Адборачны тур на турнір ад Савы
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
19 November 2018
ад
ReptiloiD
|
216 Адказаў
|
11,007 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У цябе тут 15К атрымліваецца, а ў лобі, якое Аліса выклала, указана 6,5К прызавых і 5К на форум = 11,5К
Не дзелю шкуру не забітага мядзведзя, проста ўнесі яснасць для разумення. Памылка тут ці ў лобі турніру?
Гэта за 6-е месца 500 руб.😁 Проста калі скрыншот зрабіла, табліца выплат куды‑сці з’ехала😜
Піздец у нас суседзі , ў крысу вырашылі хто ўдзельнічае ў іх а хто не, нават не далі людзям шанцу.
😁 Там тэксту шмат і ён проста пракручваецца)))
Ну і кармай ім гэта прыляціць, спадзяюся… 😁
Ды, зразумеў ужо)))
Выказваю табе ўдзячнасць ад сябе асабіста, думаю, што і астатнія далучацца, за ўжо выкананую працу і тую, што яшчэ наперадзе. Вырашэнне арганізацыйных пытанняў + бюракратычная канцылярыя (асабліва) праца не з лёгкіх.
Дзякуй!)
Надо б адразу вызначыцца, што рабіць, калі раптам па ачках пераможам, што з пятаком – на ўсіх пароўну ці як….? Каб потым не ўзнікла разнагалоссяў тыпу «я даўжэй пратрымаўся, мне больш» і г.д.
😎 Прапаную, у выпадку выйгрышу гэтага дабра проста зрабіць фрышку на іх і не парвацца), бо 5к дзяліць на 12 чалавек яксьці неапраўдана, больш мороки пры перакладах))))
Ну тут як бы трэба ўдзельнікам вырашаць, я б і ад 900 р не адмовіўся, за гэта і галасую.🙂
😁 Дзіўны ў цябе калькулятар, канешне, але 5к на 12 чалавек – гэта 416 рублёў з доўгім і сумным лікам пасля коскі)))))))) Але ўвогуле гэта ваша справа, я прапанаваў ідэю, цалкам нармальная такая))
Ну спачатку трэба выйграць – гэта адно. А па-другое, калі ўжо так здарыцца… Прапаную разыгрываць не 5к, а 4к. Калі Сава зацвердзіць, вядома. Вы спытаеце, а куды падзеўся 1к? А Невидимке на блок цыгарэт ))) За суету 😁
Зрабіць фры-турнір на 12 удзельнікаў з 10 прызавымі месцамі па 500 рублёў. Двом толькі не пашанцуе.
Дакладна, Невідзімыча трэба пры ўдальным супадзенні абставінаў абавязкова забашляць. Па ідэі і без абставін трэба башляць за працы))
Тады фрыха на 12 чалавек і 8 прэмій па 500 рублёў 😁
абсалютна згодзен…за працу і арганізацыю трэба заахвоціць
))) Ды я, блін, якось на шасцёрку прыкідна чамусьці разкінуў ))) запарыўся…
Падтрымаю любы кіпіш, фрыха ёсць фрыха)) па пытанню дзякуначкі Невідымчу, не трэба яму нічога, няхай кіне паліць😁 калгас – справа добраахвотная😁 жартую жартую😏
Каму трэба, магу паднатаскаць па асноўных элементах турнірнай гульні )) дыяпазоны і гульню па ўсіх вуліцах, канешне наўрад ці змагу пабудаваць, але асноўныя і базавыя прынцыпы гульні перадаць змагу, так што пішыце ў прыват )
Newidimko, сябра ты як заўсёды, у межах сваёй традыцыі, але оооч шкода, што не прабіўся, буду за двух цягнуць, як за самых актыўных 😁 адмащу 🤩
Зусім нічога не зразумеў, але дзякуй 😁
Выраху сваё скромнае меркаванне. калі ўдасца і нам выпадзе шанец перамагчы, я б прапанаваў 1к аддаць рэптылоіду, а 4к зрабіць фры для ўсіх, хто ўдзельнічаў у адборы – так будзе, як мне здаецца, справядліва. але гэта мая думка
Дадам свайго бачання кусочак. За выключэннем тых, каму і так удалося патрапіць у прызы. Калі такія канеш будуць. Але я ў гэтым не сумняваюся 😁
5-6 месца па 500. а невідзімцы 1000? За ўдзел на ўсіх раздзяліць лепш усю суму. так будзе справядліва. пароўну на ўсіх
Нявідзімкі, хоць гэта і піз дэш, яго відаць, 2 лямы, астатнім таксама па 2, дзялю як умею. Можа спачатку выйграем?
вова яшчэ тая крыса.. хутка і форум адаб’е ў гэтага блажэннага дурначка..
Ды і ёсць там адзін недоМодэр, які Саваруса пагражаў забаніць разам са мной.. І гэта пасля таго як Сава дапамог не загінуць таму форуму.. Кароче канчэнных там поўна.. І мяне яшчэ за праўду ў бан… Канчэнныя што..