Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83а так я там на 8тысяч у плюсе)
@misterprizident1ты добра што адмыў )))), там гэта вельмі рэдка🤣
@loudтак, сёньня два бонусы адмыў толькі сэнсу) як у дэма атрымалася паіграў)
@misterprizident1 я колькі ні браў там бонусы хрэн адмываю , без бонуса быццам норм , як пад бонус так зліваю )
Зараз зайшоў у аккаунт Booi,дзе то тыдзень не заходзіў, ляжаць 50фрыспінаў па 20р. Загляньце ў свае аккі, можа таксама ёсць
Canada777
Напісана 10$ але мне дало 25 спінаў у Pragmatic.
Код PY31
@robingood новым ці ўжо тым, хто гуляе?
@robingood паспрабаваў зайсці ў свой акаўнт, але пасля ўводу пароля і лагіна выскочыла таблічка, выбачайце, мы не прымаем гульцоў з вашай краіны)
@vitaldeluxe вось таксама проста на сайт зайшоў, а там нават няма Расіі для рэгістрацыі 😏Можа была калісьці 🤔
@bugulma83 для гульцоў напэўна.
@vitaldeluxe раньше принимали а сейчас прикрыли для России наверно(
@vitaldeluxe тут даўно па сутнасці ніхто і не піша пра Канаду і Еўропу сямёрочныя. Па крайняй меры хто з РФ. Дык гэтыя сайты самі па сабе стрэмныя, ніколі б не ўнёс грошы ў такія ўстановы.
@sinaloa калі яны толькі з’явіліся, то людзі з форуму вывелі адтуль грошы нармальна, там 100$ з бонуса вывад быў
@vitaldeluxe зразумела, відаць, я прапусціў гэты момант. На пачатковай стадыі і было такое магчыма. Але пазней упэўнены, што не.
@vitaldeluxe я таксама выводзіў,макс вывад 50$,трэба мін дэп 10
Trips казіно так і не вывелі грошы 💷
Чакаю ўжо другую тыдзень 🤣
Адхіляюць вывад 🤬
І пішуць, праблема электроннага кашалька 👛
Праверце дадзеныя або змяніце метад вываду 🆔
Усе метады акрамя крипты ў РФ недаступныя 🚫
Паставіў зноў і праз 4 дні адхілілі. Папрасіў іх каб пералічылі ў тэхадзел што ў мяне няма магчымасці выбраць іншы метад. На наступны дзень далі адказ што ўлічаць гэта.
Паставіў на крипту толькі цяпер не ў USDT а ў эфір. Вынік :
Сёння 4 дзень заява ў чаканні . і плюс скарга на GURU
Я не першы год карыстаюся криптовалютай. Я ж не даун каб указаць няправільны паток.
Тым больш ведаю як працуе крипта.
Нават калі адрас дэпазіту няправільны то грошы ў любым выпадку пойдуць. А вось тое што яны пойдуць нікуды – гэта ўжо твае праблемы
@god забей, хацелі б вывесці – вывелі б ужо, а так увы
@belbetwinet ага, зараз!
Я дэпазіт рабіў так-сяк.
Я іх яшчэ як паб’ю
@god Гэта самае страшнае ў гэтых шарагах, шчасціць рэдка і ў большасці выпадкаў у такіх, якія брэюць, сам апошнія 3 разы натыкаўся на такія, тут былі тыя, хто паспеў вывеcці, а я і многія – не, на мясцовыя прэтэнзіі таксама ніхто не адказаў, рэйтынг панізілі…
@nikolay_ на Guru ёсць падобныя скаргі на мае. Праз скаргу выводзяць сродкі. Але мне чакаць адказу 5 дзён таймер уключылі. Яшчэ ўключаюць таймер для адказу прадстаўніку. Карацей кажучы – кіпіш за 50 даляраў. Калі казалі, што сетка DAMA выводзіць, то пачакаю, а там і гуроўцы падцягнуцца. Але 2 тыдні жорстка. Хоць у мяне з’явіліся сумневы на этапе, калі я па прыколе ў верифікацыю загрузіў ОМС замест пашпарта і ён прайшоў
AlchemistWonders20 , раменбет
@aslanbeko я не разумею, што ён дае? Напісана,што вы актывавалі рэдкі бонус,але ў бонусах нічога няма, толькі за дэп
@ewgen99 я таксама чагосьці не разумею
@aslanbeko за дэпазіт ад 1000р гэты бонус, 20фрыспінаў па 10р)
@jimyk55 вось такія справы ))))
@aslanbeko перастань наяпываць лудзікаў)