Адборачны тур на турнір ад Савы
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
19 лістапада 2018 г.
ад
ReptiloiD
|
216 Адказаў
|
11,034 Прагляду
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А так заўжды, там, дзе круцяцца вялікія грошы, заўжды знойдзецца шмат лоўкіх 🙂 але вось кстати, шчасце, што ў покер старз самая моцная служба бяспекі, яны хутка знаходзяць самых кемлівых ды яшчэ і потым кампенсацыі дасылаюць, калі прайграў нечэсным
таварышамНу іншых меркаванняў няма, значыць дамовіліся, касар Неведзімцы, астатняе на розыгрыш пры нармальных шансах. Калі я правільна зразумеў.
Нельга дзяліць шкуру не забітага мядзведзя )
Увогуле не пытанне. Неведзімчыку ўжо можаш пасылаць 😎😁 А там будзе бачна..
Правільная заўвага, але трэба ўсё ж такі абмаляваць нюансы. Як па мне 50 на 50 што затащым.
усё робяць правільна…
Трэба дамовіцца “на беразе” … 😎
у клуб прымаюць АКТЫЎНЫХ форумчан. адрас ніхто не хавае ён ёсць у тэмах. а вось код запрашэння так, гэта каб чужыя і неактыўныя не рваліся натоўпамі ў клуб
Зачыніць статыстыку на ПС – справа пустая. Запыт (здзейсніць транзакцыю) толькі адправіць (слова не памятаю, даўно было) і некалькі цэнтаў заплаціць, якія праз тыдзень назад на рахунак вернуцца.
Менавіта на іх варта звярнуць пільную ўвагу 😄
Зразумела. Дзякуй!
Так гэта я ўсё ведаю, там трохі іншая сітуацыя, напрыклад калі ў чалавека зачыненая стата я прынамсі бачу колькі ён адыграў і на якім абі, ну то бок не бачу толькі профіт, рой, итм, карацей самае галоўнае адсутнічае. Плюс да ўсяго стата зачыняецца не на ўсіх рэсурсах, як бы ёсць у мяне добрыя платныя сэрвісы, ад якіх не схаваешся 😁 а тут цікава, быццам яны ўвогуле там не зарэгістраваныя, прычым я карыстаюся не адным крыніцай, а некалькімі 🙂
Ёсць, вядома, варыянт, што яны проста ніколі не гралі на грошы, а толькі ў хоўмку на фішкі, але гэта такое сабе, блытанінка 🙂
гуляюць на грошы
Прывітанне ўсім, ці ёсць магчымасць атрымаць запрашэнне на турнір? )
адбор ужо пройдзены.
Зразумеў, дзякуй)
Куды шпацыруюць два гаспадары? @o6666o і @vertup Турнір ужо праз 21 гадзіну😎А яны яшчэ не соізволілі зарэгістравацца, ці чакаюць асаблівага запрашэння?🤭
ліза поспеху !!!я за цябе .давай рві ўсіх галоўнае не бойся рабіць стаўкі )))
Лепш загадзя))
@sava593 вялікі дзякуй за арганізаванае мерапрыемства!
Павесялімся незалежна ад выніку. Удачы ўсім!
калі што, я з вялікай ахвотай займу іх месца, у адборах проста спаць хацеў, сёння я выспаўся 😎
правільна падмеціў, Макар ён жа Уладзімір быў заблакаваны пс за махінацыі з плацежнымі карткамі і зрабіў мульт тупа для гульні на фішкі
Каму цікава, што пра вас ведаюць/думаюць суседзі, можаце азнаёміцца 🙂 характарыстыка на мяне смешная, такі сабе чорт з табакеркі 😁 ээх, зараз бы вызначаць баланс блефаў з велью па дзясятку раздач, шкада не валодаю такім крутым навыкам 😁 але тым не менш чалавеку за намаганні можна сказаць дзякуй ))
Дабрага дня ўсім! Па просьбе Зубра прадастаўляю вам характарыстыку на вашых сапернікаў. Адразу скажу, я з імі ўсімі гуляў і ўзровень ведаю не па чутках. Ніякага тут штрыхбрэхерства няма, проста інфармацыя па просьбе старога знаёмага, які, дарэчы, свой рэальны нік, здаецца, увогуле не паказвае)) ці я памыляюся, так, Зубр? Да таго ж гляджу, у нас ужо і ваш пінгвін, якога рэальна ніхто сур’ёзна не ўспрымае, і нават сафон (жаба душыць)) выказаліся. Але нармальныя гульцы ціхаць. Ітак, паехалі:
Funtik692 (kerob) – вы яго павінны ведаць, гульцом сярэднім, але можа даволі добра стрэльнуць, можа залефанаваць з меншай картай, але калі застаецца ў гульні пасля флопа хутка сліваецца, бо ніколі не ўмеў будаваць план на гульню
Lis@Love (Lis@) – Аліса, вось каго я б рэальна баяўся, гуляе яна па настрою, але як і ўсе жанчыны непрадказальная, практычна не блефуе ўхаластую, аддае перавагу выжыдать… абыграць можна яе ж зброяй.. Калі карта не ідзе, пачынае нервнічаць.. тут момант трэба лавіць душыць яе.
