Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,661 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чаму ўсім на марафон нешта прыходзіць, а мне за пару месяцаў актыўных ставак увогуле ніякіх фрыспінаў ні разу не залічылі(((
@goldking ты дэпазіт зрабіў, выходзіць, я таксама дэпазіт. Мне кожны тыдзень шлюць, сам я ад гэтага ахуе. Звычайна на пошту прыходзіць апавяшчэнне, што маўляў вам фрыспіны.
@goldking ну верагодна таму што і так гуляеш навошта табе кідаць замануху?) сыдзеш у іншую кантору, праз тыдзень-два пачнуць успамінаць))
@vitaldeluxeпрывітанне друг карацей я па тваёй схеме вырашыў гуляць. Дэпаць цяпер катэгарычна ў казіно не буду, надакучыла. Казіно гэта проста зліўная яма і дно .Чыста бездэпчыкі забіраць буду ў вольны час. Падпрацоўку сабе знайшоў.
У буе і винити 10 нядзельных гавноспінаў па 10р;)
@crecer покердом па мне кантора такая сабе, з пачатку не спадабаўся мне, пачынаў з покера там, шмат ботаў, чытэраў і г.д. Потым перастаў там гуляць, а водка гэта не покердом, і з дакументамі мазга не робяць, усё спакойна, хутка выведуць. А вось покердом можа як след мазг вынесці пры верифе, не ўсім, але бывае і такое.
@saaha88
нельга выкарыстоўваць унутраны кашалёк ТГ з казіно, бабкі страціць можна
лепш ботамі: криптобот і г.д.
Вітаю ўсіх
@olvlav на стэйк дэпаюць і вывожу праз тг, пару разоў зависала на 24 гадзіны транзакцыя, большых нязручнасцяў не было, і тое толькі пры дэпазіце – выплаты інстант…
@dangeraut у стейка крыпта чысцей за ўсё казіно СНД разам узятых
uHdvJXv буй можа яшчэ працуе
@peterdmitriev1 100% і выплаты за хвіліну, па мне нумар 1 у маім спісе.
@robingood я нават сказаў бы, што выплачваюць за секунды
Уся суть “заваленай” PGsoft у двух карцінках…. столькі заліта ў гэту ўйню і такая шняга ў 95 бонусаў з 100…
@shurik088 дзякуй яшчэ працуе 👍 50 спінаў 😁
што за блеваціна ў гэтых нядзельных спінах, што ў буе што ў винити, дзве парашы канкрэтныя…
nikolay_
@nikolay_ і не кажы, спіны нулявыя, вейджер касмічны, канвертацыя х3… Шляпа кентаўра 🤣
@peterdmitriev1 правільна,паставіў на вывад,сышоў з казіно,а грошы ўжо ў крыпце.
Знайшоў новы казік у спісе, дзе даюць 1 спін на лутбокс, з лутбокса выйграў 50$, думаю зараз нагуляюся, ага нагуляўся патрабуюць деп)збл такія казікі, дзе на рэал адкручваць вэйджары.
Ёсць у каго пару баксаў на крыпце ?
Расіі ў спісе забароненых краін няма,паспрабуйце,спіны па 0.60 далі 12 еўра
Пацвярджаем пошту і заходзім у слот Stampage gold,Betsoft.
@bugulma83
Гэта ілюзія падману, бонусы без шанцаў адайграць, але і не ўпрэкнуць, што нічога не даюць
@robingood
Умовы адыгрышу ёсць, дэп патрэбны?
@vrodezdes вэйджар 45х макс вывад $100,дэп не патрэбны.
@robingood
Бля, там жа вагер x45, ты адыграў?