Лячу ў Кюрасао асабіста з адвакатам на разгляд справы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
2 сакавіка 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
119 Адказаў
|
4,592 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Ну паглядзеў відэа 1, там гулец самастойна рабіў стаўкі… Менавіта тады шарык “патрапіў” у ячэйку “28” і гэта быў выйгрышны спін для гульца, але… Але выйгрыш не быў залічаны на гульнявы рахунак, гэта факт.
Адказ прадстаўніка казіно ПФ “забіў”
«з выпадзеннем нумара 28, які ніколі і нідзе не выпадаў!»
– У дачыненні да гэтага выпадку вам ужо прадаставілі ўсю неабходную інфармацыю. Праўдар гульні паведаміў, што шарык не выканаў неабходнай колькасці абаротаў, раўнд не быў засчитаны, грошы за стаўку не былі зняўшы….
У мяне пытанне да прадстаўніка казіно, а колькі павінен быў зрабіць кругоў шарык па колу з пачатку раўнда, каб яго вынік быў бы засчитаны?! Тым больш што гэта не лайв-рулетка з дылерам, а аўта- рулетка акрамя таго намаляваная (значыць ГСЧ і колькасць абаротаў шарыка за раўнд – гэта ўсяго толькі фармальнасць, не больш за тое) 😎
PS. А лепш было б убачыць адказ самога правайдэра, а то адказ нейкі няўпэўнены… Так што, словы словы і больш нічога.
Адказ ад правайдэра нам быў прадстаўлены, пра гэта я паведаміў у скарзе.
Нагадаю, што ў якасці выключэння яму налічылі выйгрыш за гэтую стаўку
Вось што прачытаў у Вашым адказе на скаргу гульца… Што за бязглуздзіца напісаў прадстаўнік казіно, маўляў “шарык не выканаў патрэбную колькасць абаротаў“, пра якія абароты ідзе гаворка?… Калі гэта не лайв рулетка з дылерам, дзе дылер можа памыліцца і запусціць шарык, які зробіць менш, чым трэба колькасць абаротаў… А тут канкрэтна намаляваная аўта-рулетка з ГСЧ, дзе вынік “спіна” не залежыць ад таго, колькі шарык зрабіў абаротаў. Гэта ж элементарна і не залежыць ад “балістыкі”.
Яму выйгрыш ні хто не вяртаў, яму вярнулі стаўку 1500рЭ за “той” спін… Хоць выйгрыш быў усяго 900рЭ (стаўка 100рЭ на карэ 25-29), а потым уключылі аўта-спін са стаўкамі, якія ён не рабіў, і выпаў нумар “36”.
Але справа не ў гэтым, крыўдна, калі гульцам ўпарваюць лявую тэму, што вынік спіна з выпадзеннем выйгрышнага нумара “28” быў адменены, бо шарык не зрабіў патрэбную колькасць абаротаў у мульцяшнай рулетцы.
Гэтая “тэма” лічыцца працоўнай у наземным казіно або ў лів-рулетцы з дылерам, а не ў маляванай рулетцы, што тут незразумела. Толькі там за пяць апошніх спінаў можна “гарантавана”, з высокай ступенню верагоднасці вызначыць сектар, куды ўпадзе шарык. Толькі там дзейнічае цэнтрабяжная сіла, сіла трэння і сіла прыцягнення, а ў электроннай, маляванай, віртуальнай версіі рулеткі, пра якую напісана скарга, гэтых сіл няма па вызначэнні!
Гэта дзейныя правілы ад правайдэра.
Скрыншот з правілаў гульні будзе ніжэй.
бро,які ў цябе адвакат? ён едзe за твае грошы?
калі шарык не зрабіў абаротаў (мінімум тры\пяць ) кідок не ўлічваецца! Гэта правіла яшчэ з казіно,куды мы неаднаразова хадзілі да 2009 года…Тым болей у анлайн-казіно такія-жа.
Прывезі магніцік 😂
Прыкладаюся, калі ў скрыпце з намаляванай рулеткай закладзены выпадкі, калі шарык не робіць патрэбную колькасць абаротаў 😂
Вы бачылі відэа 1, якое выклаў гульц, і колькі там шарык прабег кругаФ, неуж то менш за трох?!… Ну так я вам адкажу, што іх там было БОЛЬШ за ТРЫ, а калі дакладней то каля СЁМІ поўных кругоў. гэта па-першае
І па-другое, для якой рулеткі вы прывялі гэтыя правілы? Гэта ўзята з агульных правілаў для рулеткі з дылерам!
