Лячу ў Кюрасао асабіста з адвакатам на разгляд справы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
2 сакавіка 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
119 Адказаў
|
4,597 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У той жа дзень ты заліў 30. А зняў 100. Усё. Ты надакучыў. Больш глядзець не буду)))
І што?!а потым колькі?!У выніку якая сума?!
Твае грошы. Табе і лічыць. Думаеш, мне болей няма чаго рабіць? Адкрый табліцу Excel унесі туды ўсе дэпы і выводы. Разлічы розніцу. І гэта будуць якія-ніякія пруфы.
А то кінуў відос тут і мы ўсе дружна пабеглі лічыць 😂😂😂
я не меў на ўвазе гаспадароў.прынцаў крыві і каралёў!Нават барынаў!Так што пардон,дацябе гэта не адносілася!Мы людзі звычайныя,ігровыя тут сабраліся!
Не ну ты сапраўды думаеш што за цябе хто-небудзь будзе лічыць? Назаві хаця б адну прычыну навошта ім гэта можа спатрэбіцца?
Назваў вышэй.не спаў трое суток.Не ў адэкватным))))) амаль стане.И паўтаруся,я як мы высветлілі ні да цябе звяртаўся!Любязна цябе дзякую за ўвагу!
А я ўсё ж не паленаваўся. Ты прайграў каля 20к. Усё правільна яны табе палічылі.
Ёсць падазрэнне, што ты плюсаваў усё підрад, не звяртаючы ўвагі на тое, што далёка не ўсе плацяжы праходзілі з першага разу.
Вось гэтыя.
І з усёй астатняй дурніцай у цябе, па ўсёй бачнасці, тая ж праблема 🤣🤣🤣
Расказваеш нам тут казкі пра дурныя прайгрышы, а па праўдзе вось такая фігня выпаўзае 😂😂😂😂😂😂
Ці ж топік пра гэта?
Выигрыши не в Пф!Не выдумляй!Такога я ніколі не казаў!І ўвогуле!Давай мы з табой не будзем размаўляць увогуле,раз ты такі злапамятны ці што яшчэ,нягледзячы на тое,што ты менеджар!Ты ў маім убачэнні чалавек Злы,не добры ад слова Зусім!І людзям Добра не хочаш я гляджу,толькі сабе!) гэта маё ўласна меркаванне і не больш,а я рэдка ў людзях памыляюся!Я проста не буду табе больш адказваць да і ты мне не пішы,раз маеш прадзятае стаўленне да мяне,што відаць “на поверку”(выкарыстоўваю тваё слова)) )прабач уж))
Поўнасцю згодзен з табой, БРАТАШКА!
У чаканні гэта не залічаныя дэпыты! Таму што ў іх час ад часу збой у СПБ! А дэпаю я выключна з карты праз іх паршавыя плацежныя насаропава зробленыя сістэмы наўпрост людзям праз сістэму хуткіх плацяжоў і толькі так, па-іншаму на працэнтах парсюкам і Фунцікам невядомым мне! можна разарвацца і пайсці ў свет! Калі з дэпа, скажам, у 10 к бяруць камісу 900 рублёў у той жа ПФ ці BitStarz тым жа! А то ты гэтага не ведаеш! Банкі мяне ўжо і перасталі блёкваць))) ха-ха-ха карты з-за соцень перакладаў сотні розных людзей, бо СБэшнікі ўжо ведаюць куды я і каму дэпаю, але карты ў мяне прэміяльныя з менеджарам і таму на мяне закрываюць вочы, галоўнае каб куды не трэба не перакладаў)))) па няўмоўна ў наш страшны незразумелы час. Даўно ўжо ў банку растлумачыў дзесяць разоў ха-ха-ха што і як! Вось і ўсё маркоўка, менеджар! Статус поўны – не праблема, магу па асобе выслать, паглядзіце, я ў оку.. не ..