Завісць, таксічныя адносіны, праблемы ў сям'і паставілі мяне ў тупік..
Пагаворым пра жыццё
|
5 November 2024
ад
igor9555
|
105 Адказаў
|
3,024 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ля, ну калі паахвочваць бяссільнасць, вакол будуць толькі бяссільныя… Тут слоў падтрымкі болей, чым трэба, ужо падарылі, усё ўжо па справе разлажылі і разжавалі не адзін раз.
Збярыся, аўтар, калі будзеш рухацца, то і вынік будзе, нічога не рабі – нічога не будзе…
Тлушчара, такую не пракарміш. Добра, што з завода сышоў, як раз пара ў бізнэс.
У ўрача быў? Які дыягназ? Ці проста паплакацца?
Не. Запаленне лёгкіх з частковай адмовай правага лёгкага
У нас жа, здаецца, ёсць лекар, той, што вучыцца ва ўніверсітэце, будучы аспірант і будучы прафесар медыцынскіх навук Atom-Steel. Трэба яму напісаць, ён дасць 100% савет.
Atom-Steel
@atom-steel
Мы ж не медыкі, баімся раіць не па сваёй тэме.
P.s😎😁🤣дарэчы, каго толькі на форуме ў нас тут няма🤣🤣🤣 якія хочаш спецыялісты знойдуцца і любыя пытанні можам вырашыць супольна!
Адпісав яму ў ПП. Ну калі гэта сапраўды так то добра было б, калі б ён мне дапамог..
Ведаю, што калі праблемы з лёгкімі(не ковид), то дапамагае барсукоў тлушч, “тэма” надзейная… 😎
А ў мяне пасля віруса ковід з лёгкімі нешта стала – я ж тады яшчэ хворы на працу выходзіў, працаваў пры дрэнных пагодных умовах і пайшлі ўскладненні. І хранічныя хваробы ў мяне яшчэ – гэта бронхіяльная астма алергічнага тыпу
Ты ведаеш, я вельмі даўно займаюся прыродным аздараўленнем і ў нас быў пажарнік які адным з першых зайшоў у зону АЭС Чарнобыль і праз паўгода многіх ужо не было… А адзін з тых пачаў займацца аздараўленнем, ён хадзіць не мог – дактары выпісалі яго дамоў, ну ты зразумеў… Вось тады ён і даведаўся пра халодную ваду… Яго дома проста абціралі ручніком, змочаным у халоднай вадзе, праз паўгода ён ужо сам мог хадзіць і набіраць ваду ў вядро ў “кривого” на вуліцы… І далей болей, і ўжо праз некалькі гадоў, дакладна не скажу, але дабіўся, каб з яго знялі інваліднасць!
Аб такім спосабе лячэння зусім не ведаў! Дзякуй, паспрабую так зрабіць
Няма такога і дзе дастаць не зразумела. Лячыўся сам усім магчымым, але пакуль такое сабе
Калі пра барсуковы тлушч, то інтэрнэт у дапамогу… Там не толькі прачытаць можна, але і паходу заказаць… Будзь здаровы, дарагі🐽
Сёння пайду праходзіць поўнае абследаванне. Боль справа не сціхае
Пры ўсёй маёй павазе, Ігар. Закрый і выдалі, калі ласка, гэтую агідную тэму! Яна ў прынцыпе не мае ніякага дачынення да гульні і форуму, а калі табе трэба паплакаться ці нешта падобнае, пазнаёміся з дзяўчынай-студэнткай, якая вучаецца на псіхолага або псіхіятра, тады ў цябе дома будзе свой уласны лекар для душы, ноччу для цела, ручнік, у які можна пасоплівацца і пасмарквацца час ад часу і каму зразумець (але ўлічы, ні адна годная дзяўчына і жанчына ныцікаў і слабакаў не любіць і не паважае, больш за тое, пагарджае, але гэта да слова), гаспадыня якая-ніякая, ды і ўвогуле, можа з галавой словішся і пачнеш працаваць і рухацца, каб і гэтую дзяўчыну і сябе забяспечыць.
Увогуле хопіць ужо пакутаваць, едзь у Маскву і зарабляй, давай.
Проста ўжо непрыемна ўсю гэтую 🤮🤮🤮 чытаць.
Так тут відавочна ўсё, ён пісаў якась пару разоў, што яму нібыта 29. На мой погляд, зыходзячы з таго, як ён думае і што постіць, яму МАКСІМУМ гадоў 19 і гэта ўсё тлумачыць. Дай грошай – памру, дай працу – а што ты ўмееш рабіць? Нічога.
Ну не будзе так думаць чалавек да 30 гадоў і рабіць падобнае, у галаве ў хлопца такое ўражанне, што толькі ў яго адзінага праблемы ў жыцці могуць быць, а ў іншых іх няма і таму яму ўсе павінны. І яго адзіная праблема – гэта лянота.
Мэта ў яго адна: атрымаць грошай на халяву, учарашні пост пра тое, што ў яго 100 бачэй ляжала, а ён прасіў 500р на ежу – гэта ўвогуле фэйспалм.
Калі, дапусцім, хто-небудзь пералічыў грошы і жадае іх раздаць людзям – гэта адно, а калі чалавек усім падрад строчыць «дай грошай, дай грошай» – на гэта тошна глядзець.
