Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,313 Адказаў
|
600,925 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood няма, можа для РФ усё
@sinaloa так ужо дэпнуў і вывёў разам з бонусам каля 80$)
@rs1771 ён дэпны?калі так,то колькі дэп трэба
падкажыце,дзе можна залаутаць промікі або фсы з невялікім вагерам(да 10x)
Bitguruz выводзяць з без депа РФ?
@ingibordadapkuna у мяне тое ж адбылося. Заблакавалі ўсе акаўнты
@nevormant у сетцы криптобом часам даюць, але адмыванне за свае
@hgsdtv прычым я ў іх вялікую актыўнасць праяўляў. Яны тупа ўсе акаўнты блакуюць, яшчэ што бесіць – нават у новым казіно не можаш зарэгістравацца, адразу таксама блок прылятае
@ingibordadapkuna я ў новых рэгіструюся на іншую пошту. Астатнія дадзеныя тыя ж. Нармальна пакуль што, верыфікацыю праходжу.
Мяне заблакавалі гадоў тры-чатыры таму
@hgsdtv я як-то таксама з іншай пошты рэгістраваўся, але як толькі адпраўляю докі на вэрыф, адразу блок прылятае
@ingibordadapkuna а можа паспрабаваць замест пашпарта правы адправіць.
Хз чым яны кіруюцца, але ў мяне вось так
@hgsdtv да я ўжо забіў на ўсю іх сетку, калі раптам занясу і атрымаю чарговы блок, будзе абідна. Рызыкаваць не хачу
Хлопцы, ёсць паследепны бонус на Рамен?
@sinaloa 2-3 месяцы таму хацелі стварыць, але адміністрацыя забараніла, сказаўшы, што для гэтага ёсць абмеркаванні бонус-кодаў)
@nikolay_
за месяц каля 100к вывёў з іх бездэпаў. У іх там за ачивкі нармальныя бонусы даюць, і на некаторых няма макс кешаўта. Выводзіў 2 разы з такіх, 1 раз 24к, другі раз 56к. Вывеў без праблем за гадзіну на крыпту пасля вэрыфікацыі
@hunterhunter
Вось для нагляднасці
@robingood ля, не ведаў пра гэта, бро. Ну добра тады, проста часам вельмі часта пытаюцца, гэта напружвае.
@slawabebroy там розніцы няма – быў дэп ці не, ён можа як актывавацца, так і не, яшчэ і ў залежнасці ад краіны. калі віні юзаеш, трэба яшчэ падыходную краіну знайсці, каб актываваўся.
Pinko, пачынаецца каляндар падарункаў
@ingibordadapkuna.Вельмі дзіўна, што з-за скаргі ўзялі і цябе ўсюды заблакавалі.
@morgana што там цікавага? Бездэпы ёсць? Мінулы раз працэнты ўсё былі …..
Хаця сёння, па-відаць, першы дзень.
@gans2115 Ну там так і будзе, бездэпаў у календарах ніколі не было і не будзе))
@gans2115 трэба паглядзець, раз толькі яшчэ пачынаецца. Вынікі, думаю, зробім пазней. Вядома хацелася б бездэпаў.
@morgana У Леоне цупісным таксама фестываль падарункаў. Сёння далі фрыбет 500 з магчымасцю ставіць на экспрэс і перакладам выйгрышу адразу на баланс. Праверце, хто там ставіць
А на Bons промо не з’яўляўся?