шым мінусе ў ПФ за ўсе 4 гады гульні ў іх і гэта так! Таксама! Каля 10-15 працэнтаў, а бывае і чвэрць усіх дэпаў ПФ не праводзіць праз стату, калі што! Я пра гэта даўно ўжо пісаў. Чаму!?))))))))))))))))) Гісторыя маўчыць! Але думаючыя дададумаюцца чаму! Магчыма таксама сыроватая праграма, якая плацежныя сістэмы (якія яны – павага ім, вядома, за гэта! – пякуць як на дражджах,) звязвае з профілем гульца пастаянна дае збой і ўсе дэпыты не прапісваюцца ў стаце гульца, а гэта непасрэдна ўплывае на выплату кэшбэку, хлопцы! (што, уласна, я і не гаварыў услых да гэтага дня, але што хутчэй за ўсё і з’яўляецца галоўным аргументам PlayFortune не паказваць раз за разам, альбо праз, дапусцім, 10 дэпазітаў, адзін нейкі дэпазіт або два, або адзін, але вельмі буйны, напрыклад, і добры дэпазіт па наладах акаўнта гульца, зразумела! Вы толькі ўявіце сабе якія бабкі можна ўлева адвесці ад тых жа ўладальнікаў казіно PlayFortune у баку тых жа кіруючых і менеджараў, калі ўсё зрабіць граматна! Але можа і самі ўладальнікі казіно распарадзіліся такое выконваць ад звышмеранай прага гаспадавання! Заўважу! Я толькі мяркую гэты варыянт, але не сцвярджаю, бо не маю доказаў гэтага. Усё гэта я мяркую, але не сцвярджаю, ігравыя! Усяго толькі здагадка!)))) Але, як бачым, тое, што мяне кінулі на грошы яшчэ некалькі гадоў таму, ужо пацвердзілася нядаўна. Відэа вы ўсе глядзелі. Я яшчэ некаторыя рэчы ў вольны час апублікую)))) Тое ж будзе цікава!
Я, можа, згодзен, але гэтыя выкрутасы прадстаўніка наконт менш за тры кругі шаріка ў гэтай мультяшнай рулетцы – гэта поўная дзіва. Да гэтага часу не разумею яго пазіцыю. а можа ён увогуле вельмі далёкі ад рулеткі… Тады ўсё ясна, гонар мундыра прыйшоў абараняць.
Згодзен, не варта мадэратару форума адцягваць людзей на непатрэбны аб’ект, бо тэма веткі зусім пра іншае…😎
Паходу спаць нельзя,трэба скаргу яшчэ адну аформіць!
У цябе дэпоў на 117 плюс мінус тысяч вывадаў амаль 100. Што табе яшчэ тлумачыць? Вось што з гэтага табе незразумела скажы мне?
Странна. Я што вывёў усё і дэпнуў назад, адказваю! І яшчэ тысячы 50. У мяне ў банкінгу гэта ёсць! Паходу Пф як і раней не прапісала ў статэ частку дэпоў. Але канешне ў мяне на відэа ўсё гэта захавалася))) Ну добра! Цяпер парахую як трэба! Але тое, што сапорт блакуе чат гульца толькі за тое, што гулец настойвае на поўным тлумачэнні, без найменшага намёку нават на якія-небудзь абразы, – гэта, як мы ўсе бачым, адбудзены факт! І гэтага яны не змогуць аніяк адмаўляць! Між іншым!
Плюс прадузятае стаўленне да гульца, які вырашыў паскардзіцца гульнявому рэгулятару і на гульнявы ру форум рэсурс! Як-то так!
у правілах Пф п7.21. Cashback бонус – гэта частковы вяртанне сродкаў, прайграных Гулцом, налічваны на штомесячнай (што? actually original says еженедельной) аснове. Cashback бонус налічваецца кожную пятніцу, па выніках мінулых 7 дзён. Cashback бонус налічваецца рэальнымі грашыма ў працэнтах. Працэнт Cashback бонуса залежыць ад бягучага статуса Гулца і змяняецца, згодна з табліцай: але ніяк не розніца паміж уводам і вывадам)))))))
Лятай ты ўжо ў сваё Кюрасао і не кампостуй нам мазгі)))
мы ж разумеем, што руль створаны не учора. і мы бачылі мноства наземных рулей – пнеўма і з дылерам. (ага дылер грошы са стала забраў! і стаўка не сыграла, бо тры абароты няма, блін, як гэта???). Тут 1rubet (дочка BetBoom) ў правілах прапісалі, што ўсе стаўкі на роўныя шанцы лічацца махлярствам!! у правайдэраў няма такіх правілаў, а яны вырашылі дапаўніць правілы гульні ў руль.
