Адборачны тур на турнір ад Савы
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
19 лістапада 2018 г.
ад
ReptiloiD
|
216 Адказаў
|
11,037 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
неўдала ўчора атрымалася, вочы зліпаліся і тупа зліў каб легчы хутчэй 😵😁
Бо думаеш толькі пра сябе, а ж мог бы быць лідарам нашай каманды(
і не кажы, як я так мог паступіць?(( пайду перадзерну, ой уздернуся))
так цябе забанілі за тое, што ты грошы ў доўг узяў і не аддаў, ці не?
а тут што адрозніваецца? незразумела па якіх крытэрыях у клуб прымаюць, хаваюць адрас гэтага клуба і г.д.
Па-мойму табе ўжо +100500 раз сказалі пра крытэрыі. Актыўнасць і яшчэ раз актыўнасць. А твая флудыльня па гэтым пытанні на дадзены момант і неумесны гумар – гэта не актыўнасць.
не. забаніў гавнар мадэр спартынг.. піша ў чат што ўсё яго задрала і ён і мяне і Рубіка і Саваруса наф пабаніць за маты і ўсё такое.. ну я і напісаў тыпа кім яно сябе ўявіла, калі ён за гаўно нават Саваруса лічыць, які форуму загінуць не даў і адбашляў.. Ну і бан мне..
Ну і я пісаў што заіпла чытаць слязы блажэннага Ягоркі пра тое што форум для форумчан і ён і машыну прадаў каб усім было добра, а калі што і ў попку дасць рады форумчанам.. Я і напісаў што ўсё гэта з-за рефак а не з-за форумчан, форум – зарабатак бабла.. Там воладзька за любую рефку глотку перагрызе, а Ягорка прадаў попку гудвін-казіно ..
так гэты форум загінуць хутка сам па сабе. там 99% кідаў і быдлата, якая двух слоў звязаць не можа
а ў цябе ж такі вельмі дарэчны гумар у кароткіх штанішках, шча лопну ад смеху
А ты працягвай у тым жа духу. Твае шанцы павялічацца шматкроць 😁
Прабіў я банду нашых сапернікаў, каб паглядзець покерныя поспехі і ацаніць перспектывы ў нашай бітве 😁
Па выніку маем вось што: у трох статыстыка альбо закрытая, альбо яе зусім няма (што як бы дзіўна), а менавіта ў Zubr XL, Vladimir7796 і DmitriiMagic, таму сказаць няма чаго, будзьце пільныя 😁
Два гульцы выклікалі цікавасць. A.Y.K.69 – адзіны, хто адыграў прыстойную дыстанцыю ў 17 тысяч турніраў, здаецца, нешта павінен разумець у гульні, але адкатаў у прыстойны мінус (па мерках мікралімітаў) – на звыш 60 тысяч рублёў. І ElsDarya, па ўсёй бачнасці, таксама нешта разумее: адыграў вельмі мала турніраў, але ўсё ж такі ў маленькі плюс, таму рэкамендую падчас гульні прыглядзецца да гэтых двух гульцоў.
Усе астатнія ўдзельнікі, па ўсёй відавочнасці, з добрай гульнёй не маюць нічога агульнага )
Спадзяюся, камусьці інфа будзе карысная 🙂
А ў чым сэнс турніру, грошы ці статус форуму? Проста прызавых толькі 6 жа, гэта значыць свае будуць гуляць супраць сваіх. Напрыклад можа так выйсці, што Вертуп выкурвае мяне і танунаха, а яго выкурвае ігрок з суседняга форуму, дык у чым прыкол? Калі адстойваць гонар форуму, тады гуляць як каманда і не куячыць сваіх жа дарма. Вось як Айдар адзначыць сваіх жоўтымі кружочкамі, каб бачыць, хто дзе. А калі дзеля грошай, то пра якую барацьбу форумаў увогуле гаворка?
Усім форумчанам удачы ў турніры, галоўнае не праёбіце ўспышку па часе, каб усе былі ў патрэбны час і патрэбную гадзіну.
