Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aslanbeko за свае
Так можна пра любога правайдэра сказаць , але калі шчыра пг софт мне сама падабаецца часам можа так шмат даць а часам 0
Я, канешне, разумею, што ў ўсіх кешбэкі з рознымі ўмовамі, але я ўпершыню сустракаюся з вагерам х 60
@nikolay_ можа, якаясь памылка , х 60 таксама ўпершыню бачу 😒
@nikolay_а што дзівіцца,у іх усё па 60)
@loud не, не памылка, у фаерспіне таксама такая дзіч ёсць
@glassman нафіг тады іх усіх з такім кэшбэкам 😁
@loud поўнасцю згодны.
Хлопцы, Luckybear.info – гэта сапраўдны сайт ці фішынг?
не падкажыце?
@yukka777 сапраўдны смела депай
@nikolay_ у гэтай шляпе вядома такі вагер😂
@bugulma83 і фаер спін такая ж муть ((( я думаў яны нармальныя а цяпер я так не думаю і грузяцца доўга
@belbetwinet загрузка шляп так, згодны, жадае лепшага 😂
@bugulma83Бро, які метад для вываду лепшы ў гэтым казіно? не ведаеш?
@yukka777 зараз няма лепшых метадаў для вываду, усё з тармазамі 😁 Нават не магу падказаць…. У ўсіх па-рознаму) Piastrix пераважна і там таксама з вывадамі праблемы…. Кароча хз…
@bugulma83 дарэчы да, нешта здарылася з усімі казікамі, на крыпту раней адразу, а цяпер некаторыя па 2 гадзіны чакаюць, якаясьці фігня
@belbetwinet я заўважыў такую фігню ў выходныя . у буднія дні норм
ппц, што за шляпа, паспрабаваў на пиастрикс…памылка вылазіць…
@yukka777 так, выводзь на крыпту . )
Ёсць на раменбет паследэпны?
@kobrra13не было на гэтай тыдні ніводнага пасля дэпа
@yukka777 на trustpilot водгук на lolly доўга правяралі?
Юфсі ўчора нармальна ў прынцыпе, гэта я ёбанька, узяў двaйнік ад жаднасці, як і казаў Олівейра він, а другога браў, не памятаю як, чыста для кефу… па сутнасці трэба было скіпнуць, там дэбютант быў… які і запараніў двaйнік) Ніяк нельга расслабляцца…) двушка адляцела, депал у пінко (толькi iм змог з карты) 1000р не бачыў і гульні, яшчэ драгон і адну памыйку якую хаціў, луклі з сіняй птушкай… марафон бет (у мяне там поляна сабрана никак не сыграе) карацей 5к адляцела ў нікуды, нешта мне такія гульні зусім перасталі падабацца…)
@john_win не, не доўга , можа гадзіну-1.5
Галоўнае не губляць логіку і фрыбэт у кішэні…