Лячу ў Кюрасао асабіста з адвакатам на разгляд справы

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 2 сакавіка 2023 г. ад | 119 Адказаў | 4,595 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 3 сакавіка 2023 г.
Надаўся надзеі, што паміж гульцамі, калі ПАдла ПАдла ПадлАвілі казіно.., не будзе канфлікта, але на жаль атрымалася ўсё як заўжды…. Хто-то ці пажартаваў, ці не разабраўся ў сутнасці пытання і пачалося… Упэўнены, што ўсё гэта лішняе і здарылася на эмоцыях…, бо ў выйгрышы застаецца толькі каз [...]

Я не маю звычкі больш не думаючы і сламлячыся галавою ў сваім узросце, адразу кідaцца ў бой))) усяляк да 35-ці я быў нахабны, не стану хаваць! Але мне не 25 і не 35 ужо. Да таго ж “Сёньняшні гнеў пакінь на заўтра!” – была такая ўсходняя казка з той жа 1001 ночы Шахразады))) Так вось, форумчанін напісаў мне нейкую херню, я паглядзеў ягоны профіль, зразумеў, што ідыёт не мог бы з 2015 года так падняцца на форуме да Godlike, ды і ўвогуле нешта тут не так, мала што бывае ў жыцці: бытавіна якая, жонка можа куртку патрабаваць за 20 гадоў жыцця як кампэнсацыю за патрачаныя) бесталковыя гады каштоўнасцю ў 10 кілабаксаў ці нейкія іншыя непрыемнасці на працы ці з дзецьмі, або сын зноў накурыўся невядома чаго, а тут якраз наш брат хутка ў паветры прама так пераабуўся прыгожа і адзначыў, што гэта была жарта. ІНЦЫДЭНТ ВЫРАШЧАНЫ! Я яго зразумеў. Ён трохі пераблытаўся, але папрасіў прабачэння, хоць і не гучна, але я ўсё зразумеў! Якія пытанні?! Мы ўсе людзі! ТЭМ БОЛЕЕ ГУЛЬНЯВЫЯ!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 3 сакавіка 2023 г.
Вядома што ёсць!У мяне відэа на 23 терабайта толькі па Плейфортуне.Нядаўна сціснуў большую частку і адпраўіў”пыляцца”на ўсялякі пажарны,але самыя цікавыя моманты мы ўжо апрацавалі і яны гатовыя да публікацыі,ну і ў судзе прад’явлю разумеецца.Мнооого!Як казаў Алі-Баба!))))) Што тычыцца коль [...]

Так, яны ведалі, але відаць падзабылі… Спадзяюся што іх “вялую” памяць падбадзёрыць, тым самым “прадметам”, з левай рэзьбой і “загогулінкай”)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

час ідзе, а ён так і прадаецца)))))))Геніяльнае вынаходніцтва на вякі!Колы рулеткі таксама ім змазвалі, дарэчы. У далёкіх 90-х))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Надзеяўся, што хоць тут паміж гульцамі…, калі адзін Падла Падла Падлавіў казіно.., не будзе канфлікту, але на жаль атрымалася ўсё як заўсёды…. Адзін або пажартаваў або не разабраўся ў сутнасці пытання, другі патрабавіў растлумачыць і пачалося… Упэўнены, што ўсё гэта лішняе і адбылося на эмо [...]

я тэму і відэа яшчэ ўчора штудзіраваў. часу не было напісаць. думаю, калі б учора пісаў, былі б адныя матавіны)) і яшчэ ўчора ахуел ад адказаў прадстаўніка і ад таго, што прадстаўнік быццам “правы”!

з раніцы вырашыў правесці аперацыю правакатар (троль, жартаўнік80лвл. ну і г.д.)

Тэма жывая!!)) гляджу, акрамя нас чытаюць)) значыць усё правільна было зроблена!!!!))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Roull, 3 сакавіка 2023 г.
я тэму і відэа яшчэ ўчора штудзіраваў. часу не было напісаць. думаю калі б учора пісаў былі б адны маты)) і яшчэ ўчора ахерэў ад адказаў прадстаўніка і пра тое што прадстаўнік нібыта “правы”! з раніцы вырашыў правесці аперацыю правакатар (троль, жартун80 лвл. ну і г.д.) Тэма жывая!!)) г [...]

Увогуле БЫЛО БЫ ПРАЎЛЬНА ПАПЕРЕДЗІЦЬ І Ў ЛІЧКУ МНЕ НАПІСАЦЬ? То ж мне, правакатар 80 лвл плин!

