Прэтэнзіі да мяне
Пагаворым пра жыццё
|
9 ліпеня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
169 Адказаў
|
5,056 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Яшчэ адзін абраны)) развешвальнік каструль)) Я, напэўна, зноў срач пачынаю?
Ты для пачатку грамате б навучылася. Перш чым рэчаў ліць 😎
Гаворыш)? Ладна заставайцеся самі ..няма часу пра цябе гаварыць.. Тут, як я разумею, можна альбо добра, альбо ніяк)..Арфаграфія ..так, хромае..пішу як магу))..Курыў буквар.
Не, мы за плюралізм.
Мабыць. Не факт.
То-біш аднолькавыя. Навошта тады пятак свой суеш ?
Хвалюе. Раз пішаш пра гэта.
Ды уж..усё твая натура ..гнілая.. у трох словах).. самаўпэўненаеўсезнаючаебязкампраміснаеянедалёкае ( это одно слово). жалькае (спецыяльна асобна ..гэта за Дока) ..выкапнёнае .Выглядае ўсё. Дзякуй за ўвагу.
Так так. Заставайцеся на лініі. Ваша меркаванне вельмі важнае. 😁
Мне ён таксама дапамог, і не раз і не два, і мяркую на форуме шмат людзей знойдзецца каму ён дапамог або проста падтрымаў ( у тым ліку ўсё роўна дапамог.. ) Нармальны чувак, часта піша па тэме.. Напрасныя прэтэнзіі ў цябе да яго….
ну да улічваючы што ты яго зямляк. аб’ектыўнасць у цябе на ўзроўні.
док сам вінаваты і ніхто з форумчан тут не пры чым
жартуеш што ле фрыдок не быў арганізатарам тут ні разу
думаю што справа тут не ў земляцтве.прычым тут гэта
Ахахаха вы ўсе няяк не супакоіцеся😁
Парням ж трэба піскамі дзе-небудзь мерацца))
Гэта што – то мяняе ? Ты асабіста сам то дзе каму чым дапамог ? Павізгаў, што не гуляйце ў Зігзаге ? Ну ты рэальны памочнік. Як баба істэрычка.
Пераабуцься не забудзь. Калі прыйдуць па цябе 😁 А гэта абавязкова будзе.
ты, я гляджу, памочнік сур’ёзны што цябе кожны другі к куям пасылае
Кожны другі гэта хто ? Ты і тваё адлюстраванне ў люстэрку ? І так. Ну што там з дапамогай то ? Зноў крычалкі ?
ну паглядзі тэму гэта як мінімум 30 працэнтаў адпісаўшыхся тут. а калі не лічыць тваіх землякоў і дружбаноў і адміністрацыю то і болей будзе
30 не 100. Нічога дзіўнага. Ствары падобную, паглядзім колькі набярэцца. І да. Так што там па поводу дапамогі ? Адкажаш ? Кому ты дапамог. І ў чым ?
так я на чалавека месяца не прэтэндую. і ў 10 разоў менш чым ты на форуме гэтым.
Той жа Док мне не раз дапамог. Славентий пастаянна дапамагае. І гэта толькі тыя, хто на слыху. Да адміністратараў зусім ніякага дачынення не маю. Можаш паглядзець. Быў заблочаны і забанены. Не раз і не два. Нават зараз якісьці штраф вісіць. Але то Алёша. Умее скардзіцца відаць 😁
Ці сапраўды ты думаеш, што для мяне гэта нешта значыць? Рэал покер. Увогуле. Калі знесуць – толькі рады буду. Ты ж зачапіўся за гэтую тэму. Цябе не паставяць, зразумела, але калі паставяць, напрыклад, Ленiна ці Оксі. Можа Касперыча. Будзе справядліва. Яны шмат для форуму робяць. А я – так. Незаслужана.
У Кіеве бываў селюк ? Я бываў. Жыў там два гады. Спадзяюся месца пазнаеш. Але не факт. У цябе пад ларкам напэўна іншая карцінка.
Нічось тыпа тирада, у мяне блін мозг заскрыпнуў🙂
Нічога супраць Украінцаў не маю, і супраць братоў хохлаў таксама.🙂 Непрыемныя чыста жывёльныя, хто займаецца хернёй і ідзе на поводу ў палітыканаў підэрастаў, яны ж каструлегалавыя як па мне.