Лячу ў Кюрасао асабіста з адвакатам на разгляд справы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
2 сакавіка 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
119 Адказаў
|
4,595 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я не маю звычкі больш не думаючы і сламлячыся галавою ў сваім узросце, адразу кідaцца ў бой))) усяляк да 35-ці я быў нахабны, не стану хаваць! Але мне не 25 і не 35 ужо. Да таго ж “Сёньняшні гнеў пакінь на заўтра!” – была такая ўсходняя казка з той жа 1001 ночы Шахразады))) Так вось, форумчанін напісаў мне нейкую херню, я паглядзеў ягоны профіль, зразумеў, што ідыёт не мог бы з 2015 года так падняцца на форуме да Godlike, ды і ўвогуле нешта тут не так, мала што бывае ў жыцці: бытавіна якая, жонка можа куртку патрабаваць за 20 гадоў жыцця як кампэнсацыю за патрачаныя) бесталковыя гады каштоўнасцю ў 10 кілабаксаў ці нейкія іншыя непрыемнасці на працы ці з дзецьмі, або сын зноў накурыўся невядома чаго, а тут якраз наш брат хутка ў паветры прама так пераабуўся прыгожа і адзначыў, што гэта была жарта. ІНЦЫДЭНТ ВЫРАШЧАНЫ! Я яго зразумеў. Ён трохі пераблытаўся, але папрасіў прабачэння, хоць і не гучна, але я ўсё зразумеў! Якія пытанні?! Мы ўсе людзі! ТЭМ БОЛЕЕ ГУЛЬНЯВЫЯ!
Так, яны ведалі, але відаць падзабылі… Спадзяюся што іх “вялую” памяць падбадзёрыць, тым самым “прадметам”, з левай рэзьбой і “загогулінкай”)
час ідзе, а ён так і прадаецца)))))))Геніяльнае вынаходніцтва на вякі!Колы рулеткі таксама ім змазвалі, дарэчы. У далёкіх 90-х))))
я тэму і відэа яшчэ ўчора штудзіраваў. часу не было напісаць. думаю, калі б учора пісаў, былі б адныя матавіны)) і яшчэ ўчора ахуел ад адказаў прадстаўніка і ад таго, што прадстаўнік быццам “правы”!
з раніцы вырашыў правесці аперацыю правакатар (троль, жартаўнік80лвл. ну і г.д.)
Тэма жывая!!)) гляджу, акрамя нас чытаюць)) значыць усё правільна было зроблена!!!!))
Увогуле БЫЛО БЫ ПРАЎЛЬНА ПАПЕРЕДЗІЦЬ І Ў ЛІЧКУ МНЕ НАПІСАЦЬ? То ж мне, правакатар 80 лвл плин!
Зразумела, што ўтыркі з гульнявых рэсурсаў розныя заўсёды тут шаряцца! А як ты хацеў, калі ўвесь афлайн бізнэс гульнявы вялізны з яго бясконцымі проста абарачэннямі перацёк у онлайн! Зразумела недабраякі і іх прыхвосні пастаянна шаряцца на падобных рэсурсах, як наш! Тым больш, што латест мега топ ва ўсім свеце па факту! Няма больш падобных аналагічных рэсурсаў у Сваеце! ДАЖЕ ў піндосаў! Што-дзесь як абмеркаванне і бонусы і рэфкі ТОЛЬКІ! Але Справядлівасці і Праўды, як у нас там ніхто не ведае і не шукае і за гульца не б’ецца як Вячаслаў ці, як у нас кажуць! “Мазу не цягне!” Яны без Сумлення нараджаюцца ў асноўным там! Адкуль у іх паняцці пра Праўду тады?!
я думаў ты спіш пасля працы)) а ты, тут як тут/
калі папярэджваць, эфект будзе наіграны. а тут нават праз манітор было чутна, як ты ляешся
шкада іншых не даў паслухаць ))) ну хто з рулеткай знаёмы, мне адказ быў зразумелы
Дакументы якія-ніякія ўсё ж трэба дапісаць,паспaў гадзінак два яшчэ раніцай
Ну ты и “жук”, епсель мопсель… Сам читаю, перечитываю и поверить не могу, ты это или не ты 😎
Нават і не майскі!Жук!
Ды ладна табе. як кажуць, хто старое ўзгадае, таму…
Ну чалавеку захацелася “падперчыць” сітуацыю, абвастраў яе як мог… Галоўнае, што потым усё праяснілася… 😎
Так ВЫ ЧТО!?САМИ НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДОЛЖНО БЫТЬ!?))Что означают Ваши слова дословно сейчас?! -“Судзячы па ўсім адлік абаротаў лічыцца-…………………….” Яны не вытрымліваюць Ніякай крытыкі!Гэта проста смешна.З гэтага мы бачым Вашую поўную некампетэнтнасць у дадзеным пытанні!Вы абавязаны быць максімальна прафесійны і кампетэнтны ў пытаннях гульнявых сітуацый і правілаў гульняў!
Ды паходу ў прадстаўніка казіно выходны, заўтра можа табе і адкажа… Хаця што тут казаць і так усё ясна і зразумела. Чалавек не паглыблена ў тэму рулеткі і шмат нюансаў не ведае, такое на жаль бывае… Асабіста я ўдзячны адміністратарам, за тое, што прадстаўнік казіно ёсць на форуме. Гэта ж добра, і для гульцоў і для казіно карысна, зваротная сувязь… 😎.
