Лячу ў Кюрасао асабіста з адвакатам на разгляд справы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
2 сакавіка 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
119 Адказаў
|
4,596 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне, брацішка! Так, за мой! Нармальны вельмі дарослы і вельмі сведучы прадстаўнік. ведаючы тонкасці еўрапейскага судопурушчання, ён працаваў у свой час будучы маладым у 2000-ыя гады юрыстам доўгі час у двух вялікіх еўрапейскіх краінах, таму я цалкам на яго спадзяюся! Але і сам я, як ты разумееш не ))) Дэ..)) ха-ха-ха! Мы адразу непасрэдна пададзім іск і заяву па месцы знаходжання трымальніка ліцэнзіі Пф і па месцы здзяйснення меркаванага злачынства)))((т. к. па законах Юрысдыкцыі гульнявога рэгулятара, трымальніка майстар-ліцэнзіі ,які выдаў Плейфортуне субліцэнзію сваю, а менавіта Cyberluck Curaçao N.V. (Curacao eGaming N.V., «CEG») – 1668/JAZ; гульнявы праект абавязан знаходзіцца на самім востраве Кюрасао дамен у ўласнасці, а таксама знаходжанне як мінімум аднаго фізічнага сервера gambling-фірмы на тэрыторыі вострава Кюрасао, мець мінімум штат з аднаго раней, а цяпер, па-мойму, трох чалавек і серверы галоўныя непасрэдна гульнявога праекта Плейфортуна) там менавіта і знаходзяцца для еўрапейскай публікі (я так мяркую, але не заяўляю). Але думаю для нас усё “кіраванне” ідзе з Піцера, дзе ўласна і знаходзіцца “офіс” і падтрымка і адпаведна сервачкі для ру-сегмента (я так мяркую))) але не заяўляю))) разбяруцца гульнявая камісія і суд Кюрасао. Зробім граматна, як у нашай краіне ў мінулым стагоддзі)))) з дапамогай паперы і ног! Прыказка – “Без паперкі мы букашкі!” – як нішто тут падыходзіць))))) Бо чакаць і паўтараць усё, што да мяне спрабавалі зрабіць іншыя пацярпелыя гульцы або покерысты, якія ў гэтай справе лідараць)))) я не маю жадання, усё як правіла спускалі на тармазах. У дадзеным выпадку на тармазах я ім спускаць нічога не дазволю. Аксэлятар ён жа газ націсну першым я))))))))))) , дакладней я ўжо гэта зрабіў.
Таксама выказваю падзяку Нашай адміністрацыі форума, Галоўнаму Вождзю Вячаславу і мадэратару і ўвогуле ўсёй адміністрацыі форума за аб’ектыўнасць, сумленнасць і прамасць у публікацыі маёй скаргі (нічога не парэзана, нічога не схаавана, нічога не выпраўлена, усё што я выклаў размясцілі прыгожа) і ўсім гульнявым ру-супольнасці, каму не чужая Праўда і Справядлівасць і ўвогуле ўсім нашым ру-гульцам усяго ру-кам’юніці, хто падтрымаў і падтрымае маё пачынанне ў гэтай справе. Я ж у сваю чаргу зроблю ўсё, каб змяніць тое становішча спраў і сітуацыю амаль беспраўя гульцоў, да чаго даўно прывыклі ўсе гэтыя да канца абнаглеўшыя “дзейцы” ад он-лайн казіно ў адносінах да сумленных гульцоў.