Зразумела, што ўтыркі з гульнявых рэсурсаў розныя заўсёды тут шаряцца! А як ты хацеў, калі ўвесь афлайн бізнэс гульнявы вялізны з яго бясконцымі проста абарачэннямі перацёк у онлайн! Зразумела недабраякі і іх прыхвосні пастаянна шаряцца на падобных рэсурсах, як наш! Тым больш, што латест мега топ ва ўсім свеце па факту! Няма больш падобных аналагічных рэсурсаў у Сваеце! ДАЖЕ ў піндосаў! Што-дзесь як абмеркаванне і бонусы і рэфкі ТОЛЬКІ! Але Справядлівасці і Праўды, як у нас там ніхто не ведае і не шукае і за гульца не б’ецца як Вячаслаў ці, як у нас кажуць! “Мазу не цягне!” Яны без Сумлення нараджаюцца ў асноўным там! Адкуль у іх паняцці пра Праўду тады?!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Увогуле БЫЛО БЫ ПРАЎЛЬНА ПАПЕРЭДЗІЦЬ І Ў ПРЫВАТ МНЕ НАПІСАЦЬ? То яшчэ ты, правакатар 80 лвл, плін!

я думаў ты спіш пасля працы)) а ты, тут як тут/

калі папярэджваць, эфект будзе наіграны.  а тут нават праз манітор было чутна, як ты ляешся

шкада іншых не даў паслухаць ))) ну хто з рулеткай знаёмы, мне адказ быў зразумелы

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
я думаў ты спіш пасля працы)) а ты, тут як тут/ калі папярэджваць, эфект будзе наігранны.  а тут нават праз манітор было чуваць, як ты ругаешся шкода іншых не даў паслухаць ))) ну хто з рулеткай знаёмы мне быў зразумелы адказ  

Дакументы якія-ніякія ўсё ж трэба дапісаць,паспaў гадзінак два яшчэ раніцай

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
я тему и видео еще вчера штудировал. времени небыло написать. думаю если бы вчера писал были бы одни маты)) и еще вчера охерел от ответов представителя  и о том что представитель как бы “прав”! с утра решил провести операцию провокатор (троль, шутник80лвл. ну и.д. ) Тема живая!!)) смотрю [...]

Ну ты и “жук”, епсель мопсель… Сам читаю, перечитываю и поверить не могу, ты это или не ты 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Ну ты і “жук”, эпсель мопсель… Сам чытаю, перачытваю і паверыць не магу, ты гэта ці не ты 😎

Нават і не майскі!Жук!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Нават і не майскі!Жук!

Ды ладна табе. як кажуць, хто старое ўзгадае, таму…

Ну чалавеку захацелася “падперчыць” сітуацыю, абвастраў яе як мог… Галоўнае, што потым усё праяснілася… 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
PlayFortuna, 2 сакавіка 2023 г.
Распрацоўшчык сцвярджае, што патрэбная колькасць абаротаў шарыка не дасягнута.  Судзячы па ўсім, адлік абаротаў лічыцца толькі пасля таго, як таймер для размяшчэння ставак знікае.  Вось такі індыкатар паказвае, што ідзе час для размяшчэння ставак –  Вось індыкатар знікае, пачынаецца а [...]

Так ВЫ ЧТО!?САМИ НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДОЛЖНО БЫТЬ!?))Что  означают Ваши слова дословно сейчас?! -“Судзячы па ўсім адлік абаротаў лічыцца-…………………….” Яны не вытрымліваюць Ніякай крытыкі!Гэта проста смешна.З гэтага мы бачым Вашую поўную некампетэнтнасць у дадзеным пытанні!Вы абавязаны быць максімальна прафесійны і кампетэнтны ў пытаннях гульнявых сітуацый і правілаў гульняў!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
AydarKaribullin, 3 сакавіка 2023 г.
……  

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
 Так ВЫ ШТО!?САМИ НЕ ВЕДАЕЦЕ, ЯК ПАВІННА БЫЦЬ!?))Што  азначаюць Вашы словы літаральна цяпер?! -“Судзячы па ўсім адлік абаротаў лічыцца-…………………….” Яны не вытрымліваюць Ніякай крытыкі!Гэта проста смешна.З гэтага мы бачым Вашу поўную некампетэнтнасць у дадзеным пытанні!Вы абавязанныя быць максіма [...]

