Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,208 Адказаў
|
593,916 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav я ўчора выводзіў, за 30 хвілін на крыпту вывялі
Блін дзёрнулі вось мяне паставіць вывад па сбп… На крыпту можа і не запыталі б верыфікацыю
@mrakobes777
Цяпер крыпта ру́ліць. Без верыфікацыі і фігні няма.
@chag згаджаюся, але цяпер толькі чакаць адказаў, акк заблакаваны. Але адказваюць пісец як марудна.не сустракаў яшчэ такога доўгага чакання
Tonplay 6$ патрэбен 1 дэп
6ducks
@saaha88
Дык гэта ўсім на коле выпадае
у тонплее без рэгі не пускае ў умовы акцый… там на першыя дэпо зіт такой жа ўмовы як у жеттоне, 5 слотаў і макс 150 баксаў?
@arthur89 у мяне чамусьці другі раз кола спрацавала першы раз пры Рене ўпала 30ц і зараз промік
@saaha88 другі раз код упаў, а ўпершыню на баланс сродкі ўпалі, праўда мала
там дзе капейкі відаць без дэпазіту, а дзе хоць пару соцень – дэпазітныя, напэўна
Гэта кола ў тоне будзе штодня ці 1 раз пасля рэгістрацыі?
@mrakobes777 на пошту так доўга адказваюць?
@van у мяне пасля рэгі дзень ці два ня было, сёння з’явілася
@vanадзін раз
@van кароче ты зарэгістраваўся дапусцім, пракаціў кола бясплатна першы раз – выпалі капейкі зусім малыя. На наступны дзень выпадае сума прыблізна 6 баксаў, але ўжо трэба зрабіць дэпазіт.
@sinaloa у мяне ўчора кола пасля рэгістрацыі прасіла зрабіць дэпазіт, каб код актываваць, і сёння так сама, калі зайшоў у казіно паглядзець кола
бясплатнага кола ў мяне не было
@vitaldeluxe у мяне адно было бясплатнае ўчора, цэлых 28 рублёў далі. А сёння ўжо за дэпазіт пасля пракруткі кола.
@sinaloa відаць залежыць ад сумы,якая выпадае ў коле,калі капейкі,то бясплатна,а калі як мне 436р то трэба рабіць дэпазіт
Усім дзякуй. У мяне таксама 2 разы. Нешта 28р на рэал і пад дэп 486 здаецца.
@van ))) дакладна такія ж сумы выпалі))
А кажуць, што нічога не падкручана))
Я таксама так думаю. Не тое каб «разагнаць» казіно больш якасна.
@hgsdtv гэта і так зразумела,што кола скрыптовае і кстати я памыліўся,калі напісаў 436р выйгрыш у коле,мне таксама 486 р выпала,скрын дасылаў раней,што выпала мне ў коле пару старонак назад
@hgsdtv рил смешна з такога ж)) Калі ў усіх па сутнасці ўсё аднолькава, дык навошта гэтыя колы ўвогуле патрэбныя?! Я ніколі ў іх не верыў, развод чыстай вады.
@sinaloa заўсёды, калі бачыў падобныя колы, разумеў, што гэта паганая скрыптовшчына) рандома там зусім няма
@robingood Так, на пошту