Адборачны тур на турнір ад Савы
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
19 лістапада 2018 г.
ад
ReptiloiD
|
216 Адказаў
|
11,036 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
“Чымсьці па манеры Леніна нагадвае”😁 ой пляяя пасмеяўся ад душы, судзячы па апусе не менш чым Іван Дэмідоў у покеры😁
я спадзяюся наш герой не штрэйхбрэйхер, адпішася тут, каб паказаць сябе чэсным чэлом
Давайце, гэта хутчэй як мядзведжая паслуга і выглядае хутчэй як жарт нейкі 🙂
З іншага боку так, некарэктна як бы выходзіць звонку, узяць, напрыклад, тую інфармацыю, якую прадаставіў я пра нашых суседзяў, зыходзячы з голых фактаў і інфармацыі, якую пры жаданні можа атрымаць любы чалавек, проста трэба ведаць, дзе яе браць, а вось так вось з “цэнтра кухні” як мінімум не паважліва )
Іван даўно ўжо не ў справе, цяпер толькі дэмагогію разводзіць на форуме на баковыя тэмы ))
напісаў пра майка, значыць актыўна гуляе ў клубе, тэматыка покера разумеецца “копіпастна” ёсць здагадка, канечне, круг звузіўся да 2-х чалавек, лепш хай сам напіша, або я распішу ўсё па палічках хто мог напісаць і ў чыёй манеры тэкстоўкі там
А я думаю ён не сумленны чел і тут навряд ці з’явіцца , пара выносіць смецце.
Распішы ўсё ж мне ў прыват хоць б, а потым паглядзім
А чаму ж ТС пра свае моцныя бакі як паXериста не адпісаў, там тыпа скілавы ждун, або тайтовы лакер, або Кароль ривера😁
Хутчэй за ўсё Ламповы флоп) Ды не з’явіцца ён , ён жа не самаубіца)
Рэбята, дадаю ў прызавы фонд 10к рублёў ++
Абнавіў шапку…
Вось гэта паварот, прыемна здзіўлены. Вялікі дзякуй) Прыйдзецца першае выграваць)
вось гэта нармальна
як я так зляцеў – абідна, ЖАХЛІВА
Дзякуй Іван !
Вось гэта паварот 🙂 А івэнт жа набыў пёстрыя фарбы, колькі ўсяго цікавага адбываецца 🙂
Вялікі дзякуй!
PS: думаю, лагічна ж будзе проста ўсе тыя прызавыя ў ИТМ, якія ўжо ёсць, проста павялічыць удвая?
А бачыце, каго не хапае ў апісанні гульцоў ? Правільна… Мяне … Значыць гэта я і напісаў 😁
мне ўдвая прыемна што ты не проста дазволіў але і прыняў непасрэдны ўдзел . Дзякуй асабіста ад мяне ну і ад усіх удзельнікаў турніру .
Ром, у мяне будзе да цябе асабістая просьба. па магчымасці, зараз у лс распішу
Хахаха заўважыў , цябе пакуль не раскрылі)))
😎 гатавімсо грамадзяне, не пасраміце нас
Латест чамусьці пастаянна як ні паставлю круціць гэты музон. Відаць, у дзяцінстве прайграваў супернікам пастаянна 😁 Наводзіць яму непрыемныя ўспаміны 😁 Але я ўсё роўна размяшчу !
чакаем вынікаў . хай пераможуць мацнейшыя
Хто ж мне так льсціць?🤭 Тайны прыхільнік? На жаль, я яго расчару… выляцела 20-ю😕 Увогуле сглазілі😁 Але 4 балы нашай камандзе прынесла😜
@pronin і @sava593 Дзякуй за турнір!☺
Дзякуй усім за турнір, асабліва Саве і Проніну. Асобная падзячоночка Невідымцы.
sergelio падставіў каманду…..
яго месца мог заняць той жа прафі
Абсцяць і на мароз 😎
Жарт.
Ты не чапай ЖДУНОЎ, з усёй павагай пліз адтепер 😄