Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,268 Адказаў
|
597,533 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Стоп,у мяне сапраўды па 10рублёў 50 спінаў,толькі што актываваў
Куды промо
Дзе ёсць бездэпазітны бонус?
паўтарыце калі ласка для мяне,недалёкага)))што і якія ўмовы на анлім!?*!гэта бездэп?!анлім які на яго код?!
збс бонус,х 50 адыграць што б 50 рублёў упалі на баланс,што гэта за дзірачая параша,адкуль вы бераце гэтую прыладу ёбаную,Які нафіг норм балiк з яго выводзілі?50 рублёў гэта норм для цябе?Можа пачнеце умовы чытаць перад тым як скідваць гэтую залупу.Развялі за апошнія пару месяцаў у гэтай тэме флуд і чэпуху,![]()
Падтрымліваю па гэтым скаме.ради прыкола зайшоў,адыграў далі 260 рэ)))))))))))))))мне нават смяяцца не захацелася з вагерам гэта 12700 але як адыграць гэта.вось непаразуменне)))))скам яшчэ малады.23-га года ))))уцэлым без варыянтаў я цалкам згодзен.Яшчэ і назва такая….для аматараў індыйскага мыла напэўна)Б..ббболівуд)))
Гэта трэш, хлопцы, абрэзалі ппц, калі ўводзіў яго, вывёў 15к, там ліміту не было і за бонусныя было
з вагерам?
Вядома. Там які то вар’ят,не менш за 35 быў
Правярайце пошту Daddy паслаў
У мяне самы круты вагер! Але за бонус🤣
рэбята, хай! У 96 казіно статус вываду in progress, гэта яшчэ не значыць, што выведуць?
Больш за сотню вагер:)))) не бачыў такога ні разу….
Відаць сапраўды абрабавалі казіно😑
нарэшце адыграў тут бездэп
Як часта вам даюць бонус без дэпазіту ў казіно?
У каго ёсць люстэрка на лакісевен?
Вось я пасмяяўся з макс кэша, але калі яно выйшла, тут памятаю паставілі і былі тыя, хто адгуляў і макс кэш там быў 30к. Я тады адгуляў у 0 на баліку, а хто-то тут нармальна выводзіў, але гэта, канешне, трэш, мне цікава, што яны скажуць пра макс кэш, гэта ў іх апечатка ці сапраўды ўсё так дрэнна 😁
Гэта яны псіханулі за зліў промакода ў форумы, там відаць нямала людзей адыграла, калі нават я, самы ўдачнік, вывёў 30🤣
Рашыў асабіста ў іх спытаць пра люстэрка сайта🤦
Нармальна, самі шлюць промікі кожны чацвер, не разу, праўда, не адыгрываў, але сам факт таго, што РФ абмежавана, ужо прымушае задумацца пра далейшую гульню ў гэтым праекце, з такім раскладам пры першым больш-менш буйным выйгрышы, хутчэй за ўсё пашлюць, спасылаючыся на гэты пункт правілаў…
Не, так можа правісець пару сутак, пасля могуць запатрабаваць дэп/вэрыф. Калі дэп, то трэба будзе пракруціць яго х3. У маім выпадку дэп быў, але ў некаторых проста выводзілі спачатку.
Парні выручыце пліз 10 цэнтаў у крыпце BNB?
І зноў чаканне выплаты ў лакісевен казіно.Ужо амаль суткі вісіць выплата а яны спасылаюцца на тое што нібы самі менеджары выводзяць сродкі і нібы я стаю на чарзе. А да гэтага паведамлення адзін з менеджараў мне ўвогуле сказаў што сёння выплату не чакайце, загрузка вялікая. Што за бред увогуле, упершыню бачу каб у казіно самі менеджары займаліся вывадам.