—-магчы табе піва заказаць он лайн пару бутэлек пад поп-корн))))) ТАК ВОТ! НААДВЕЧ! Я 500 К АДКЛАДЗІЎ НА ЎСЕ ГЭТЫЯ РУХІ ўжо 80 тысяч адвакату праплаціў пазавчера, дагавор заключыў ужо, каб паизучаў нашае “геймерскае трохі” пытанне пакуль, перад паездкай, усё ж такі сфера он-лайн гемблінга вузкая спецыялізацыя, нават для прафесійнага адваката, пагадзіцеся. Я чаму і не стаў дасылаць у скарзе на сайце камісіі гульнёвай КЮРАСАО ні відэа, ні апісання ўсёй суты праблемы, а толькі тое, што ёсць відэадоказанні факту меркаванага махлярства і падману гульца казіно Плейфортунай!!! Толькі толькі паставіў іх у курс наконт меркаванага мной злачынства, учыненага он-лайн казіно ў мой адрас, а ні відэа, ні апісання, ні скрыншотаў ім не пасылаў, да такога высновы прыйшлі з адвакатам. Пададзім усё непасрэдна ў суд па месцы юрысдыкцыі у самым КЮРАСАО. Тады яны не ўверцяцца адназначна! ПОКУЛЬ ПРЫПЫНІЎ УСЮДЫ ГРАЦЬ, каб лішнія грошы не марнаваць. Калі што – у мяне ў запасе яшчэ пару мільёнаў “лішніх” на ўсе гэтыя рухі, таму няхай Плейфортуна за мяне не перажывае, што мне не хопіць усё гэта вывезці))) Потым нагружу ўсе выдаткі на Вас! У Вас грошай бээээзумна шмат! Ад Вас не ўбытак! Кроўкі ж шмат напілі і працягваеце піць з сумленных гульцоў і людзей! Хацеў машыну абнавіць жонцы, але пераб’ецца пакуль (хацелі яе машыну рэзка прадаць і дадаць і купіць кітайскі прэміум-кросовер, бо бмв з рынку сышоў і запчастак на 3-гадовую бэху несамавітыя плюс сэрвіс, ды і страты ў цане вялікія потым будуць пры продажы праз год, нафік яна патрэбна, прасцей карэйца ці кітайца прэміяльнага ўзяць з поўнай тэхпадтрымкай, пагадзіцеся!))) Таму сямейная закладка вольная і ў поўным маім распараджэнні. Ды і даход мой асноўны ў маім “маленькім бізнесе” мне прыносіць (уся каманда Пф ха-ха-ха ведае мой бізнэс, я ім расказваў) у парыве эмоцый падчас гульні, было справы, неаднаразова, я нават абяцала ім скідку 25 працэнтаў кожнаму з калектыву рускай прадстаўнічасці і я за словы свае адкажу калі што, так што ўпэўнены, рана ці позна хто-небудзь звернецца ўсё ж! гэта жыццё!
Дарэчы!
Кюрасаа на парозе ўвядзення новага закона, які змяняе ўсю сістэму ліцэнзавання. Працоўнік павінен уступіць у сілу ў 2023 годзе. Ну ХТО ў тэме і ВЕДАЕ?!))))) УСТУПІЎ ЦІ НЕ?!))))))))) першаму )правільна адказаўшаму
бутэлку дарагога піва і пачку чыпсаў вышлю праз яндекс-дастаўку. (ну, вядома, калі ў вашым горадзе будзе дастаўка, але думаю нават на перыферыі яна цяпер усюды)
Сярод змен будзе стварэнне новага незалежнага рэгулятара, Curacao Gaming Authority, які заменіць Curacao Gaming Control Board. Замест субліцэнзій орган будзе выдаваць новым гульнявым аператарам незалежныя B2C і B2B-ліцэнзіі, а тыя кампаніі, што ўжо былі ліцэнзаваныя ў папярэднім рэжыме, змогуць выказаць і зарэгістраваць свой інтарэс у новым дазволе. Ім прадаставяць 18-месячны пераходны перыяд.
Чакаецца, што кожная кампанія, якая падае заяўку на выдачу новай ліцэнзіі Кюрасаа, будзе плаціць збор за заяўку ў памеры €4,000 і штогадовы ліцэнзійны збор у памеры €12,000, кампаніям таксама прызначаць адказных асоб для кантролю за дзейнасцю, якая перашкаджае адмыванню грошай, і за палітыкай адказнага гульнявога паводзінаў.
Думаю, я якраз у тэме – паспею і адпачыць крыху на Раявым востраве і праблему вырашыць!)))) Дапамагчы дзеячам, якія валодаюць NETGLOBE SERVICES LTD (хто не ведаў – гэта кіпрская кантора!)) )упраўляе так бы мовіць, а дэ юрэ плацяжамі займаецца для казіно))) не атрымаць і не перайсці на новыя правілы працы для мяне проста справа Часці цяпер. Думаю ім або штраф укатаюць па поўнай, плюс мае страты і кампенсацыя альбо і гэта і спыненне дзейнасці((( вядома гэта малаімаверна, але ўсё ж, чым Шьйорт не жартуе!))))! Ворагі ёсць у ўсіх)) ТЫМ БОЛЬШ У ТАКОГА МАНСТРА, ЯК САМАЯ ПФ З ЯЕ СОТНЯМІ ТЫСЯЧ ГУЛЬЦОЎ І ПАВЕРЫЦЕ МНЕ ГУЛЬНЯВЫЯ – гэта ПРАВДА! Плюс Агучванне на ўвесь Свет! А сарафаннае радыё гульнявое – гэта СІЛА! І за такі прэцэдэнт могуць ухапіцца канкурэнты самай PlayFortuna, на што я вельмі і шчыра, дарэчы, спадзяюся)) ) (проста ўпэўнены, што канкурэнты Пф зараз зачацеліся ў сховішчах)))) у гульнявых ха-ха-ха гэтых нашых ДЖУНГЛЯХ і сціпла назіраюць за дзеяннямі Пф і маімі Ў ВЕЛІЗАРНЫЯ ДОРАГІЯ БІНАКЛІ і ўвогуле за разгортванайся сітуацыяй! Гэта факт)! альбо трымальнік майстар-ліцэнзіі адмовіць ім у падтрымцы((калі хто не ведаў, то Базавая ліцэнзія выдаецца на 5 гадоў, пасля чаго яе неабходна падаўжаць, субліцэнзія дзейнічае бясстрокава, пакуль актыўная майстар-ліцэнзія і майстру не выпадае мець тааааакія вось праблемы з тааакімі вось недабізнэсменамі, а Святае месца пустым не бывае!) Яшчэ і КАНКУРЭНТЫ ЎСЁГДА ПОРУЧ!)))))))))))))))
