Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 мммм зразумела😒
@bugulma83дзякуй я не знайшоў
@ewgen99 Не таго Олівейру ўзяў!
@ewgen99 Ты на іншага паставіў…)
@zamo4ek16 А спіны адразу ў слоце былі ці ў кабінеце віселі?
хлопцы, на рамен ці бонс промік апошні не прабег?
@safon3 на жаль не мог праверыць, прабачце
Хлопцы, хто гуляе ў betunlim, як у іх з вывадам? Я на пробу паставіў, капейкі, трэба праходзіць вэрыфікацыю ці проста вывядуць? Я на ўсякі выпадак пашпарт загрузіў, канешне. Пакуль на вывадзе стаяць, гадзіны прыкладна 1,5-2. На піастрыкс ….
@gans2115трэба вэрыф . потым хутка выводзяць . выводзіў на піастру хвілін 20 і прыходзіць
@gans2115 напішы ім, каб хутка прайсці верыфікацыю
@gans2115 Я з іх верифам так і не зразумеў. Загрузіў дакі перад вывадам 16.09 (дагэтуль не праверылі), вывелі за 2 гадзіны па СБП у той жа дзень. Мабыць, вериф у іх неабавязковы, хз.
@reddog123 а гэта з першага депа? Ці да гэтага не было ніводнага депа, а вывадаў не было?
@reddog123 мне ў чаце сказалі я памятаю загрузіць дакі . я загрузіў і паставіў на вывад . але таксама дакі нібыта на разглядзе))))
@loud трохі пачакаю, пакуль заняты, а пазней, калі не выплацяць, то так, давядзецца падштурхнуць:)))
Што датычыць гульні – чамусьці не скажу, што казіно спадабалася, магчыма, проста пакуль не патрапіў у добрую сесію 🤷♂️
@gans2115 мне таксама не зайшло , можна гуляць ,), але хз не вельмі
@gans2115падымаў там з 1000 45к але не вывёў)
@misterprizident1 ды ты проста фартовы , усюды прэ 🤣 . выводзіў бы яшчэ
@loudну да есць такое)
Як у гэты паганы пг софт можна гуляць! Па 12 руб у баб, дзе памнажэнне да х1024, выпала 4 скэттэра( залатыя зліткі) гульняў 12 атрымалася! 9 руб 60 капеек???!!! Я ў лютасці, таму прама тут і напісаў, прабачаючыся! Паршавы пг софт!
@misterprizident1 не выпаў, значыць не падымаў:)))
@gans2115 раз у год гуляе. і то не ў нас 🤣
@gans2115у Мінатаўра там па50р 25к ну і ў Amatic стрэльнула
@gans2115 бываюць бонусы 0,5 ад стаўкі) Амаль трапіў😁
Як я ненавіджу кешбэкі – гэта ж пз*ц, заўсёды калі нейкае га*но адыгрываеш, што-небудзь жа дае, а па нармальных стаўках сасі лапу
Якімсьці цудам удалося адыграць бонус у джэттоне, у гэтых пяці гульнях. Пытанне – яны доўга выводзяць?