Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,273 Адказу
|
597,674 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
дэпы на шчасце не з крэдытнай карты ,а з пиастрикса свайго на які заводзіў з дэбетовкі сваёй)))..ать яго!Но добрага мала!бо такога беспрыдэлa я яшчэ не бачыў у пф скамной!Яны перасягнулі саміх сябе па Скаму ўжо!
Паверай сабе і падумай, што ты зрабіў не так 🤷
А на самай справе, мой савет іншы – выбраў па інтуіцыі, альбо расклаў на камнях, пафіг, калі пашанцуе, то фарт будзе на тваім баку, калі не, то забі на той поінт і не гуляй у гэтым казіне, гуляй за промікі і не больш у дадзенай конторы😉
максімальную выбраў усё ж але….так сабе .ні пра што …
гэта ж playfortuna у сваім рэпертуары,сметніца шахрайская
ужо амаль скончыў з імі, сябар!так…. спадзяваўся, што пры такім мінусе што-небудзь заіграе, але памыліўся.усё зліваецца з балансу да нуля, быццам у прапасть!такога нават у плейатак калісьці са скамам і ў іншых рио зиг-заг иви памыйках не бачыў.і нават вулканы так не могуць!)))Відэа трошкі пазней апублікую для ўсіх, каму будзе цікава!
У Лас-Вегасе!
я таксама спадзяваўся да апошняга,зліваў туды дэпазіты ў нуль,але ўсё ж плюнуў і ад’ебаў іх за ўсе свае нервы
Крышталь Палас бабулінага вытворчасці🤣
мульцікамі думаю?!)))
дарослымі карцінкамі)))
Хто-небудзь хоча падзяліць 150 долараў? Я прапаную патраціць 30 долараў на верифікацыю майго акаўнта. тады мы зможам вывесці сродкі. Добра, што 30 долараў мы зможам дадаць да астатніх. іншымі словамі 30$ вашы + 75$ за паслугу :).
Я пабываў у такой падобнай конторы, пашпарт РФ не катуе, правы, дарэчы, магчыма, не правяраў, толькі як ты пройдзеш верыфікацыю з іншым чалавекам? У цябе ў анкеце ў любым выпадку напісана імя і г.д.
без абід ,сабрат гульнявы!але цябе ніхто не ведае і аккаунт твой нулявы!думаю ніхто не захоча!Разве калі паставіць пытанне ў іншым ракурсе!напрыклад ,хто хоча па паўдолара ўнесці .гэта будзе 60 чалавек форумчан!))))))))))і падзяліць банк на ўсіх!але зноў жа..Сам усё разумееш у агульным…..
Трохі памыліўся з цытаваннем, а так усё па справе)
Хлопцы, ёсць промік, з яго атрымалі норм балік, здаецца яшчэ працуе судзячы па скрыну, які я выкладу. пішуць, патрэбны статус толькі вось навічок, паспрабуйце, калі яшчэ не выкарыстоўвалі яго, я на дурня хацеў яшчэ раз яго актываваць)
Чэмпіён не пакідае ў спакоі, гарбату папіць не дае)))) пішуць кожны дзень!))) Але калі не далі з бездэпу, то сэнсу дэпазіціць і няма! Ды яшчэ й праблемныя яны як высветлілася па выплатах! Відалі Гульнявыя людзі*! Што гэта за піт-бос нейкі пад імем Ганна з Чэмпіёну прапануе?!))))) Якія меркаванні ад вопытных гульцоў?! Хто па Чэмпіёну ў нас тут Чэмпіён?!
Тое ж самае, калі ўвесці bon100, там фрыхі за дэп – мінімалка, а за працэнты ніколі не ўвязваўся 🔣🤷
дзе гэта
Я разумею, гэта цалкам нармальна 🙂 … насцёт турботы. Для мяне не праблема, калі вы падкажаце, як гэта зрабіць. Я спрабаваў унесці дэпазіт з дапамогай карты, але не магу, падтрымка сказала мне ўнесці дэпазіт з дапамогай крыптавалюты, бо ў маёй краіне нельга выкарыстоўваць карты. Ну хлопцы кажуць… Я не махляр, я проста вырашыў падзяліцца сваёй ідэяй, і падумаў напісаць на форуме, я б нават даў вам аккаунт, каб зрабіць неабходнае, калі вы баяцеся скаму. Урэшце рэшт, толькі мяне не ашукваюць… лол :)))
Боллівуд казіно
Так тут дакумент патрэбны па-першае з лацінкай, напрыклад вадзіцельскае пасведчанне або загран, ну і каб імя ў дакументах было як у аккаунце), а ўжо пасля думаць пра дэпазіт, пасля вэрыфікацыі
не не, вы не зразумелі… У мяне няма праблем з верифікацыяй, гэта мой профіль, і ўсё ў парадку. У мяне праблема з грашыма… :ddd
Хохол on і B Афрыка Хохол🤦🤦🤦
Такі відзеў, што гэта сетка казіно не выводзіць Расію. У мяне ў самога сотка баксаў у адным з іх казіно ляжыць. Яны яшчэ плодзяцца як клоны, усё ў спам у мяне ўлётела.
Аператары ўпэўнівалі, вядома, што выводзяць Расію, але перш чым прайсці верифікацыю, трэба ўнесці 30, менавіта з бітка.