Лячу ў Кюрасао асабіста з адвакатам на разгляд справы

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 2 сакавіка 2023 г. ад | 119 Адказаў | 4,597 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 3 сакавіка 2023 г.
Так я яе заліў назад!Барын!У ТОЙ Ж ДЗЕНЬ!І еще 50 к примерно к ним!

У той жа дзень ты заліў 30. А зняў 100. Усё. Ты надакучыў. Больш глядзець не буду)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
AydarKaribullin, 3 сакавіка 2023 г.
У той жа дзень ты заліў 30. А зняў 100. Усё. Ты надакучыў. Больш глядзець не буду)))

І што?!а потым колькі?!У выніку якая сума?!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
І што?!а потым колькі?!У выніку сума якая?!

Твае грошы. Табе і лічыць. Думаеш, мне болей няма чаго рабіць? Адкрый табліцу Excel унесі туды ўсе дэпы і выводы. Разлічы розніцу. І гэта будуць якія-ніякія пруфы.

А то кінуў відос тут і мы ўсе дружна пабеглі лічыць 😂😂😂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Твае грошы. Табе і лічыць. Ты думаеш, мне больш няма чым займацца? Адкрый табліцу Excel унесі туды дэпы і вывады ўсе. Разлічы розніцу. І гэта будуць якія-ніякія пруфы. А то кінуў відос тут і мы ўсе дружна пабеглі лічыць 😂😂😂

я не меў на ўвазе гаспадароў.прынцаў крыві і каралёў!Нават барынаў!Так што пардон,дацябе гэта не адносілася!Мы людзі звычайныя,ігровыя тут сабраліся!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
я не меў на ўвазе гаспадароў.прынцаў крыві і каралёў!Нават барынаў!Так што пардон,к табе гэта не адносілася!Мы звычайныя людзі,гульцы тут сабраліся!

Не ну ты сапраўды думаеш што за цябе хто-небудзь будзе лічыць? Назаві хаця б адну прычыну навошта ім гэта можа спатрэбіцца?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Не ну ты сапраўды думаеш што за тебя хто-то будет считать? Назаві хаця б адну прычыну навошта ім гэта можа спатрэбіцца?

Назваў вышэй.не спаў трое суток.Не ў адэкватным))))) амаль стане.И паўтаруся,я як мы высветлілі ні да цябе звяртаўся!Любязна цябе дзякую за ўвагу!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

А я ўсё ж не паленаваўся. Ты прайграў каля 20к. Усё правільна яны табе палічылі.

Ёсць падазрэнне, што ты плюсаваў усё підрад, не звяртаючы ўвагі на тое, што далёка не ўсе плацяжы праходзілі з першага разу.

Вось гэтыя.

І з усёй астатняй дурніцай у цябе, па ўсёй бачнасці, тая ж праблема 🤣🤣🤣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Расказваеш нам тут казкі пра дурныя прайгрышы, а па праўдзе вось такая фігня выпаўзае 😂😂😂😂😂😂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
96
Публікацыі
1 010
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Расказваеш нам тут казкі пра дурныя прайгрышы, а на самой справе вось такая хня выпаўзае 😂😂😂😂😂😂

Ці ж топік пра гэта? 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Расказваеш нам тут байкі пра дурныя прайгрышы, а на поверку вось такая хня выпаўзае 😂😂😂😂😂😂

Выигрыши не в  Пф!Не выдумляй!Такога я ніколі не казаў!І ўвогуле!Давай мы з табой не будзем размаўляць увогуле,раз ты такі злапамятны ці што яшчэ,нягледзячы на тое,што ты менеджар!Ты ў маім убачэнні чалавек Злы,не добры ад слова Зусім!І людзям Добра не хочаш я гляджу,толькі сабе!)  гэта маё ўласна меркаванне і не больш,а я рэдка ў людзях памыляюся!Я проста не буду табе больш адказваць да і ты мне не пішы,раз маеш прадзятае стаўленне да мяне,што відаць “на поверку”(выкарыстоўваю тваё слова)) )прабач уж))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
korshac, 3 сакавіка 2023 г.
Хіба топік пра гэта?

Поўнасцю згодзен з табой, БРАТАШКА!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
А я ўсё ж не паляніўся. Ты прайграў каля 20к. Усё правільна яны табе палічылі. Ёсьць падазрэнне што ты плюсаваў усё падрад не звяртаючы ўвагі на тое, што далёка не ўсе плацяжы праходзілі з першага разу. Вось гэтыя. І з усёй іншай тутэйней лухтой у цябе, па ўсім відаць, тая ж праблема [...]

