Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 не,хоць могуць сказаць такое прома тым,каму ліст прыйшоў,вось тут будзе абідна🤣
@robingood акцыя ў тг, не адмажацца)
@safon3 Аа зразумеў,тады пытанняў няма.👍
@robingood мне Trustpilot адмаўляе апублікаваць водгук,
У гэтым выпадку ваш водгук мог быць пазначаны па адной або некалькіх прычынах:
@safon3 тут адзін адправіў скрын іншага чалавека там, пракатіла😀 паспрабуй таксама можа пракаціць)
Або паспрабуй нанова напісаць водгук.
@robingood я ж па-шчырасці хацеў) нармальны водгук па факце, я ўнёс дэпазіт пад бонус 300% і адмыў яго +600 баксаў вывёў, тыпа рэкламны кантэнт)
У luckybear з бонуса 30р падняў 1088р і пакінуў у рулетцы – шкада(хітра зроблена там, мінімальны вывад на піастру 2200🤨
@robingood абідна (
Выйшаў з гэтага Trustpilot, хацеў зноў зайсці, на пошту ліст не прыходзіць са спасылкай) Сёння штосьці зусім не ладзіцца ні з чым 😅 З гэтага lolly-bet няма ліста😁 Кароч, надакучыла…
@bugulma83 выходны . все отдыхают 😆
W300 W500 W750 W1000
даюць баланс проста 300 500 750 1000 КУШ
@loud працуюць ад колькасці дэпаў
@loud плюнуў і забыў😅 З гэтымі чмошнымі замежнікамі пастаянна нешта не так😅
@bugulma83 ахххххх , правільнае рашэнне 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Народ, а хто-небудзь гуляе ў драгон мани? Многа розных промо кідаюць туды , што за контора – варта дэпнуць ??
@aslanbeko каму выводзяць нармальна , каму не ) як пашанцуе , хочацца нервы патрэпаць дэпай ))))
@aslanbeko там для большасці прамакодаў і колаў патрэбен дэпазіт у 100к за ўвесь час
@diggidondon, у працяг сказанага сённяшняя чарговая смеццевая сесія ў гэтае г…но … бонусікі па 0,4 і 0,6 і больш за 500 спінаў, а бонуса не ўбачыў… Як вы гэта … шыё можаце цаніць… Ды добра што адмазаў прагмат))
Чакайце lolly, мне налічылі бонус. Ліст адпраўляў каля паўтары гадзіны таму.
@diggidondon якая гэта гульня ад прагмата?
Lolly bet за водгук, 2 гадзіны прайшло, налічылі 10-ку, на пошту паведамленне прыходзіць аб залічэнні.
У мяне пусто, значыць мой скрын з чужым водгукам не прайшоў((
Здаецца гэта ўжо было ў лолибет паўгода таму,они там рандомна даюць, мне адмовілі ў зарахаванні.
@hgsdtv
Стоп. Усё прайшло, толькі што
залічылі
Чакаць паўдня залічэння і зліць за 10 хвілін)