Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,747 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@h00yaможаш спасылку на марафон скінуць пж у ПП або тут як-небудзь
@saaha88
@kalendula па мне не так вэйджар важны, як макс. кэшаут, пры добрым заносе можна адмыць любы вэйджар, ёсць слоты, якія +/- на месцы баланс ўтрымаюць
@kapam6ahttp
калі слоты не гуляюць, то хоць Макс кэш, хоць не, яго так і не ўбачыш. Па маіх гульнях з гэтымі бонусамі атрымлівалася адыгрываць так мала, што пальцаў адной рукі хапае
BITJET жэтон
@loud
Гэта ж стары код на бакс
@kalendula іх абнаўляюць перыядычна , я яго ўжо трэці раз актываваў ))) і ў тг пішуць што шмат старых кодаў так працуе
@loudхз як ты выклаў, піша, не працуе
@misterprizident1 я актываваў) трэці раз
@loud
У мяне піша ўжо актывавана, пашанцавала табе, што 3 разы ўдалося))
@kalendula тое ж самае) у мяне ніколі паўторна не актываваліся , а тут тры разы гэта магія
@x10000 з форума натоўп прыйшоў да іх,і яны не вытрымалі такое)))
@kalendula стары але, але затое рабочы
Прывітанне ўсім, на пошей пасля депы ёсць якія-небудзь?
@crecerТое, што не ў адным гонішся, – гэта добра, бо ўсё пазнаецца ў параўнанні
@nikolay_Так, ёсць шляпавае казіно, але ж бывае, што з іх можна вывесці без депа і верифа
Раменбет ёсць у каго промо ? Паследеп
@loud хз у мяне не спрацавала (
Як і ў, але тут ніводнага дэпa не было да і прывязаў толькі тг , магчыма з-за гэтага не актывуецца.
Spinmacho 10FS
патрэбен vinni (у мяне атрымалася праз Румынію)
@danizafronni па якой спасылцы рэгістраваўся, ці наўпрост?
@robingood канешне трэба больш падрабязна апісваць умовы бонуса. А то чорта зразумеш калі нават наўпрост рэгіўся.
@sinaloa палюбоўнік паспяшаўся, справай займаецца напэўна па ніку) канешне трэба ўказваць адкуль рэга, ці наўпрост даюць, зараз зарэгіструешся а там скажуць трэба па спец спасылцы і мінус акаўнт.
@robingood відаць патарапіўся, “ногі наперадзе галавы” Ахаха. Зноў пачаўся баг з апавяшчэннямі, што ўсё пустое..
@danizafronniНе прымае гульцоў з СНД.