МЫ ПОКА ШТО ГОТАЎМ ДОКІ
адвакату таксама сёння з Еўропы паслалі навошта-то))))
Mail : Emancipatie Boulevard Dominico F. “Don” Martina 23 Willemstad CURAÇAO. Tel: +599 9 737 2299. Email: [email protected].
я пакуль не лезу ў юрыдычныя тонкасці цалкам
сам, што ведаю, выкарыстоўваю і з Вамі дзялюся
Кватэру ўжо прыцэніў? @pavel555
не, пакуль!можаш дапамагчы?! і я зусім сур’ёзна!можа ёсць 100-працэнтныя варыянты ідэальных апартаментаў, правераных годнымі турыстамі, а то сам разумееш…..я якраз там не быў, што і як – не ў курсе, але думаю ўсё вельмі сур’ёзна, бо там базуецца ўвесь сусветны онлайн-гэмблінг і амаль усе сусветныя буктмейкеры там жа зарэгістраваліся))), так што думаю, яны сапраўды там рай на зямлі ўладкавалі.
Ну што ж – ўдалай паездкі і няхай “зрасьцецца” ўсё як табе трэба. Упэўнены, што большасць гульцоў будуць за цябе “хвалець” і “трымаць кулакі”…
Усё ж СІЛА ў ПРАЎДЕ!
Там яшчэ фраза была!Мані давай!)))))
Паўлу, раз ужо замываеш такі магутны прэцэдэнт, то трэба браць з сабою каманду з аператара, мантажора, падысці з крэатывам і зняць матэрыял у стылі дэтэктыўнага трэйлера, ды так, каб потым Нетфлікс з рукамі і нагамі адвёў матэрыял, ды што там Нетфлікс, каб сам Таранціна зняў фільм пра тое, як гульц з Масквы ўзбурхаў востраў Кюрасао і падняў адно з ТОПавых анлайн-казіно. Адбудзецца рэвалюцыя ў свеце гемблінгу, і ні адзін шарык, ні на адным стале, не пасмеў зрабіць менш за тры абароты, у адваротным выпадку, казіно, якое дапусціла такую страшную і каласальную памылку – будзе вымушана з сорамам і асуджэннем спыніць сваю дзейнасць, выплаціўшы гульцу ўвесь пул казіно. п.с.: Павел, не дзякуй, потым ужо як фільм здымуць, унесеш маё імя ў тытры, як ідэалагічнага натхняльніка)
Дзякую табе за гэты слушны савет!)) Ну я даўно ўжо гэта вырашыў! У мяне ёсць і тое, і іншае.! Каманду ўжо сабраў! Усё ўпіраецца ў час.! А вось адваката няма! Але я зраблю, што сказаў і абяцаў! Без сумневу! адваката таксама яшчэ тут некалькі слуханняў! А каманду з двух чалавек а менавіта са спецыяліста па відэа ён жа і аператар і мантажор і адміністратар майго невялікага клуба, гатовы ляцець! Яшчэ жонка просіцца ))) са мной!)) Яе яшчэ там толькі не хапала! На востраве!))) ТАМ І БЕЗ ЯЕЙ ХАПАЕ ПРЫГОДЛІВЫХ ЖАНЧЫН!))) АЛЕ ВІДАЧЫ ПРИЙДЗЕЦЦА БРАЦЬ СА САБОЙ! УВАГОМ ПЛАНУЮ 4-5 ЧАЛАВЕК УСЁГА! УСЁ СА МНОЙ! У мяне трохі сваіх спраў, але я сам сабе гаспадар, на шчасце! “Але наконт зняць фільм і прапанаваць яго к…))) гэта ідэя мега супер! і я цябе не забуду, калі ў мяне ўсё атрымаецца!
не разумею у чым пытанне??? Я цалкам згодзен. што гулец махляр.