sterzik (seregelio) – тыповы слоцік, у покеры нічым асаблівым не прыкмеціў.. проста гуляйце з ім акуратна, і калі за адным сталом апыняецеся з партнёрам па камандзе, лёгка можаце развесці на коліраванне… скажам, калі вы гуляеце на павышэнне, таварыш павінен падтрымаць… сапернік таксама адкажа вам у пазіцыі. вы не ведаеце флоп, але не верыце, што ў саперніка дрэнныя карты розных мастэй, вы робіце стаўку. Звычайна апанент коліруе, гэта павінна трывожыць вашага апанента, калі ён сапраўды добры гульец. Але добрыя гульцы звычайна не коліруюць! Тут лёгка можна ўдваіх вынесці саперніка..
igormc46 (hoooh) – гэты занадта самаўпэўнены ў гульні…не раз яго за гэта хлопалі, можна паспрабаваць сыграць на псіхалогіі
eka248 (vlad1slaw) – асцярожны чорт(гэта я, канешне, жартаўліва пра чорта), не заўважыў, каб ішоў на неабгрунтаваны рызыка… скажам, калі апанент сам робіць стаўку на тэрне, звычайна заўсёды кідае свае карты.. Як правіла, выплывае за кошт запасу фішак.
oxygen_zoo ( oxystaff) – думаю, слабае звяно, калі так можна сказаць, усё залежыць ад таго, як пойдзе гульня ў пачатку…калі фішак стане крытычна мала, лічыце ён не жывец…слабаваты.. Але гэта як пойдзе maxtar2 (maxmox) – чымсьці па манеры Леніна нагадвае..
o6666o (o6666o) – гэты можа з гоўна зрабіць цукерку, я б не паддаваўся на яго павышэнні ставак без упэўненай карты
fyfyrem (Vertup) – моцны гульец, чапляецца за карту… мала блефуе
Tysovshik88 (Lenin) – больш піару, чым узроўню..падобны на вашага Макара па манеры гульні.. а гэта значыць лёгка можа патануць у турыку, як і зліцца ў два счаты
MishaMikeRus (Mike) – хутчэй фіш чым гульец, але зараза ўдачлівы…ўлічвайце…
І яшчэ, дзякуй Зубру за прапанову ўступіць у ваш Клуб і нават паўдзельнічаць у адборы на бліжэйшую фіналку..я падумаю. У вас насамрэч добрая арганізацыя і магутны арганізатар. Вы зрабілі тое, што іншыя годамі ствараюць, і таму вам зайздросцяць. Адсюль і спрабуюць укусяць. Нават тое, што з вамі Сава – гэта многае кажа. Поспехаў!
ХАХАХАХА занадта самаўпэўнены , магчыма самаўпэўненасць 1-е месца і ўжо 2-ыя займае, паспрабуйце сыграць на псіхалогіі , я буду чакаць)))
Як пс зробіць той і пераможа.
А мяне пераацанілі паходу
у чым жаба душыць? і не збіраўся гуляць, я таксама супраць гульні паміж рэсурсамі , па аб’ектыўных прычынах і згаджаюся з адмінамі дадзенага рэсурсу
У мяне ўзнікае некалькі пытанняў.
1.Што значыць ‘больш піару’? Піару чаго?
2.Хто гэта ў нас такі адгуклівы на просьбы зубра? Пахожа, пара пачысціць клуб Ці як? Адгукніся(адгуклівы таварыш)
😮 мне вось таксама цікава стала
Так гэта галімы гараскоп, а не аналітыка. Нават побач не трапіў. Адзін нервовы, іншы паменш …што гэта за горэзны псіхолаг пісаў)))