Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,849 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, ёсць гульцы з новага казіно Килограмм? У ўсіх там Піастрыкс на вывадзе знік або толькі ў мяне?
Тры суткі ніяк не выняць бабкі. Дэпазіт быў з Піастры, а ў іх па правілах вывад толькі туды, адкуль быў дэпазіт.
Нейкі замкнёны круг…
@strannik1961 депні з крыпты і выведзі на крыпту
@strannik1961 да у мяне таксама не піастра пры вывадзе,дзіўнае казіно,дэп ёсць а пры вывадзе адсутнічае кашалёк.
@pokerface можа ёсць якія-то абмежаванні , у мяне пару кодаў працуюць часам )))) у тг людзі пішуць таксама 1-2 паўторна спрацоўваюць раз на тыдзень
Мостбет промакод Easywin30 дае 30 фрыспінаў у рыбалцы, вейджар х40,мне зусім нічога не насыпала – можа камусьці пашанцуе. Максвін х1 ад сумы,якую дадуць фрыспіны
@strannik1961 ў sukaa казіно такое было таксама. Депал з піастры я, пры вывадзе піастры няма. Напісаў у падтрымку – адказалі мне, можаце вывесці на карту. Усё вывёў выдатна. Пазней ужо з’явіўся піастрикс пры вывадзе. Карацей, пішы ў падтрымку, размаўляй з імі!
@ewgen99 дзякуй, спрацавала.
Куіта гэта а не мост бет, рэальны скам, адыграў фрыхі на балансе, куй што з’явіўся, у бонусах таксама пусто…
@nikolay_ там бываюць затрымкі,мне ўпала 80р пасля адыгрыша,на спорт укінуў
усім добры дзень) сіні марафон прыслаў на пошту, паглядзіце мб у каго таксама ёсць
@nikolay_ перазайдзі праз 5 хвілін,з’явіцца,іншы раз бываюць глюкі,да 5 хвілін не падае на баланс,бывала такое.
@robingood
бывае і паўгадзіны фрыбэт разлічваюць, прычым у мяне пастаянна
@olvlav так бывае ў іх, амаль заўсёды, адзін раз выйграў 50 спінаў у розыгрышы ,так і не налічылі, казалі заўтра, заўтра ў выніку не далі)
@robingood
вось гадоў 5 таму ў іх усё дакладна было
вялікія сумы без даёб* выводзілі і хутка
цяпер даверу амаль на нулі
глядзіце, каму не лянота, у вас спорт у бонсе загружаецца?
@babay29
нічога так і не з’явілася, саппорт тупіць, паўгадзіны чакаў, па якой акцыі вам дасталіся фрыхі, па якой валюце… кароче зачыніў і забіў, рэальны скам!
@babay29
калі не загружаецца, VPN? ўключай
толькі там трэба падабраць краіну, каб сам бонс не блакаваў
@babay29 так, робіць усё, іншы раз бывае такое ў пошэй, зайдзі праз 5 хвілін усё будзе працаваць.
@babay29
у мяне проста дома такая ж хня
@h00ya адрас бонс43?
@olvlav да я ўчора ўвесь вечар шукаў пашырэнне для браўзэра з падыходнай краінай, так і не знайшоў…
@babay29 bons40
@h00ya гэта ты пад акцыю, якая прыкладна 2 месяцы таму рэгістраваў акк у баксах? Я проста даўно рэгістраваў акк у рублях і нічога не прыходзіць, а ў баксах гляджу – не толькі табе першаму шлюць такі фрыбет.
@babay29
з гэтымі пашырэннямі ўвогуле траблы, многія ўвогуле не працуюць, а тыя, што працуюць, краіну нармальна не выбраць
самы лёгкі шлях гэта праз тэлефон
@h00ya так у мяне гэты 40 ўжо каля двух месяцаў не працуе,толькі 43