Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
BNSCDITCCRFNQEW, казіно бонус. Апошні
@loud па маёй памяці такое было пару раз. Выправяць. Акрамя Траста кашалькоў вагон)
@john_win я прывык да яго, ды і грошай на ім у мяне ў прынцыпе норма так 😁 манет ёсць, так, але балік 0
@loud
Часовыя цяжкасці, памятаю такое і на фантоме было, але тады паказвала на рахунку мільёны. Не варта панікаваць гэта не ноунейм кашалёк
@vrodezdes да не )) усё нармальна , хацеў проста деп зрабіць , а балік 0 😁
@yurii88 вагер адэкватны x20 – але не судзiба было адмыць
@ident на бонусе і х5 адмыць дзесьці на мяжы з фантастыкай будзе.)
@mrch1p так – але я па дурноце цудам адміў адміў x40 быў – выводзілі праўда 3 сутак)
@scatter1337 выводзіў, здаецца разок, капейку:))) Так, можна. Я тады ў шансе 20 максвін злавіў, там ён усяго х1200 з капейкамі.
@gans2115
ні разу за 3 гады не выводзіў(
@hgsdtv з серады не апрацаваны у мяне ўсё будзе ждем…
Прывітанне!
Звярніце ўвагу! Нельга пісаць каментары, якія ўтрымліваюць інфармацыю пра абыход блакіровак.
Такія пасты выдаляюцца
Крама в выходные дни не апрацоўвае заказы:
Выдача заказаў ажыццяўляецца на працягу 48 гадзін (за выключэннем выходных дзён) пасля аплаты заказу
@kapam6ahttp у ўсёй сетцы цяпер бонусы за рэал сталі, цалкам усе
Прывітанне анон!
думаю ідзе гаворка пра слоты і пра адыгрыш у цэлым
@maliteg, Прывітанне думаю так
@maliteg так ПД непаганы казік, за ім не заўважалася асабліва вялікіх праблем. Яшчэ б аддачу падкруцілі трохі
@malitegгэта добра , але чаму яны табе вейджар зрабілі розны? На адным х10, на другім х20.. а той, які зліў, быў напэўна
@aslanbeko усё нармальна выводзяць, толькі прома звычайна ад 10к дэпоў, раней ад 1к было
@dinam1tka здаецца ад стрымераў тока,, ад афіцыйных 10к дэпы патрэбныя
Дзіўна, лоллі адказалі на пошту, што бонус залічаны)
Баланс 0))
@gans2115 гэта чорныя грошы, як кажуць. Што выведзеш – тое і назад праспусціш
@aslanbeko за свае адыгрываць
Я заўважыла, што многае залежыць ад браўзэра і самога казіка. Бывае казік так троіць, тупіць, што амаль усе слоты зліваюць. Хаця ў мяне нармальны тэлефон і г.д. Я чышчу браўзэр і выхаджу з астатніх казікаў. Тады лётае і слот менавіта ад пг софт даюць, я толькі ў іх амаль і сяджу
Я ведаю, пра што кажу)
Хто-небудзь у betlive.com граў? Зарэгістраваўся, хацеў атрымаць 200 спінаў, у выніку пасля верыфікацыі ўзялі акк і заблакавалі. Нічога не зразумела
TIPPY
DT8WXZ689V6B
50р пасля рэгістрацыі бездэп
Новае рэтра-казіно BIBI Бездэп 1000 + фс 1000 пры рэгістрацыі
GET-X RSS 250фс BEEF RS 150фс