Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,274 Адказу
|
598,064 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Была такая ж тэма, сетка незразумелая, скам ці не, хз, вэрыф не прайшоў і не замарочваўся, далей
ХОХОЛ ты яшчэ тут?
Віншую з Масссстером!
Дзякуй, толькі мне майстра далі пры адмыванні бонуса і вывадзе😑
Ты паспрабаваў промо?
Напісаў на ўкраінскай мове, пасля ўсё сцёр і знік у нябыт, я так зразумеў проста хлопец грошай захацеў паімець з форумачан…
простыя, гэта пра мяне???? Я такі нізкі ўдар? Калі гэта не сур’ёзна… проста скажыце: я дам вам дадзеныя свайго профілю, рызыкуючы выглядаць глупа.
🤦 я памоўчу
У ва-банк, ты мне фота карты банкаўскай з двух бакоў, я цябе вериф🤣
а то
Ён не хохол, ён праз перакладчыка балбатуе) Ён думае , што ты хохол)
Гэта можа быць нейкая балгарская або сербская, што-небудзь такое ))))
Рэальна балбатуе праз перакладчык і аблажаўся, як ён напісаў)))
Не, не, не разумею праблему з верыфікацыяй, пераблыталі профіль і ўсё застаецца. У мяне праблемы з грашыма… :ddd
я з Балгарыі, так. Паспрабаваў, усвядомляючы, вядома, што здарыцца, і якія б былі вашы каментары, няхай будзе здароўе. Браты, зайздрасць забівае. Будзьце здаровыя
Цыган?
Пффф, мой дзед абажаў Расію… ён нарадзіўся ў 1926 годзе ў Софіі, ён навучыў мяне спачуваць твайму народу.. але такія людзі, як ты… ты дакладна цыган, мне невядома.
Мір, дружба, жвачка, якая розніца цыган, балгар, ці хто-небудзь яшчэ, галоўнае каб чалавекам быў, а не махляром…
У анлім максімалка з бонуса якая і дэп патрэбны ці не, адкручваць трэба?
так ты Балгар ці не балгар?!У нас не важно хто ты па нацыі!Нам важно ,щоб ты пісаў па-руску))).но ў самым пачатку ты і пісаў па-руску нармальна .а потым пачаў незразумела што пісаць з гэтага мы робім вывад што ты нам тут горбатага ляпіш ……… думаю ты не балгар усё ж.Но і не з Расіі адназначна,а мовай валодаеш добра рускай,упэўнены проста.Увогуле перастань тут”адпрацоўваць”дыягназ і пішы нармальнай рускай мовай або не піш і дурнёй не майся.
Выніковы выйгрыш з бонуса4000₽. Адыгрываць трэба, а максімалкі з бонуса я не скажу якая
Або перакладчык хренавенькі, і мы проста не можам адзін аднаго зразумець, а я высвятліў, што я махляр 🙂 Хай будзе ок. У мяне была прапанова, і я ёю падзяліўся. І я згодзен, што не важна хто гэта, але я не звяртаўся да кагосьці з цыганкай. Добры вечар ад мяне, махляра.
што да максімалкі х.з. выводзіў з іншага бонуса 4к. Деп патрэбен і атыгрыш депа ×3.
Код працуе
А куды гэта прамо?
Ля, ну навошта ты так?