Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,267 Адказаў
|
597,490 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У анлим сам жа кажаш дэпаяш, значыць спінаў не чакай. Калі актыўна гуляеш і заліваеш нармальна, ты можаш праз чат папрасіць бездеп. Я калі замазываюсь у іх, пішу ім, даюць часам 35-50 спінаў па 20р у бигейминг. Толькі вось зноў жа, з іх макс вывад 5к. З бонуса наб’еш і спішуць да 5к, а вось ужо пасля можаш выйграваць і выводзіць колькі хочаш.
з криптобоссам так сама было, потым як-то выпадкова даведаўся, што я адключаны ад бонусаў – пайшоў у чат, там папрасілі прабачэння і вярнулі іх, і потым пачалі прыходзіць фрыспіны
А чаму адключылі? Промакодаў шмат юзаў або проста так? ці ўвогуле па памылцы?)
прашуць выпіску з банка, у дадатку Сбер можна яе замовіць?
сказалі, што па памылцы, я юзаў толькі адсоткі на дэпазіт, а тут чытаў, што ўсім прыходзяць спіны, вось і пайшоў разбірацца🤐
Чэк аплаты як пацверджанне дэпа і выпіска для адраса, усё ў прыкладанні можаш захаваць у пдф і ім адпраўіць.
Крыптабосс вырашыў, што вось так граматна растлумачыць. Адразу ўсё стала зразумела
Толькі што ,атрымаў такі адказ.Ад бонусаў профіль не адключаны.Апошнія фрыспіны атрымаў 05.10.2023. Напэўна,з-за таго,что я вывёў з бездепа 4к летам.
1 у 1 адказалі ў Unlim, пад капірку🤣
На daddy CASH5 спрацаваў
Ён у цябе кожны тыдзень працуе, відаць
Выпросіў у анліме ))
дзіўна – у дадатку выпіску можна замовіць толькі да 30.01.2024
З такімі дэпазітамі яшчэ мала налічылі
Анлим яшчэ не налічваў штотыднёвыя?
Зараз
Дык табе выпіска патрэбная для пацвярджэння адрасу, яна павінна быць, калі не памыляюся, не старэй за 90 дзён і падыдзе да 30.01. А па дэпазіце проста чэк з гісторыі кінь.
Hype and Unlim
Прысла́лі фрыспіны
ясна, мне замовіць выпіску па рахунку карты ці рэквізіты рахунку?
Калі ў цябе сбер, тыкаеш на карту ў прыкладанні, выбіраеш “пра карту”, потым “выпіскі і даведкі”, далей “рэквізіты рахунку для правядзення плацяжу”, жмеш заказаць. Атрымаеш выпіску з тваімі апошнімі лічбамі карты, адрасам рэгістрацыі кліента і тваім ПІБ.
Hype атракцыён няслыханай шчодрасці, уроды (Слова выдалена сістэмай)
Странна ні хайп, ні петухі не прысылалі фрыхаў, налім толькі што налічылі і криптобосс, дэпавод? депаў не ў адным не было як і вывадаў…
Unlimited мяне паслаў на 3 вясёлыя літары ў саппорце, а на пытанне дзе фрыспіны – ні слова. Петушары ўвогуле ігнаруюць і нічога не даюць.
Удакладні ў сапорце, можа таксама адключылі ад фрыхаў выпадкова, як пісалі вышэй
Як ужы на патэльні гэты хайп… 😁