Адборачны тур на турнір ад Савы
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
19 November 2018
ад
ReptiloiD
|
216 Адказаў
|
11,009 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле дзякуй табе, што падкінуў ідэю і што яшчэ больш немалаважна непасрэдна самі прызы !
А гэта яшчэ адзін плюс да турніру. Яшчэ цікавей будзе. Бо не толькі за сябе змагацца будуць гульцы, але і за каманду…
Гэта яшчэ не ўсе прыемныя навіны пра прызы кое-якія яшчэ будуць але гэта ўжо попозьней абвяшчу .)₽)
рэбята а 1 адборачны ўсяго?
Аказваецца што так! У мяне былі думкі зрабіць дзве адборачныя гульні,але да таго часу ўсё ўжо было вырашана
😎 О, ёмаё….Сёння турнір, не забываем)
Ыыы калі Ленін не прайдзе то вам канец😁
😎 Пасля адбору выкладу яшчэ раз усю інфу са спісам удзельнікаў))))
😎 Такс, каманда сапернікаў ужо ў поўным складзе , засталіся мы.
Таксама з Рубіком хочаш сыграць? Скучыў?😁😄😄
Будзь так добры, толькі раздзялі на нас і на іх. А то я палову нікаў і нашых не ведаю😎
Увогуле так. Хто мяне сёння выб’е … у будучыні можа сутыкнуцца з праблемай… Накладу на яго парчу па пытанні палавой дысфункцыі 😁
ПЫСЫ : Алісе можна ))
Ахахахаха усё, лічы, ты ўжо пацярпеў😁😄😄
Грамадзяне якія занялі 1-12 месца мне ў лс свае нікі , у адказ атрымаеце нумар клуба і код)
пераможцаў усяго 6 будзе на турніры? і інфармацыю ў шапку можна? мяне цікавіць прызавы фонд. так як туды трэба дадаць купоны, якія выдзелілі для пераможцаў
Пераможцаў усяго 6, +5к ідзе камандзе пераможцу па ачках. Усё аформлю як трэба, калі спіс ігрокаў будзе)))
😮 Так, калі будзеце пісаць, укажыце і занятае месца.
Слава прабач😕Я не вінаватая Я😁 Навошта было колліць, тым больш all-in ад мяне😎
Я сёння 8-я😜
5-е месца, як заўсёды, нас пераехалі бяззаконна😎😁
Найважнейшае тое, што Ідэнт прабраўся. Цяпер лічы, усё – хана прадстаўнікам іншага форума, усіх пераб’е 😁
😮 грамадзяне….я што пісаў-то? Нік з пс і месца мне ў лс адпраўляем, яшчэ 8 чалавек павінна быць
Асабліва Рубіка😄А калі сур’ёзна… То ў нас 2 слабыя гульцы… Гэта ident і masplay… І той, і другі ў покер гуляць не ўмеюць, зусім не ўмеюць…
😮 Яго вырашылі зняць, бо ён не гуляў, пойдзе 13-е месца замест яго
адправіў🙂
як і казаў Ленін не прайшоў🤐
Ну, хлопцы, усе гатовы? Б’емся за Latest!!!😎
😎 І так, аб’яўляецца турнір нашага спонсара “SAVARUS UDMURT” паміж нашым форумам і форумам Smok па покеры на чацвер, 22 лістапада 2018 года.
Ад нас удзельнічаюць:
Funtik692 (kerob)
Lis@Love (Lis@)
sterzik (seregelio)
igormc46 (hoooh)
eka248 (vlad1slaw)
oxygen_zoo ( oxystaff)
maxtar2 (maxmox)
o6666o (o6666o)
fyfyrem (Vertup)
Tysovshik88 (Lenin)
MishaMikeRus (Mike)
tanunax (tanunaxer)
А ад суседзяў заявілі:
77umka77
A.Y.k.69
alex-santer
DmitriiMagic
EJoker1
ElsDarya
Gavr78
JanKrut
keidg777
silens533
Vladimir7796
Zubr XL
Прэмійныя месцы:
1. 4000р
2. 2500р
3. 1500р
4. 1000р
5. 500р
6. 500р
Плюс, Сава дадаў 5000 рубасаў на каманду пераможцы па ачках, якія будуць падлічаны па прынцыпе – 1 месца 24 ачкі, 2 месца – 23 і г.д.
Турнір створаны, усім усё адпраўлена, заўтра буду прымаць непаспеўшых кінуць заяўку сёння))))
Хай прыбудуць з усім печывам грамадзяне, і шчасця 🤩