Лячу ў Кюрасао асабіста з адвакатам на разгляд справы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
2 сакавіка 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
119 Адказаў
|
4,594 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чакаю.Думаю некалькі месяцаў падожам, пакуль усё гэта творыцца/Я яшчэ трох падцягнуў чалавек з відэа на пф і двух на 1 ікс слотс.Іх абодвух і буду далей душыць.Як мы высветлілі па маёй апошняй скарзе)))і яе сорамнаму закрыццю і прыняццю боку он лайн казіно скардзіцца “словамі”)))і нават відэа пруфамі бяссэнсоўна!Тым больш з нашай юрысдыкцыі! Ёсць яшчэ варыянт на Риобет накатаць т.к відэа ў мяне з іх беспределам нуу проста немерана і гульцоў таксама хто трапіў жорстка!Але іх можна будзе толькі прыкрыць бо майстар ліцэнзія іх …пасылае, з Риобета няшмат ужо ўзяць, а вось з Евреметрикса які ім рухавік нібыта як вайт лэйблу прадастаўляў можна.!Усё будзе maxmox !Іначай бессэнсоўна будзе нават праз суд на востраве падаваць.Русафобія пераважае паўсюль!!!!І ты сам гэта выдатна ведаеш і разумееш!
ну ок, ты не прападай, спадзяюся ў гэтым годзе то дакладна зляціш, ну на крайні выпадак у наступным, ну альбо праз 10 гадоў калі праўдаў назбіраецца і гульцоў з імі, каб цэлая банда нерадаўнікаў зляцела і сцерла з твару зямлі востраў Кюрасаа🙂
як толькі ўсё гэта прыгасне па адносінах да рускіх і я запушчу працэс па максімуме!Пруфы 100-працэнтныя ёсць!фін. магчымасці двінуць усё гэта ёсць!Што яшчэ трэба-то?!
трэба падмацаванне слоў справай, толькі і ўсяго, чакаемс🙂
Не зразумеў прычыну скаргі, калі яму вярнулі грошы, якія былі за стаўку, таксама бонусам нарахавалі, у чым быў абман? У правілах гульні ўсё прапісана і калі яно не выканана шар перакідваецца
Шкода, што відэа (іх было некалькі штук) былі незразумела кім выдалены з YouTube, а так была б магчымасць усё ўбачыць сваімі вачыма.
Ты, хто гуляе ў рулетку, ведаюць, што такіх супадзенняў не бывае… Калі ў адным кірунку шар робіць абаротаў 16, а ў другім 6 і амаль праз раз у гэтым напрамку адменяецца вынік спіна. Але прадстаўнік гэтага не бачыць, як і не бачаць “тыя” іншыя, якія на форуме.
Ну, а калі капнуць глыбей, то прадстаўнік прыводзіць правілы для наземнай рулеткі і праводзіць паралель з намаляванай (гл. пост#7), ды і з таймером там таксама мутна…
Ты ўжо слятаў? або гэта тваё пустаслоўе? Твой пастаянны негатыў- гэта нешта, ён зрабіў мой дзень. Я рады, што такія людзі яшчэ існуюць, ёсць.
Чаму ў мяне з 2016 года такога ніколі не было? Чаму ў мяне ўсё нармальна? І слоты даюць, як у 2016 годзе, і рулетка нармальна гуляе? Можа справа ў табе?
Я разумею, што прадстаўнік на гэтым рэсурсе адказаў чуш, але Ленін жа ўсё гэта паглядзеў. Я не думаю, што вождзь мог, як ты кажаш, сказаць на карысць казіно. Павел, ты сам падумай.
Гэта зразумела, але тут нешта – пазоўнік недагаворвае. Дзе відэа, якія нібыта Ютуб выдаліў? Мне здаецца, што ўсё тут не так проста. Ленін вырашаў нашы пытанні з любым казіно, яму прад’явілі доказы. Каму мы больш даверым?
І яшчэ, што забыў сказаць Тут прадстаўнік а-ля-лайв чат. А Леніну далі канкрэтныя доказы аф. прадстаўнік. І каму верыць, думайце самі, але я лічу, што тэму трэба закрыць
Закрываць ці не закрываць гэту тэму няхай вырашаюць адміны і гэта будзе правільна.
PS. Напэўна таму ты напісаў падрад пяць пастоў і ў апошнім прапанаваў закрыць тэму.
Ты добра лічыш😀
У мяне накапіла, ты сам-то разумееш, што Павел не прав?
Павел прывітанне, ну вось ужо і некалькі месяцаў мінула…. Як поспехі ў барацьбе з нячысцімі апанентамі (казіно) на востраве ў Карыбскім моры? Злятаў ці зноў траблы?
чорт, ды яго Інтэрпол разшуквае. Вось такая адмазка цяпер будзе.
Ну як варыянт, так🙂
наколькі памятаю, ехаць збіраўся яго адвакат, таму Інтэрполу не пагражае
відаць, адвакат плыве на вёслах, трэба яшчэ крыху пачакаць😶
па факце чакаем адказу Паўла😏