Ды паходу ў прадстаўніка казіно выходны, заўтра можа табе і адкажа… Хаця што тут казаць і так усё ясна і зразумела. Чалавек не паглыблена ў  тэму рулеткі і шмат нюансаў не ведае, такое на жаль бывае… Асабіста я ўдзячны адміністратарам, за тое, што прадстаўнік казіно ёсць на форуме. Гэта ж добра, і для гульцоў і для казіно карысна, зваротная сувязь… 😎.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 5 сакавіка 2023 г.
Так выглядае, што ў прадстаўніка казіно выходны, можа заўтра і адкажа… Хоць што тут казаць – і так усё ясна і зразумела. Чалавек не пагружана глыбока ў тэму рулеткі і многіх нюансаў не ведае, такое, на жаль, бывае… Асабіста я ўдзячны адміністратарыям за тое, што прадстаўнік казіно ёсць на фору [...]

Небяспрэчна! Адміністрацыя Латеста зрабіла немагчыма шмат, у справядлівасці і вырашэнні пытанняў у онлайн-гэмблінгу. Гэта бясспрэчна і нават абмеркаванню не падлягае!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 5 сакавіка 2023 г.
Дык, паходу ў прадстаўніка казіно выходны, заўтра можа і адкажа… Хоць што тут гаварыць – і так усё ясна і зразумела. Чалавек не вельмі ўцягнуты ў тэму рулеткі і шмат нюансаў не ведае, такое, на жаль, бывае… Асабіста я ўдзячны адмінам за тое, што прадстаўнік казіно ёсць на форуме. Гэта ж добра [...]

Нічога ім адказаць! Сумлення-то няма! Ад нараджэння! Але і прызнаць, што “кінулі” мяне і “кінулі” на працягу ўсяго часу, што ў іх гуляў, не могуць сабе дазволіць! РАБОТА ёсць РАБОТА! Будуць у судзе вострава Кюрасао даказваць! Упэўнены, што яны маю пазіцыю )))за жарт ўспрынялі! Ну-ну!!!!)))) Аднак ахвярам ЕГЭ яшчэ не даводзілася сустракацца твар у твар з народжаным у СССР і прайшоўшым няпростыя 90-я і нулявыя гады! Гэта я пра тых, хто ў іх у Пітерскім нашым філіяле РАБОТАе! Бо ўпэўнены, што кіраўнік кіпрскі ці які-там яшчэ ў іх Васі))), адправіць рускамоўнага юрыста і прадстаўніка з тэхпадтрымкі менавіта з Піцера ў 100 выпадках з 100!. Ну-у-а, а я толькі рады! Такую тэму падкінулі мне хлопцы! Ёсць з кім паўвяваць! Хаця б у рамках юрыдычных, але ўсё ж! Дарэчы, у мяне ў Піцеры сяброў яшчэ з 90-х маса)))) На досвітку злячу, дарэчы, праведаю ЎСІХ! Пакуль мой адвакат вызваліцца ад сваіх спраў і мы цесна займемся ўсім гэтым…. будзем Смажыць, Парыць, Тушыць і проста гатаваць на ВОГНІ! Барбекю!)) А Вы што думалі?!))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 сакавіка 2023 г.
Неча ім адказаць!Сумлення ж няма!Ад нараджэння!Але і прызнаць, што “кінулі” мяне і “кідалі” на працягу ўсяго часу, што ў іх гуляў, не могуць сабе дазволіць!РАБота ёсць РАБота!Будуць у судзе выспы Кюрасао даказваць!Упэўнены,што яны маю пазіцыю )))за жарт прынялі!Ну-ну!!!!))))Аднак жэрвам ЕГэ яш [...]

Ды давай табе… Ёсць прадстаўнік казіно на форуме – і то добра, хай растлумачыць узніклыя пытанні гульцоў… Але паходзіць на тое,што ведаў(ла) і як разумеў(ла) так і адказаў(ла)…. І мы ўсе зразумелі)

P.S. Мне тут успомнілася адна двухгадовая рэклама казіно ў “нас”, там тыпу “падаставілі” дзяўчынку, якая рэкламавала адкрытае казіно і пра рулетку (еўрапейку) некалькі разоў сказала амерыканская рулетка… Упэўнены,што яна не разумела, што гаварыла, а мы ведаем, што ёсць адчувальная розніца. Там “0” і “00” і размяшчэнне лікаў на коле адрознае ад “еўрапейкі”. А яна дурненькая вывучыла тэкст і з усмешкай расказвала, паказвала ўсе гульні.., а яе тупа “падставілі” свае ж)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 6 сакавіка 2023 г.
Ды што табе… Ёсць прадстаўнік казіно на форуме – і гэта добра, хай растлумачыць узніклыя пытанні гульцоў… Але паходзе, што ведаў(ла) і як разумеў(ла) так і адказаў(ла)…. І мы ўсе зразумелі) ПС. Мне тут успомнілася адна двухгадовая рэклама казіно ў “нас”, там тыпу “падставілі” дзяўчУлю, якая [...]

