты іх папрасіў у лс
Мне, напрыклад, дапамог. Не толькі парадамі, але і справамі. І гэта, лічу, ужо нямала!
Безумоўна, не адзін. Было б як мінімум дзіўна. Шлях яго няпросты. Пасідзь тут некалькі гадоў. Дапамажы камусьці. Дай слушную параду. Аб’ектыўную. Ад цябе на дадзены момант я чую толькі негатыў.
так я сюды прыйшоў праблемы з казіно вырашаць калі яны ўзнікнуць. а не пісаць тысячы паведамленняў ні пра што. і не вылізваць адно месца казіно. адчуваеш розніцу?
Дзякуй табе, добры чалавек !
Далёка не ўсе адпішуцца. Але і мэтай такой у мяне не стаіць. Я ведаю. Людзі ведаюць. А вось кадрус мяне не ведае і пачынае несці ад сябе.
Адчуваю. Гэта як у царкву прыйшоў. Калі праблемы. Калі ўсё добра – дзяліцца не хацеў. Вось яна і розніца.
прэтэнзія адна, добрааа ўжо на дошцы гонару вісіць😁
Не ведаю паверыш – не. Абсалютна фіялетава. Прям увогуле. Я сур’ёзна.
та ну ты што, ты ж гонар форума😏😁 так трымай☺
Гонар бывае розны 😁 Лёха, напрыклад, вось таксама гонар. 😁
😁😁😁
Дарэчы чакаю іх. Ідэнта на пару з Алёша. Рэал цікава што напішуць. Асабліва Алёша.
Я калі пісаў у чаце, што ў мяне засталося тры цыгарэты, рабіў гэта не з мэтай сжалосціць каго-небудзь і развесці на грошы, а наадварот адзін форумчанін папрасіў пазычыць на цыгарэты 50 руб. Я проста адказаў у чаце. Ты ж не змог не пасвярыць у мой адрас. Мне гэта не спадабалася. Таксама не падабаецца, калі вы з Невидимкой пачынаеце гнаць у чаце іншых форумчан. Будзь то Лешка ці Идент. Я лічу, што чат не для гэтага.
Я цябе пачуў. Каюся. Бывае са мной. Паспрабую выправіцца.
З гэтым прасцей. Я іх дадаў у ігнар. Але, напэўна, яны гэтага пакуль не разумеюць. Дай ім час. 😁
Не думаю, што яны табе тут напішуць. Вашы разыходжанні зайшлі занадта далёка. Хоць Леха можа. У яго прастаты вышэй даху ))). Але я б не стаў пісаць, а проста перастаў бы з імі мець зносіны.
Ты проста шмат чаго не ведаеш. Ты б не стаў. Яны напішуць. АБОДВА.
tanunaxxx,у ўсіх выпадках грызню пачынаеш ты,на пустым месцы спрабуеш арганізаваць стычку.
я галасаваў бо ўжо ведаю чела 3 гады
прэтэнзія ў мяне да цябе адна
мала Айдаровости і шмат танунахости😁