У чаканні гэта не залічаныя дэпыты! Таму што ў іх час ад часу збой у СПБ! А дэпаю я выключна з карты праз іх паршавыя плацежныя насаропава зробленыя сістэмы наўпрост людзям праз сістэму хуткіх плацяжоў і толькі так, па-іншаму на працэнтах парсюкам і Фунцікам невядомым мне! можна разарвацца і пайсці ў свет! Калі з дэпа, скажам, у 10 к бяруць камісу 900 рублёў у той жа ПФ ці BitStarz тым жа! А то ты гэтага не ведаеш! Банкі мяне ўжо і перасталі блёкваць))) ха-ха-ха карты з-за соцень перакладаў сотні розных людзей, бо СБэшнікі ўжо ведаюць куды я і каму дэпаю, але карты ў мяне прэміяльныя з менеджарам і таму на мяне закрываюць вочы, галоўнае каб куды не трэба не перакладаў)))) па няўмоўна ў наш страшны незразумелы час. Даўно ўжо ў банку растлумачыў дзесяць разоў ха-ха-ха што і як! Вось і ўсё маркоўка, менеджар! Статус поўны – не праблема, магу па асобе выслать, паглядзіце, я ў оку.. не ..шым мінусе ў ПФ за ўсе 4 гады гульні ў іх і гэта так! Таксама! Каля 10-15 працэнтаў, а бывае і чвэрць усіх дэпаў ПФ не праводзіць праз стату, калі што! Я пра гэта даўно ўжо пісаў. Чаму!?))))))))))))))))) Гісторыя маўчыць! Але думаючыя дададумаюцца чаму! Магчыма таксама сыроватая праграма, якая плацежныя сістэмы (якія яны – павага ім, вядома, за гэта! – пякуць як на дражджах,) звязвае з профілем гульца пастаянна дае збой і ўсе дэпыты не прапісваюцца ў стаце гульца, а гэта непасрэдна ўплывае на выплату кэшбэку, хлопцы! (што, уласна, я і не гаварыў услых да гэтага дня, але што хутчэй за ўсё і з’яўляецца галоўным аргументам PlayFortune не паказваць раз за разам, альбо праз, дапусцім, 10 дэпазітаў, адзін нейкі дэпазіт або два, або адзін, але вельмі буйны, напрыклад, і добры дэпазіт па наладах акаўнта гульца, зразумела! Вы толькі ўявіце сабе якія бабкі можна ўлева адвесці ад тых жа ўладальнікаў казіно PlayFortune у баку тых жа кіруючых і менеджараў, калі ўсё зрабіць граматна! Але можа і самі ўладальнікі казіно распарадзіліся такое выконваць ад звышмеранай прага гаспадавання! Заўважу! Я толькі мяркую гэты варыянт, але не сцвярджаю, бо не маю доказаў гэтага. Усё гэта я мяркую, але не сцвярджаю, ігравыя! Усяго толькі здагадка!)))) Але, як бачым, тое, што мяне кінулі на грошы яшчэ некалькі гадоў таму, ужо пацвердзілася нядаўна. Відэа вы ўсе глядзелі. Я яшчэ некаторыя рэчы ў вольны час апублікую)))) Тое ж будзе цікава!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Roull, 3 сакавіка 2023 г.
памятаеш апошні скрын, дзе я рабіў стаўку на адно лік на апошнія грошы?? вось уяві, гуляе гэтае лік, АЛЕ!!!! 1) выйгрыш не налічаны, бо абаротаў шаріка няма (што за дзіва????) 2) і грошай няма, якія ставіў.  прыходзіць прадстаўнік і ўсё тлумачыць, паважаныя гульцы, вы не зразумелі – гэта пр [...]

Я, можа, згодзен, але гэтыя выкрутасы прадстаўніка наконт менш за тры кругі шаріка ў гэтай мультяшнай рулетцы – гэта поўная дзіва. Да гэтага часу не разумею яго пазіцыю. а можа ён увогуле вельмі далёкі ад рулеткі… Тады ўсё ясна, гонар мундыра прыйшоў абараняць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
korshac, 3 сакавіка 2023 г.
Ці ж топік пра гэта?

