Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,781 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@belbetwinet тг валет цяпер пастаянна на суткі правярае транзакцыі:/
@dimakulakov згодзен. А то яксці сціпла..
@reddog123 там іх трэба пхаць і пхаць, вельмі марудныя ў верыфікацыі. тыдзень з рознымі дадатковымі дакументамі круціўся.
@scatter1337 да што там адыгрываць 😅 буй 7 рублёў, ВИНИТИ 0 😅
@yukka777 па коду рэгістраваліся?
@endussser а дзе знайсці інфармацыю за што баняць?
@sunny не код не трэба,праз тг рэгішся дае 100-150руб.
@sunny
Вітаю!
Агульныя правілы і палажэнні карыстання сайтом і форумам
@god мне здаецца тини ўвогуле 50% гульцоў не выводзяць)))
Покер дом 100 рублёў па панядзелках. Не забываем.
@hgsdtv 300) залежыць ад рангу
@hgsdtv калі б па 1000, то я б дакладна не забыў)
а так у мяне і гэтых 100 р. няма на акаўнце
@opasno388 я ўжо тысячу гадоў туды дэпазіт не рабіла. Я ў PokerDom не гуляла, і забіла на яго
@vitaldeluxe а хз як яны выдаюцца. Можа трэба стаўку зрабіць?. У мяне там былі капейкі, я ў Endorphina па 1 лініі пару спінаў зрабіла, і мне пачалі прыходзіць гэтыя 100 р
@vitaldeluxe Віталь Прывітанне 👋 Нават не варта замарочвацца з-за гэтых капеек) Налічваюць кожны панядзелак, толькі сэнсу няма, не даюць вейджэр адкруціць 😏
@bugulma83 Вейджар адкручаны на x 1,3)
@igor9555 не пагаджуся! Пасля апошняга вываду бонусных, я якраз трапіў на праблемы з якасцю фота і, пакрыўшыся, змаціў на іх скаргу! Мне вывелі і я паслаў іх у дзірку і больш там не гуляў прынцыпова!
Хацеў пагуляць з раніцы) задэпіў на Ауф 400р апошнія з латикоина, трохі пагуляў і хацеў вывесці – пішуць мін дэп павінен быць 500р) што за бред, у іх па ўсёй сетцы так?
@hgsdtv я таксама так зрабіў і на битстарз таксама забіў
@robingood гэта першы дэпазіт што ці?
Яна піша пра суму дэпазітаў
@robingood депай яшчэ сотню і выводзь
@hgsdtv так першы дэп,я не ведаў пра іх правілы пра 50хр мин,калі б ведаў не дэпаў туды блін блінскі)
@hgsdtv няма,трэба чакаць да пятніцы)) альбо пайсці пакруціць і зліць😅
Покердом налічыў 1000, але ўжо 2 тыдні аддачы проста ніякай, каля 200 тыс укладзена(
хто з жетона выводзіў? кароч депал з Лайткойна, для выводу лайткоінаў няма – заліў на USDT… выведуць нармальна? якія тэрміны?