Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,268 Адказаў
|
597,533 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мурыжат каб я псіхануў і зліў
Так я і зразумеў, але я не з палохлівых, зьліў – не для мяне, я таксама роўна тыдзень граў у СпинСити казіно, у выніку вывелі
Трэба цярпець, сябра, павінны вывесці.
Чакай, яны выводзяць дакладна, мб і сапраўды нейкія праблемы. Калі зацягнуць даўжэй за рэгламент, то скаргу напішы.
Увогуле ва ўсіх казіно, калі так напісана, то значыць ужо ў апрацоўцы, а можа нават і ў дарозе на твой кашалёк. Хаця ад ноунэйма можна чаго хочаш чакаць.
А па рэгламенту колькі гэта па часе?
Зараз паглядзеў на форуме і ў правілах казіно пазначана, што зняцце сродкаў адбываецца ў прамежку 0-24 гадзін у залежнасці ад плацёжкі. Калі я здымаў, мне ўвогуле вельмі хутка на лайткоін перавялі, хвілін за 15-20, напэўна.
А яны мне заявілі, што з крыптакашалька таксама трэба было ўнесці деп, каб верыфікаваць кашалёк, а паколькі я ў крыпце нуль, мне давялося ўносіць деп з карткі
рэбята падкажыце як вывесці на крыпту з петушкоў на які крыпта кашалёк
Гэта яны ўжо напрыдумалі, я ўвогуле нічога не дэпіў і вывялі.
Trust Wallet, SafePal, на лайткоін, там камісія мізэрная
Як даўно выводзіў адтуль?
Некалькі месяцаў таму
Вось гэта канешне сацыялька прыемна здзівілі! Тры дні запар выйграваў кэш, на 4-ы дзень ужо ўсе тры вывелі. Усё фастокен, верыфікацыю праходзіў пасля першага выйгрышу. З канвертацыяй усё вельмі марочна, увогуле 1830 прыйшло да мяне на піастрыкс у рублях.
Асобная падзяка таварышу, які падказаў канкрэтна tutumway. З крыптай увогуле ніколі не звязваўся, але здагадаўся, у самым туту спачатку з фастокена канвертаваў у usdt, а потым піастрыкс папоўніў праз usdt
Гэта ты тры разы выйграў па 10 еўра, у суме 30 еўра – гэта каля 3к рублёў, а атрымаў 1800?)
Не абавязкова па 10, там жа ў фтн турыках і па 5 можна выйграць.
Тое самае было на литок вывялі за 2 гадзіны без дэпа.
Калі па 5 тады нармальна, а то калі выйграеш 30 еўра, а атрымліваеш 18 – такое сабе прыемнае здзіўленне) Як быццам лавіў у слоце х100, а табе на баланс упала толькі х60
Мне так з rocketpot выводзілі два крайнія разы, комса было 15 бакаў, у першым выпадку атрымаў 85 замест 100, а другі раз увогуле нічога не прыйшло, бо выводзіў 25 бакаў і мін. папаўненне кашалька таксама было 25, але скінуць 15 бакаў комсы з 25 – гэта эпік.
На камісію многа пайшло, я дэпаю ў казік, бк, туды прыходзіць па курсе, але ёсць варыянт заліць, калі тэрмінова неабходна – стаўлю на спорт з мінімальным рызыкам вагеру дэп і вывожу на карту, але калі катаю ў слоты тут ужо многае ад шанцу залежыць, бывае сліў, бывае х2 і болей – памнажаю дэп і вывожу.
а як доўга вывад з пітухаў
Фартовы! Сёння вывелі?
Я памятаю, у крыпце я яшчэ не шарыў, вывёў з казіно 300 еўра ў эфіры. У той дзень нагрузка была вялікая і камісія 85 еўра, у выніку атрымаў 215 з 300)
Чарговы раз пераканаўся, што сацсеткі – гэта шляпа) З такой цяжкасцю нешта выйграеш, а потым яшчэ атрымліваеш палову ад выйгрышу)
5+5+10