Ведаш,тут ніхто нікога не падстаўляў ,100 працэнтна МЯНЕ ТУПА”КІНУЛІ” і рабілі гэта ўсё 4 гады! І гэта разве што сляпы не ўбачыць і не зразумее!Я яшчэ іншыя відэа не паказваў……………Пара заканчваць з гэтым беспрацоўлем. Гульня ў ру сегменце незаконная, але людзі гулялі і працягваюць гуляць і час ідзе, а казіно працягваюць беспределіць і бесчынаваць, для нас з табой улічваючы ўзрост і вялікі досвед у наземных казіно гэта 100 проц відавочна, хто б там што ні казаў, таму калі не прыпыняць усё гэта, сітуацыя не зрушЫцца з мёртвай кропкі Ніколі!Таму што нікому гэта акрамя нас не трэба!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Я ўначы дуплікую скаргу ў ігравую камісію Кюрасао, але ўжо спасылкамі на відэа і СЮДЫ на Латест наш таксама! Юрыст сказаў, каб адправіў усе спасылкі ў акне скаргі і спасылкамі з каментарамі, таму выконваю пакуль. Я з ім цалкам згодзен, пакуль вызваліцца ад спраў, нічога не зменіцца ўсё роўна, у мяне асабіста ўсё гатова на ўсе 100. Грошы на выдаткі ёсць, час ёсць, заадно адпачну з карысцю для справы, я нічога не страчу ў любым выпадку, усё роўна збіраўся ў Сочы, так на востраў злячу – развеюся, заадно відэа здымем крутае. Падаць у жывы Суд сапраўдны позў і заяву на кантору, ды яшчэ на каго?! На ЦЕЛАГА МАНСТРА У ОН -ЛАЙН ГЕМБЛІНГЕ! Схадзіся, адно гэта, дарагога каштуе?! А далей паглядзім!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
…Падаць у жывы Суд сапраўдны позў і заяўy на кантору, ды яшчэ на каго?!На ЦЭЛАГА МАНСТРА Ў ОН -ЛАЙН ГЭМБЛІНГЕ!Пагадзіся, толькі гэта,дараго каштуе?!А далей паглядзім!

Згодзен… Але падаць заяўy гэта адно, самае галоўнае выйграць суд! Вось гэта будзе нумар!

Сам прыхільнік таго, што ў сур’ёзных справах “добра смяецца той, хто…” Сам ведаеш хто, таму буду маўчаць, каб не адпудзіць тваю Перамогу.😉

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
oksanaaleks, 9 сакавіка 2023 г.
Рады,што сама група Godlike ў мяне верыць!)))

Павел, чакаем пруфаў ад цябе з Кюрасао,  ўсё астатняе – гэта марнае словаблуддзе… таму чакаем толькі факты!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
55
Публікацыі
369
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сне 2021 г.

я прапусціў тут трохі што долецеў таки чел то да кюрасао якщо коратка ?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Я ноччу прадублюю скаргу ў ігральную камісію Кюрасао,

Павел, ну што, зрух ёсць, уляцеў, ці ў адваката зноў праблемы?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
765
Публікацыі
2 117
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
9 вер 2020 г.

Хвалюся за чалавека, хочацца даведацца падрабязнасці гэтага трылера)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
maxmox, 21 сакавіка 2023 г.
Павал, ну што, зрух ёсць, уляцеў, ці ў адваката зноў праблемы?

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Дарэчы! Кюрасаа на парозе ўкаранення новага закону, які змяняе ўсю сістэму ліцэнзавання. Праект закона мусіць уступіць у сілу ў 2023 годзе. ХТО ў тэме і ВЕДАЕ?!))))) УСТУПІЎ ЯНЫ Ў СІЛУ ЦІ НЕ?!))))))))) першаму )абаротнаму правільна бутэльку дарагога півa і пачак чыпсаў вышлю праз яндэкс- [...]

Павел, ну што што там з Кюрасаа, больш за месяц на гэтую тэму ад цябе ні адказу ні прывіту, як справы то ўладжваюцца? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...