Згодзен, не варта мадэратару форума адцягваць людзей на непатрэбны аб’ект, бо тэма веткі зусім пра іншае…😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Паходу спаць нельзя,трэба скаргу яшчэ адну аформіць!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
У чаканні гэта не залічаныя дэпазіты! Т.к у іх праз раз збой у сбп! А дэпачу я выключна з карты праз іх паршавыя плацежныя наскора зробленыя сістэмы прама людзям праз сістэму хуткіх плацяжоў і толькі так, па-іншаму на працэнтах парсюкам і Фунцікам невядомым мне,! можна разарыцца і па свеце пай [...]

У цябе дэпоў на 117 плюс мінус тысяч вывадаў амаль 100. Што табе яшчэ тлумачыць? Вось што з гэтага табе незразумела скажы мне?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
У цябе дэпaў на 117 плюс-мінус тысячаў, вывадаў амаль 100. Што табе яшчэ тлумачыць? Што з гэтага табе незразумела – скажы мне?

Странна. Я што вывёў усё і дэпнуў назад, адказваю! І яшчэ тысячы 50. У мяне ў банкінгу гэта ёсць! Паходу Пф як і раней не прапісала ў статэ частку дэпоў. Але канешне ў мяне на відэа ўсё гэта захавалася))) Ну добра! Цяпер парахую як трэба! Але тое, што сапорт блакуе чат гульца толькі за тое, што гулец настойвае на поўным тлумачэнні, без найменшага намёку нават на якія-небудзь абразы, – гэта, як мы ўсе бачым, адбудзены факт! І гэтага яны не змогуць аніяк адмаўляць! Між іншым!

Плюс прадузятае стаўленне да гульца, які вырашыў паскардзіцца гульнявому рэгулятару і на гульнявы ру форум рэсурс! Як-то так!

у правілах Пф п7.21. Cashback бонус – гэта частковы вяртанне сродкаў, прайграных Гулцом, налічваны на штомесячнай (што? actually original says еженедельной) аснове. Cashback бонус налічваецца кожную пятніцу, па выніках мінулых 7 дзён. Cashback бонус налічваецца рэальнымі грашыма ў працэнтах. Працэнт Cashback бонуса залежыць ад бягучага статуса Гулца і змяняецца, згодна з табліцай:        але ніяк не розніца паміж уводам і вывадам)))))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Дзіўна.Я што вывеў усё і дэпнуў назад,адказваю!І яшчэ тысяч 50.У мяне ў банкінгу гэта ёсць!Паходзе Пф як і раней не прапісала ў статэ частку дэпазітаў.Але,канечне,у мяне на відосах усё гэта захавалася)))Ну ладна!Цяпер пералічу як трэба!Але тое,што сапорт блакуе чат гульца толькі за тое,што гул [...]

Лятай ты ўжо ў сваё Кюрасао і не кампостуй нам мазгі)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
thee4, 3 сакавіка 2023 г.
А то згодзен, але гэтыя выкрутасы прадстаўніка наконт менш за тры абароты шарыка ў гэтай мультфільмнай рулетцы – гэта поўная дзікунства. Да гэтага часу не разумею яго пазіцыю. А можа ён увогуле вельмі далёкі ад рулеткі… Тады ўсё ясна, гонар мундыра трэба абараняць.

мы ж разумеем, што руль створаны не учора. і мы бачылі мноства наземных рулей – пнеўма і з дылерам.  (ага дылер грошы са стала забраў! і стаўка не сыграла, бо тры абароты няма, блін, як гэта???). Тут 1rubet (дочка BetBoom) ў правілах прапісалі, што ўсе стаўкі на роўныя шанцы лічацца махлярствам!! у правайдэраў няма такіх правілаў, а яны вырашылі дапаўніць правілы гульні ў руль.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
мы же понимаем .что руль создан ни вчера. и мы видели множество наземных рулей пневмо и с дилером.  ( ага дилер деньги со стола забрал! и ставка не сыграла так как три оборота нет, бл** как это??? ). Тут 1rubet (дачка BetBoom)  в правилах прописали, что все ставки на равные шансы считаются мош [...]

это  Павел адчуў, што яго азманілі (у яго ёсць відэа). а ты уяві, колькі гульцоў, яны кінулі за гэты канкрэтны адзін спін! мне асабіста маштаб гэтага кідалова складана ўявіць??

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
гэта Павел чухнуў, што яго наабалі (у яго відэа ёсць). а ты ўяві, колькі гульцоў, яны кінулі за гэты канкрэтны адзін спін! мне асабіста маштаб гэтага кідацтва складана ўявіць??

