Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,849 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у марафоне заўважыў даволі прыемную акцыю, за абарот 10к у казіно або ў лайвах, накідваюць 5к на бонусны з вагерам х10
Weiss 10 usdt x60 календар
@van у тых, у каго былі депы, усё правільна. Цяпер, здаецца, плюшак няма для тых, хто не депаў. Сам не депаў, туды ўмовы не падышлі.
@sinaloa так, там з другога ўзроўню адкрыты каляндар
@h00ya ну такое сабе акцыя
@robingood больш-менш пойдзе і вэйджар не канскі
@misterprizident1 робіш абарот 10к, гэта прыкладна дэпазіт у раёне 7-8к, таму што слоты цяпер зусім не даюць, і за гэта 5к на бонусныя з 10х вэйджарам? Калі вам такія бонусы нарм, базару нуль – гуляйце.
@robingood Ха хз.. 7,8 гэта занадта ты сказаў.. Гуляй на ставках паменш, правайдары тыпу пг софт, ка гейминг. Та самая эндорфіна на прабой… Спакойна і з 5-ці касых абарот зробіш, проста падоўжэй пакруціць і ўсё. І 5к з вэйджэрам 10 гэта ў цяперашні час шыкоўны бонус. Не разумею незадаволенасці калі шчыра
пытанне па weiss казіно, бонус на першыя дэпазіты ўдзельнічае ў адыгрыванні? у правілах нічога толкам не напісана, а то атрымаецца як у мяне з бц гаме
з верифікацыяй і вывадам мозгі не робяць?
@babay29 з вэрыфікацыяй і вывадам праблем не было, але я толькі раз там выводзіў на пиастру. З бездепа
@mrakobes777а дзе гэты календар?
@mrakobes777 ага! Ну я і кажу – спачатку патрэбны дэпазіт. А ўжо другі ўзровень набіць хз колькі там трэба пагуляць.
@robingood у марафоне слоты добра гуляюць, бро)
@sinaloa ну 2-і відаць не вельмі шмат трэба абарачэння зрабіць, я ўжо і не памятаю, калі шчыра, як там… Але відаць я з бездэпа яго набіў, але пры вывадзе запыталі дэп. Я 500р дэпал з піастры
@robingoodну так пашанцуе – абарот і тысячы бывае раскруціць: можна тых 5к х2 абярнуць, вывесці і потым бонусамі гуляць, калі такое канае
@mrakobes777ну вось я таксама калі ўсюды х35 х40
@sinaloa я таксама магу сказаць у чэмпіянаце слоты гуляюць,тока не ў усіх,у марафоне таксама.
@robingood ну дак кажы) мы ж вядзем тут дыялог пра марафонбет, так?!
@sinaloa не факт, што ў марафонбеце ў усіх слоты працуюць, так і з любым казіно.
@robingoodу Чэмпіёне дэпаў 20, ні аднаго вываду, слоты гуляюць добра) давайце пасмяёмся і вагеры там ад х30
Мля, я выказаў сваё меркаванне. За іншымі гульцамі я дакладна не сачу, напішуць, калі што, тут. Для гэтага і тэма створана, каб абмеркаваць гэтыя моманты.
@misterprizident1 ведаеш я ў джой не змог адбіць 3х ад дэпазіту, а ў чэмпіке адбіваў 30х бонусы лёгка, і там я ў плюсе хоць дэпазіт не вялікі за ўвесь час.
@sinaloa Зразумеў,прыняў.
так, хлопцы, любое казіно іграе і не іграе) у казіно няма кнопкі бабло