Ну а, калі я памыляюся, растлумачце пліз як можа шарык, у намаляванай “мультяшнай” рулетцы вылецець з кола падчас спіна, або ў кола падчас спіна трапіў старонні прадмет ды і з астатнімі падпунктамі пра недзейсны спін тая ж кухня…
…Адразу відаць што некаторыя нават не глядзелі відэа 1, а спрабуюць аб’ектыўна нешта напісаць па сутнасці…
Усё вельмі проста паглядзі відэа і кажы, а для падліку хопіць пальцаў на двух руках, каб падлічыць колькі абаротаў зрабіў шарык па колу, пасля чаго ўвайшоў у нумар “28”.)
Распрацоўшчык сцвярджае, што патрэбная колькасць абаротаў шарыка не дасягнута.
Па ўсім відаць, адлік абаротаў лічыцца толькі пасля таго, як таймер для размяшчэння ставак знікае.
Вось такі індыкатар паказвае, што ідзе час для размяшчэння ставак –
Вось індыкатар знікае, пачынаецца адлік абаротаў –
Перагледзеў на вялікім экране.
Згодзен, з моманту кідка шарык зрабіў 6 поўных спінаў…
Папярэдні спін – 14 абаротаў, быў запушчаны мацней
Па гадзіннікавай стрэлцы – заўсёды 14 абаротаў і спіны залічваюцца, супраць гадзіннікавай стрэлкі – 6 абаротаў і спіны не залічваюцца на 1-м і 3-м відэа.
Я думаў, рэальная рулетка; калі мультяшная, то тады – так, пытанні да яе ёсць
То вы приводите общие правила где за эти “три оборота” говоритЦа, теперь “это” с таймером…)
И где в ваших правилах за этот нюанс прописано, Опять “мутняк”… Тут граем, тут не граем, тут рыбку загортвалі…
Пытанне – супраць гадзіннікавай стрэлкі: у іх заўсёды спіны па 6 абаротаў і не залічваюцца, ці праз раз?
Можа гэта прапісана ў праграме?
ёсць гадзінны запіс гэтай рулеткі, напрыклад?
Даведаемся, калі прыйдзе аўтар скаргі.
Што да мяне, заўсёды раблю запіс усёй гульні… Упэўнены, што ў яго ўсё гэта ёсць. так што чакаемС)
Казіно ці правайдэр не можа прыдумляць тое, што не прадугледжана правіламі гульні ў РУЛЕТКУ. У канцы канцов усе зацікаўленыя ў тым, каб гульня была набліжаная да рэальнасці і каб гулец адчуваў сябе ў казіно, знаходзячыся анлайн!
Па маім разуменні гэты таймер спачатку прыдуманы для таго, каб гульцы маглі рабіць стаўкі пасля пачатку спіна. Як у “наземцы” (лайв-рулетцы з дылерам) – гэта нібыта стварае атмасферу казіно, калі дылер кідае шарык у гульню і як толькі таймер знікае – казіно ўжо не прымае стаўкі (у “наземным казіно” дылер кажа знаёмую ўсім гульцам, бытавую фразу – стаўкі зроблены, стаўак болей няма!
А ў вашым тлумачэнні, ув. прадстаўнік казіно ПФ, блытаніна. Выходзіць, што толькі з гэтага моманту (калі знік таймер) адбываецца адлік кругоў, якія “нарэзае” шарык па колу, але гэта не так! Падлік абаротаў шарыка вядзецца з моманту, калі шарык быў уведзены ў гульню. Вы самі блытаецеся ў паняццях і ўводзіце пачаткоўцаў у зман, выдаючы жаданае за рэальнае.
Магчыма, вашыя веды пра правілы гульні ў рулетку сапраўды больш правільныя, чым у распрацоўшчыка.
Але мы ніяк не можам на гэта паўплываць. Лепш будзе накіраваць вашы рэкамендацыі сюды
evolution.com/lets-talk/
Назва тэмы проста агонь)
У нас на сайце ёсць той, хто накіруе або накіраваў сваю скаргу па гульні ў вашым казіно і паверце гэта зусім іншы чалавек. І няхай ён вырашае куды і што яму пісаць.
PS. Памыляцца могуць усе і правайдэр не з’яўляецца выключэннем. А “я”, убачыўшы няпраўду і … не змог маўчаць, так як “заўсёды гуляю на стол”, калі вам гэта пра што-небудзь кажа. 😉
Ды гэта Гл мадэр так “тэму” прадставіў, а як будзе на самой справе пакажа час. Але судзячы па тым, што напісаў аўтар скаргі, таки да, ён настроены- рашуча! 😎
так я не зразумеў што паездка у Кюрасао адмяняецца ? я ж ужо папкорнам затавіўся
І ты таксама з ім у дарогу?))))
Папкорн з сабой?))
Лятай лепей на Кубу. Там больш душэўна.