Так, Павел малайчына, запісаў усё як трэба (і нешта мне падказвае, што ён не ўсё расказаў, у яго ёсць яшчэ і іншыя козыры)… Да таго ж амаль усё супала, і праўда, і жаданне, і магчымасці… Падаць скаргу “жывы”, прама па адрасе ў Кюрасао. І няхай цяпер галава баліць і ў казіно (бо яны ведаюць, што зрабілі) і ў той канторы, якая выдала ліцэнзію. Адно шкада, што цяпер палітычная абстаноўка такая, што да рускіх, мякка кажучы, няма аб’ектыўнасці… Хочацца спадзявацца, што абыдзецца.

Стапроцэнтна з табой згодзен, што ён не быў адзіны ў гэтым бязмежжы казіно… З гэтымі надуманымі “адменамі” выніку спіна і такіх гульцоў, якіх “кінула” казіно, шмат.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 3 сакавіка 2023 г.
Так, Павел маладзец, запісаў усё як трэба (і нешта падказвае мне, што ён не ўсё расказаў, у яго яшчэ і іншыя козыры)… Да таго ж амаль усё супала – і праўда, і жаданне, і магчымасці… Падаць скаргу “нажывую”, прама па адрасе ў Кюрасао. І няхай цяпер галава баліць і ў казіно (бо яны ведаюць, што [...]

Ёсць, канечне! У мяне відэа на 23 тэрабайты толькі па PlayFortune. Нядаўна сціснуў большую частку і адслаў “пыліцца” пра запас, але самыя цікавыя моманты мы ўжо апрацавалі і яны гатовыя да публікацыі, ну і ў судзе прад’явлю, вядома. Многа! Як казаў Алі-Баба!)))))

Што да таго, колькі “кінулі”?! Калі ўлічыць, што Пф – самы топ па менавіта колькасці гуляючых у рускім сегменце (і гэта толькі ў рускім сегменце! Уяўляеце!) а гэта і браты нашы з Белай Русі і розныя рэспублікі СНД і амаль большая частка былога Саюза і, зразумела, уся Расія, то ў іх на онлайне за 30 минут ТИРЕ ЧАС бывае да 150-200 тысяч гульцоў, то маштабы можаце сабе ўявіць і падлічыць самі! І ўсё роўна ім усё мала!l Упэўнены, што кіруючыя менеджары альбо самі ўладальнікі не чулі пра нашу прыказку адну. ЯКАЯ ПАЧЫНАЕЦЦА ЯК      ………”На  Кожную Хітрую ………знойдзецца  …………з Рэзьбой!”. Праверана часам і пакаленнямі!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
ДЗЕ?!Абгрунтуй сказанае!ЗААДНА МОЖАШ ПАЯСНІЦЬ!Дарэчы тут ніхто мяне ў махлярстве не абвінавачваў!можаш пацвердзіць?!Ты ў Маскве ЖЫВЕШ,?!Калі так, то прыежджай і скажаш мне гэта асабіста ў твар.Заадно і доказамі падзеліся!Мая асабістая тут вядомая, пішы, я заўсёды на сувязі.

Спадзяваўся, што хаця б тут паміж гульцамі…, калі адзін падла падла падлавіў казіно.., не будзе канфлікту, але, нажаль, атрымалася ўсё як заўсёды…. Хтосьці ці пажартаваў, ці не разабраўся ў сутнасці пытання, другі пачаў патрабаваць растлумачыць і пачалося…

Упэўнены, што ўсё гэта лішняе і адбылося на эмоцыях…, бо ў выйгрышы застаецца толькі казіно. Ім глядзець і слухаць, як “павестка ідзе” ў іншае рэчышча.., і яны да гэтага не прыкладаюць высілкаў, не ўключаюць свой рэсурс – гэта тое, што ім трэба, нават весела.

Гульцы не павінны точыць нажом адзін на аднаго, калі яны сапраўдныя гульцы… А вось аб’яднацца супраць казіно, якое кідае гульца(оў) і спрабуе ўводзіць у зман іншых, – гэта тое самае. Тут усё супала, і калі гулец мае доказачку, застаецца справядліва патрабаваць ад казіно аб’ектыўнага рашэння спрэчнага пытання. А калі трэба, то і звяртацца ў кантору, якая выдала “ліцуху”, з мэтай сумленна вырашыць узніклую канфліктную сітуацыю.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...