Адборачны тур на турнір ад Савы
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
19 лістапада 2018 г.
ад
ReptiloiD
|
216 Адказаў
|
11,033 Прагляду
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну як варыянт – аддаць гэтую розніцу пятаму і шостаму месцам… А то сапраўды непрыгожа і несправядліва.
Лёня не скупіся))
Чаму 500-то, Іван жа даў яшчэ 10к у прызавыя, і яны падвойныя, а гэта па 1к )
Яшчэ раз вялікі респект Саве, Проніну за такі бамбовскі турык, сапраўды даўно так эмацыйна не катаў у покер, тым больш удвая прыемна, што змагаўся за покерную чэсць форума і не падвёў😏 калі браць футбольны або хакейны лік, то мы перамаглі 4:2😏 разгром аднак😁
5-е і 6-е па штуцы атрымалі ж. Іван дадаў. Забыліся? 4 нашы прызёры, без бабак 8 чалавек. Па 500 р і штукар Яўгену за арганізацыю.
Хлопцы, усім дзякуй! Тым, хто ўдзельнічаў, і тым, хто арганізаваў! Вы – супер!
Трымаў за вас!)) Хоць у покер і не гуляю)
Удачы ў наступных батлах!
7 чалавек, аднаго не было так-то
Кароч, дзяліце як хочаце. Калі ўжо на тое пайшло, па набраных ачках на карысць каманды гэтыя бабкі па розуму трэба разкінуць. А 1К у пераможцы Жэкі адшчыпнуць, 9К занадта шмат))) хоць цалкам заслужана!
па ачках то гуд падзяліць
правільна
згодзен, нармальна гулялі. адкровена баяўся Зубра, у ім нейкае такое ёсць
Кароче 1к на невідзімку пайшло, засталося 4к на дербан. У камандзе было 12 чалавек – 1 Сергелио, які ўсіх падвёў і сышоў. У прызах 4, 11-4 застаецца 7 чалавек.
Усяго па 570 р на кожнага прайгравшага ў нашай тиме, вось так і прапаную разабраць каб усім было прыемна і не крыўдна
Кароч я па правах вожда і справядлівага бальшавіка так і вырашаю
Усе хто прайграў адпісваемся тут і свае ківі шлём
Так хуух прыз 570р атрымаў
Далей пішыце
Уладзіслаў 570 пайшло
кероб 570 пайшло
Алісе пайшло
Танунах атрымаў
Майк атрымаў
Оксистаф які Ждун-Жруновіч атрымаў
Вам таксама вялікі дзякуй за гульню. Вы вельмі вартыя супернікі. Проста ў гэты раз, відаць, фарт быў на нашым баку. Поспехаў.
Так прайграўшыя па кавалачку фарту ад Ромы і Івана атрымалі, цяпер пайшлі пераможцы
максмокс 1 тысяча ушло
о6666о 1 тысяча, ушло
калі ў мяне з’явілася ідэя прапанаваць такі фармат фрыхі . у выглядзе турніру двух форумаў .хтосьці сказаў, што не будзе яму хтосьці мяне падтрымаў але дзякуй я хачу сказаць тым і тым .без вас яго б не адбылося . і ІВАНУ асобная падзяка