ДА?! Абгрунтуй сваё сказанае! ЗААДНО МОЖАШ ПАЯСНІЦЬ! Дарэчы, тут ніхто мяне ў махлярстве не абвінавачваў! можаш пацвердзіць?! Ты ў Маскве ЖЫВЕШ,?! Калі так, то прыязджай і скажаш мне гэта асабіста ў твар. Заадно і даказацельствы раскажаш! Прыватку маю ведаеш тут, пішы, я заўсёды на сувязі.
а што тут абгрунтоўваць проста махляр!
Прывядзіце доказы?!Ты мяне ашуканцам назваў!Па факце гэта клевета!Але я гэтым не пакутую ))) на нездаровых даўно не абражаюся!Так што, прывядзеш доказы7!Нават не як мужчына,я ўжо зразумеў што можа ты і не ён,ЗАРАЗ СЦЯГ РАДУГІ ВЕЛЬМІ ПАПУЛЯРНЫ)))Акаўнт не пашпарт з фота,а хто за ім сядзіць невядома.Проста як наш форумчанін!Прывядзі доказы, абвінавачваючы мяне Ў ашуканстве!
калі хочаш пагутарыць – усё ў асабістых паведамленнях.
ладна, жарты ўбок!!!
Паважаная рэдакцыя чытаю і сам пра о ху.ю!
Вось скажыце, што адбываецца??? у чым лажы гульца??? гульца не проста кінулі, а яшчэ настойваюць поўную ахінею!!!! а колькі гульцоў у гэты дзень кінулі???
)))))ГЭТА ТЫ ТАК ЖАРТУЕШ?!З самага ранку!Ці маеш СУПЕРГЕРА СІЛУ ПЕРААБУВАЦЦА Ў ПАВЕТРЫ?!
Дрэнна, што тут няма смайліка, які круціць пальцам ля скроні, ён вельмі тут дарэчны!))))
Я нават баюся ўявіць, колькі б такіх смайлікаў ты назбіраў)))
я проста не разумею. што хацеў даказаць прадстаўнік ПФ?
нуу ,Айдар!Я дарослы чалавек і самакрытычны!Каб зарабіў,то ўсё было б маё!Але пагадзіся,усім бы дасталося!Ты ж таксама чалавек,упэўнены і табе б хто-небудзь выслалі!Так што!Усё па справядлівасці!Але судзячы па тваёй рэпліцы ты лічыш мяне чалавекам,які падобнае б заслужыў з тваіх слоў вельмі ў вялікай колькасці!Так?!Я правільна цябе разумею?!Дзіўна такое чуць ад дарослага чалавека,які яшчэ і з’яўляецца мэнэджэрам дадзенага рэсурсу!Не сорамна?!Я так разумею ў цябе прадубленае стаўленне да мяне.И калі б не сапраўды справядлівае і аб’ектыўнае стаўленне да жыцця форума і ў прыватнасці да людзей і да кожнага форумчаніну непасрэдна Вячаслава,то ты б мяне даўно ўжо забаніў.Сумленне – гэта дар!На жаль,не кожнаму яно падорана!
Канечне атрымаецца, нават не сумняваюся, усё, зваротны адлік пачаўся, чакаю магніцік з Кюрасаа і сваё імя ў тытрах фільма)
памятаеш апошні скрын, дзе я рабіў упор на адно лік на апошнія грошы?? вось уяві, гэта лік выходзіць, АЛЕ!!!! 1) выйграша не налічаны, бо абаротаў шаріка няма (што за дзіч????) 2) і грошай, якія стаўіў, няма.
прыходзіць прадстаўнік і ўсё тлумачыць, паважаныя гульцы, вы не зразумелі, гэта такія правілы!!
а чаму гулец павінен накіроўваць рэкамендацыі??? Гэта вы атрымліваеце даход сумесна з правайдэрам. у канкрэтным выпадку абманваючы тысячы гульцоў!!
Пайду паспаць!
Лічыць не стаў. Не барскае гэта справа. Але вось гэтага мне дастаткова, каб зразумець чаму такі кешбэк плюс-мінус.
Дэпазіты па 1-2-3 к і іх шмат. Ну а вывадаў усяго 5 але па 20к. Вось і ўся матэматыка.
Так я іх зноў заліў назад!Барын!У ТОЙ Ж ДЗЕНЬ!І яшчэ прыкладна 50 к да іх!
АЛЕ КАЛІ КЭШБЭК ЦЯПЕРЫШ ВЫПЛАЧВАЮЦЬ З РАЗНІЦЫ МЕНАЎА ДЭПАЗІТАЎ, А НЕ ПРАЙГРАНАГА!Тоо…….тады я касманаўт!