Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каму прыходзіла, тыпа х3 ад дэпа праставіць, ці абавязкова выйграць х3 ад дэпа, не зусім зразумела…?
пісалі ці не, ад сіняга марафону 30 спінаў учора прылетелі, правярайце
@nikolay_ там Колян калі па максімуме выкарыстоўваць гэтую акцыю, трэба дэпнуць 2к і зрабіць ставак на суму 6к,не абавязкова выйгрышных. Кароч абарот дэпа зрабіць х3
@nikolay_ на Винлайне, дарэчы, глянь, мне ніякія апавяшчэнні не прыходзілі. Вісела фрыбэт 2к за дэп ад 2к, фора ад Пегулы патрэбна
@nikolay_усе гэта фігня,лепш свае паставіць без бонуса і з бонусам не звязвацца,а тым больш х3 адыгрыш
@vitaldeluxe зноў сваім любімым заняткам заняўся – флудом? ты ў стаўках цуписных паходу ўвогуле не шарыш дзядзя,гэтот бонус ніяк не абмяжоўвае вывад. Актываваў перад депом і стаў колькі хочаш і выводзь у любы момант ,як толькі сума ставак будзе 6к – упадзе фрыбэт
@ewgen99 дзяўчынка, адстань ад мяне, ты мне нецікавая
Не доўга за водгук на Trustpilot акцыя працавала для гульцоў з Расіі 😏 Можа, ў мяне толькі не пракаціла хз….
@bugulma83 мне прыйшло пісьмо ад Trustpilot, што мой водгук не апублікаваны і магчымыя прычыны пералічаны… плюнуў і не стаў разбірацца
@fortovui х15 . за свае . макс кеш-аўт х10😒
@bugulma83 а ў мяне ўвогуле водгук не прынялі там 🤣🤣🤣🤣 я потым забіла на гэта ) значыць усё да лепшага, час не страціла
@vitaldeluxe мой апублікавалі наадварот, а казіно-кантора абламала @адлы😏
@ewgen99 я двушку запусціў, вогуле Олівэйру думаю ўзяць, (нікому не раю, у раёне 1.8, ад бк залежыць, але г. ён павінен закрываць, нават датэрмінова думаю, але так гэта жб. па мне – як будзе хз. але ўпэўнены Олівэйра ў Бразіліі выйдзе на пераможную серыю…)
@vitaldeluxe
У мяне такая ж фігня была +- тыдзень таму, увогуле не звярнуў увагу, нават не памятаю калі і за якія бонусы пакідаў водгук
@nikolay_ так на перамогу ж 3.6кф, або на што ты думаеш ставіць за 1.8?
@vitaldeluxe Наступным разам нават замарочвацца не буду…..
Ужо пераабуліся, па спецыяльнай спасылцы 😂Убогія….
@bugulma83 а ты прыкінь колькі яны ўжо абулі людзей,хто водгук напісаў і такую херню,як табе яны ўручылі)
@bugulma83 хайпуюць, я рэгістраваўся ўвогуле на іншым рэсурсе, навошта, чаму ўжо не памятаю)
Асцярожней з ДАМАвскімі шарагамі,за выкарыстанне вінні яны могуць спытаць. Прыслалі на пошту бездэп 50 фрыспінаў,на сайт зайсці не змог – выкарыстаў яго,у выніку заблакавалі ўсе бонусы за тое,што гульцам са Швецыі бонусы забаронены,профілю запоўнены,верыф быў прайдзены
@ewgen99 капец, тады ўся сетка ідзе ў чс! Дзякуй за фідбэк!
У леоне ў акцыях бясплатная стаўка на юфси 500р , пра адыгрыш не зразумеў
@nikolay_зарадзіў Колян,верым
@aslanbeko