Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55
фу ты…. я там не гуляю, у тэлеграме абманулі
@yurii88 за рэал
@bugulma83я ўзяў?. Нікога не браў. У цябе ў галаве блытаніна, відаць, бк узарвалі
@sinaloa Ды не😀 мы не сварымся)
@bugulma83 ахахах🤣🤣🤣
@ewgen996 долараў дало адмыў хз спрабую дабіць да 50) 10 долараў засталося стаўку хачу зрабіць а спорт пастаянна вылятае
@misterprizident1 у спорт не дае паставіць, я спрабаваў, піша балансу няма.
@robingoodпаставіў я ж адмыў
@misterprizident1 ой блін неправільна прачытаў) думаў заставалася адабіць 10 баксаў))
Хтосьці ў suka казіно паспеў актываваць промік?
@sinaloa быў выпадак 500 х 40
@sinaloa я паспеў)
@misha55 Дзіўна, а ў мяне без дэпазіту такія ж былі
@loud зразумеў. Але з бонуса Х10 толькі вывад ідзе.
Не зайшла, кароч, стаўка – ну і хрэн з ёй
На бонус выпадкова няма ў каго апошняга?
@sinaloa да макс. выйгрыш х10 😉 карацей 5к
Ад рамен прыйшло паведамленне пра абнаўленне, але прапанавалі толькі шляпу за дэп)
Раскажу, дарэчы, гісторыю: у мяне на ПД забагалася функцыя з кэшбэкам – я амаль 2 месяцы яго не атрымліваў, і кожны тыдзень думаў, напэўна, пакуль депаю ён не налічыцца, а потым прачытаў, што ён налічваецца і разлічваецца кожны тыдзень. І вось сёння звярнуўся ў падтрымку – папрасілі скрыншот, дзе адлюстроўваецца кэшбэк, і сказалі, так, сапраўды баг. Я ім сказаў кампенсаваць або зрабіць пераразлік за ўвесь перыяд, калі кэшбэк быў забаганы; мне сказалі, добра. Прайшло паў дня, і, на дзіва, пераразлік быў цалкам зроблены і кэшбэк паспяхова налічаны – 1 ужо зліты на 4203р, яшчэ 2 засталіся, так што + у скарбонку ПД за тое, што без вые*наў зрабілі ўсё па прыгажосці
@maliteg здымі хаця б адзін , і на вывад 👍 маладцы што так зрабілі
@loud Спадзяюся шмат замазаў ім)
@maliteg гэта добра, але чаму яны табе вэйджар зрабілі розны? На адным х10, на другім х20.. а той, які зліў, напэўна х30?🤪😀
@x10000 Там ад дэпазітаў залежыць вейджэр
@maliteg ясна) думала раптам гульня на павышэнне 😅
У покер-доме адмыў 200р, 1000 на баланс упала, далей, шкода, справы не пайшлі
@misterprizident1 Хто б сумняваўся😏 Гэта ж ПД…..