Небяспрэчна! Адміністрацыя Латеста зрабіла немагчыма шмат, у справядлівасці і вырашэнні пытанняў у онлайн-гэмблінгу. Гэта бясспрэчна і нават абмеркаванню не падлягае!
Нічога ім адказаць! Сумлення-то няма! Ад нараджэння! Але і прызнаць, што “кінулі” мяне і “кінулі” на працягу ўсяго часу, што ў іх гуляў, не могуць сабе дазволіць! РАБОТА ёсць РАБОТА! Будуць у судзе вострава Кюрасао даказваць! Упэўнены, што яны маю пазіцыю )))за жарт ўспрынялі! Ну-ну!!!!)))) Аднак ахвярам ЕГЭ яшчэ не даводзілася сустракацца твар у твар з народжаным у СССР і прайшоўшым няпростыя 90-я і нулявыя гады! Гэта я пра тых, хто ў іх у Пітерскім нашым філіяле РАБОТАе! Бо ўпэўнены, што кіраўнік кіпрскі ці які-там яшчэ ў іх Васі))), адправіць рускамоўнага юрыста і прадстаўніка з тэхпадтрымкі менавіта з Піцера ў 100 выпадках з 100!. Ну-у-а, а я толькі рады! Такую тэму падкінулі мне хлопцы! Ёсць з кім паўвяваць! Хаця б у рамках юрыдычных, але ўсё ж! Дарэчы, у мяне ў Піцеры сяброў яшчэ з 90-х маса)))) На досвітку злячу, дарэчы, праведаю ЎСІХ! Пакуль мой адвакат вызваліцца ад сваіх спраў і мы цесна займемся ўсім гэтым…. будзем Смажыць, Парыць, Тушыць і проста гатаваць на ВОГНІ! Барбекю!)) А Вы што думалі?!))))
Ды давай табе… Ёсць прадстаўнік казіно на форуме – і то добра, хай растлумачыць узніклыя пытанні гульцоў… Але паходзіць на тое,што ведаў(ла) і як разумеў(ла) так і адказаў(ла)…. І мы ўсе зразумелі)
P.S. Мне тут успомнілася адна двухгадовая рэклама казіно ў “нас”, там тыпу “падаставілі” дзяўчынку, якая рэкламавала адкрытае казіно і пра рулетку (еўрапейку) некалькі разоў сказала амерыканская рулетка… Упэўнены,што яна не разумела, што гаварыла, а мы ведаем, што ёсць адчувальная розніца. Там “0” і “00” і размяшчэнне лікаў на коле адрознае ад “еўрапейкі”. А яна дурненькая вывучыла тэкст і з усмешкай расказвала, паказвала ўсе гульні.., а яе тупа “падставілі” свае ж)
Ведаш,тут ніхто нікога не падстаўляў ,100 працэнтна МЯНЕ ТУПА”КІНУЛІ” і рабілі гэта ўсё 4 гады! І гэта разве што сляпы не ўбачыць і не зразумее!Я яшчэ іншыя відэа не паказваў……………Пара заканчваць з гэтым беспрацоўлем. Гульня ў ру сегменце незаконная, але людзі гулялі і працягваюць гуляць і час ідзе, а казіно працягваюць беспределіць і бесчынаваць, для нас з табой улічваючы ўзрост і вялікі досвед у наземных казіно гэта 100 проц відавочна, хто б там што ні казаў, таму калі не прыпыняць усё гэта, сітуацыя не зрушЫцца з мёртвай кропкі Ніколі!Таму што нікому гэта акрамя нас не трэба!
Я ўначы дуплікую скаргу ў ігравую камісію Кюрасао, але ўжо спасылкамі на відэа і СЮДЫ на Латест наш таксама! Юрыст сказаў, каб адправіў усе спасылкі ў акне скаргі і спасылкамі з каментарамі, таму выконваю пакуль. Я з ім цалкам згодзен, пакуль вызваліцца ад спраў, нічога не зменіцца ўсё роўна, у мяне асабіста ўсё гатова на ўсе 100. Грошы на выдаткі ёсць, час ёсць, заадно адпачну з карысцю для справы, я нічога не страчу ў любым выпадку, усё роўна збіраўся ў Сочы, так на востраў злячу – развеюся, заадно відэа здымем крутае. Падаць у жывы Суд сапраўдны позў і заяву на кантору, ды яшчэ на каго?! На ЦЕЛАГА МАНСТРА У ОН -ЛАЙН ГЕМБЛІНГЕ! Схадзіся, адно гэта, дарагога каштуе?! А далей паглядзім!
Згодзен… Але падаць заяўy гэта адно, самае галоўнае выйграць суд! Вось гэта будзе нумар!
Сам прыхільнік таго, што ў сур’ёзных справах “добра смяецца той, хто…” Сам ведаеш хто, таму буду маўчаць, каб не адпудзіць тваю Перамогу.😉
Павел, чакаем пруфаў ад цябе з Кюрасао, ўсё астатняе – гэта марнае словаблуддзе… таму чакаем толькі факты!
я прапусціў тут трохі што долецеў таки чел то да кюрасао якщо коратка ?
Павел, ну што, зрух ёсць, уляцеў, ці ў адваката зноў праблемы?
Хвалюся за чалавека, хочацца даведацца падрабязнасці гэтага трылера)
Павел, ну што што там з Кюрасаа, больш за месяц на гэтую тэму ад цябе ні адказу ні прывіту, як справы то ўладжваюцца?