Ты ж павінен разумець, што чыста тэхнічна немагчыма зрабіць так, каб гульня вялася толькі паміж пэўнымі людзьмі )
Покер апрыёры не з’яўляецца каманднай гульнёй, таму ўсё значна прасцей, задача кожнага будзе заняць як мага лепшае месца, каб прынесці ачкоў і ў каманду, і грошай сабе. І ў прынцыпе сэнс покера – гэта грошы, проста бонусам людзі прыдумалі ўвесці сістэму ачкоў, каб дадаць дадатковы інтарэс для гульцоў і не больш за тое )
То-бок ты хочаш сказаць, калі мне выпадзе натс і мяне заколюць дзве з нашага форума, то гэта нармальна? тыпа нічога асабістага, хлопцы.) Я б прапанаваў дапамагаць сваім, падкідваць фішак, калі каго-небудзь скаротзілі па магчымасці, і не крошыць сваіх, пакуль не вылецяць сапернікі. Я яксьці гуляў у камандзе і нармальна, праўда каманда была з 5 чалавек.
так гэта бред, у покер так нельга гуляць, у выніку фігня выйдзе, скінеш норм карту, а потым цябе гсч епане
Фігня заўтра будзе , калі вам па скайпу ў конфе карты пісаць будуць , а мы па адзіночцы адзін аднаго выносіць будзем.
А якое можа быць асабістае ў гэтай гульні? ) Я ж кажу, покер не з’яўляецца каманднай гульнёй, а тое, пра што ты зараз напісаў – гэта адкрыты махлярства і парушэнне правілаў (калі б гульня вялася на рэальныя грошы, а не на ўмоўныя фішкі, то за такія рэчы блакіруюць акаунт)
Асноўная сэнс турніру – правесці яго для двух розных форумаў, а тое што прыдумалі падлічваць ачкі – гэта толькі другасны бонус, я ж ужо ўсё гэта пісаў на першых старонках )
Калі ты так упэўнены ў піханіне, навошта тады ўвогуле ўлез у рух і адабраўся на турнір? )
Логіка ў стылі – ну яны ж па-любому будуць махляраваць, значыць і я буду проста вышка )))
Махлярствам , так , заблакіравалі акк на рэал , так. Не з’яўляецца каманднай гульнёй, так. Але хто сказаў што з іншага форуму гэтым не скарыстаюцца? Ну ок , заўтра ўбачым.)
Улез у рух, спадзяючыся вынесці той форум і дапамагчы форуму набраць вышэйшую колькасць ачкоў.
у мяне ў свой час прыкладна ў 15-м годзе заблакавалі акк за падобныя. покер старе. мы садзіліся за адзін стол і ведалі карты і пакуль гулялі трымалі сувязь. мы пайшлі на гэта, калі зразумелі, што з намі гуляюць боты. на той момант мы думалі, што гэта мутіць казіно, але цяпер я разумею, што гэтым займаліся гульцы. я пазней даведаўся, што купа праг ёсць для покерыстаў
Ну па барабану што яны там будуць рабіць і як. Чай не на карову гуляем. Толькі за сумленную гульню !!! А цябе паслухаць – так упадобіцца што ці? Тым болей гэта ўсяго толькі твае здагадкі )
А карма такая рэч… Прылятае такая, ты сядзіш і думаеш за што…. Потым успамінаеш, за што яна можа прыляцець…
Я проста мала каму давяраю. Я таксама за сумленную гульню, карты я не прапанаваў пісаць адзін аднаму, а проста праявіць лаяльнасць, пакуль не вынесем усіх жыхароў суседняга форума. У карму не веру, толькі ў сябе і фактам.)))
Ну і што ? Я ўвогуле акрамя блізкіх нікому не давяраю. Гэта ў дадзеным кантэксце не мае значэння. А ў карму верыць і не трэба. Проста калі ў жыцці здараецца якаясьці фігня знай… гэта яна 😁