это Павел адчуў, што яго азманілі (у яго ёсць відэа). а ты уяві, колькі гульцоў, яны кінулі за гэты канкрэтны адзін спін! мне асабіста маштаб гэтага кідалова складана ўявіць??
Так, Павел малайчына, запісаў усё як трэба (і нешта мне падказвае, што ён не ўсё расказаў, у яго ёсць яшчэ і іншыя козыры)… Да таго ж амаль усё супала, і праўда, і жаданне, і магчымасці… Падаць скаргу “жывы”, прама па адрасе ў Кюрасао. І няхай цяпер галава баліць і ў казіно (бо яны ведаюць, што зрабілі) і ў той канторы, якая выдала ліцэнзію. Адно шкада, што цяпер палітычная абстаноўка такая, што да рускіх, мякка кажучы, няма аб’ектыўнасці… Хочацца спадзявацца, што абыдзецца.
Стапроцэнтна з табой згодзен, што ён не быў адзіны ў гэтым бязмежжы казіно… З гэтымі надуманымі “адменамі” выніку спіна і такіх гульцоў, якіх “кінула” казіно, шмат.
Ёсць, канечне! У мяне відэа на 23 тэрабайты толькі па PlayFortune. Нядаўна сціснуў большую частку і адслаў “пыліцца” пра запас, але самыя цікавыя моманты мы ўжо апрацавалі і яны гатовыя да публікацыі, ну і ў судзе прад’явлю, вядома. Многа! Як казаў Алі-Баба!)))))
Што да таго, колькі “кінулі”?! Калі ўлічыць, што Пф – самы топ па менавіта колькасці гуляючых у рускім сегменце (і гэта толькі ў рускім сегменце! Уяўляеце!) а гэта і браты нашы з Белай Русі і розныя рэспублікі СНД і амаль большая частка былога Саюза і, зразумела, уся Расія, то ў іх на онлайне за 30 минут ТИРЕ ЧАС бывае да 150-200 тысяч гульцоў, то маштабы можаце сабе ўявіць і падлічыць самі! І ўсё роўна ім усё мала!l Упэўнены, што кіруючыя менеджары альбо самі ўладальнікі не чулі пра нашу прыказку адну. ЯКАЯ ПАЧЫНАЕЦЦА ЯК ………”На Кожную Хітрую ………знойдзецца …………з Рэзьбой!”. Праверана часам і пакаленнямі!
Спадзяваўся, што хаця б тут паміж гульцамі…, калі адзін падла падла падлавіў казіно.., не будзе канфлікту, але, нажаль, атрымалася ўсё як заўсёды…. Хтосьці ці пажартаваў, ці не разабраўся ў сутнасці пытання, другі пачаў патрабаваць растлумачыць і пачалося…
Упэўнены, што ўсё гэта лішняе і адбылося на эмоцыях…, бо ў выйгрышы застаецца толькі казіно. Ім глядзець і слухаць, як “павестка ідзе” ў іншае рэчышча.., і яны да гэтага не прыкладаюць высілкаў, не ўключаюць свой рэсурс – гэта тое, што ім трэба, нават весела.
Гульцы не павінны точыць нажом адзін на аднаго, калі яны сапраўдныя гульцы… А вось аб’яднацца супраць казіно, якое кідае гульца(оў) і спрабуе ўводзіць у зман іншых, – гэта тое самае. Тут усё супала, і калі гулец мае доказачку, застаецца справядліва патрабаваць ад казіно аб’ектыўнага рашэння спрэчнага пытання. А калі трэба, то і звяртацца ў кантору, якая выдала “ліцуху”, з мэтай сумленна вырашыць узніклую канфліктную сітуацыю.