Ніякіх 100 бачэй няма – гэта першае, другое: прасіў сапраўды на ежу і мяне дапамаглі, за што вельмі ўдзячны, хай якая капейка, але гэта лепш, чым нічога. Трэцяе – мне сапраўды 29 гадоў. Проста мне не хапае падтрымкі нармальнай дзяўчыны, вось усё правільна Павел напісаў, што знайдзі сабе студэнтку-псіхолага ці псіхіятра – вось я паспрабую такую знайсці, можа паставіць мяне на ногі. Бо зараз я сустракаюся з дзяўчынай з цяжкім характарам, яна часцей ставіць мяне ніжэй за сябе і ўпрэчвае, а гэта мне зусім не падабаецца
Гэта замкнёны круг, ты вінаваціш у сваіх праблемах дзяўчыну за тое, што яна цябе пиліць. А за што яна цябе пиліць? За тое, што ты замест працы і зарабляння грошай сядзіш на форуме казіно і прасіш грошай? Ну так, напэўна, яна робіць няправільна.
Нават калі ты знойдзеш дзяўчыну, як ты кажаш, псіхолага, чалавека з вышэйшай адукацыяй і нейкімі амбіцыямі ў жыцці, то навошта ты ёй будзеш патрэбны? Харызмы нейкай і задатакаў альфонса ў цябе відавочна няма.
Ты кажаш захварэў і простудзіўся, фізічна працаваць не можаш, але замест таго, каб асвоіць якую‑небудзь онлайн‑прафесію і пачаць зарабляць у інтэрнэце, ты марнуеш свой час на абурэнне сваёй цяжкай жыццёй і лёсам тут на форуме.
Я не ведаю, што тут яшчэ сказаць, пускай людзі з боку рассудзяць.
Трэба мяняць у жыцці ўсё інакш гэта замкнёнае кола, якое будзе доўжыцца вечна. Усё будзе па крузе з года ў год, як гэта адбываецца зараз. Калі знаёмы чалавек мне дапаможа тут, абяцаў на нг перакласці крышачку грошай, то ўсё – я збіраю сумку і з’язджаю, каб аж пяткі гаралі з гэтага негатыву і балота. Паеду да лепшага сябра ў Аренбург, ён сам з майго горада да дзяўчыны туды пераехаў і ўжо больш за год жыве. Гаварыў, дапаможа там з жыллём, а працу я сам знойду нейкую, у крайнім выпадку ў дастаўку ўлаштуюся – былі такія думкі
Ды ну вас, перастаньце ўжо казаць пра «гэтую з косай»…
Толькі той, хто сапраўды прагне, зможа знайсці ў пустыні «жыватворны калодзеж з вадой»!
Шчыра сказаць, хлопцы, я выгараю ў літаральным сэнсе слова. Я ўжо сам не ведаю, чаго я хачу ў жыцці і па якім шляху мне ісці.. і ці ёсць сэнс у такой жыцці. Я адчуваю, што я без сіл і не змагу так болей жыць. Таксічныя адносіны, якім я павінен быў паставіць канец яшчэ ў мінулым годзе, на дадзены момант цалкам пакінулі мяне без сіл для далейшага прасоўвання і існавання. Я не ведаю, што мне рабіць, проста не ведаю..
Так цяжка, як зараз, мне яшчэ ніколі не было, шчыра
Ігар, ты тут нам у вушы ліў, што адзін такі хворы і бедны… Цяпер у таксічных адносінах ужо доўгі час…
Кароч, апусцім нястыкоўкі…
Пра таксічныя адносіны я проста шчыльна ведаю) Па ўсіх прыкметах у вашых адносінах ты ўсё ж такі больш таксік… Вось гэта я хацеў сказаць
Згодны з каментатарамі вышэй – у 1 гэта форум пра гульнявыя, хачу адзначыць што не пра ТЫХ, ХТО КІДАЕ ЦІ ПРАБАЕЦЦА КІНУЦЬ, а пра гульцоў, а значыць такія тэмы тут як мінімум не ў тэме! Ёсць папулярны форум, дзе людзі скардзяцца і на адносіны, і на фінансавыя праблемы і г.д. (спасылку не буду пакідаць, але ў сайце ёсць слова лудоман) – і там знойдзеш.
У 2 ў адносінах з такім гульцом ты яшчэ і з тым, хто на ўсё вайвае, токсік звычайна ты, але гэта ўжо трэба разбірацца, канешне, што мне і, думаю, нікому не хочацца на гэтым форуме.
У 3 Ты думаеш, ты адзін такі? са сваімі праблемамі з грашыма, хваравінкамі і праблемамі ў адносінах? ды тут кожнага лудзіка з стажам вазьмі – што толькі ў жыцці не было, у паловы ломбарда быў дом родны, а ў многіх нават пару артыкулаў за плячамі крымінальных з-за гульні (дай бог, каб у вас такога не было, хто гэта зараз чытае).
Я не ведаю, навошта ты ўсё гэта пішаш і скардзішся – дапамогі ты тут не знойдзеш, ні маральнай, ні фінансавай, ні якой іншай, ды і ўвогуле ты яе нідзе не знойдзеш з такім падыходам да жыцця! Першая памылка – калі чалавек пачынае шкадаваць/нянавідаць сябе і сваё жыццё! пачні мяняцца сам, а там паглядзім, і свет вакол пачне мяняцца.
У мяне цяпер таксама купа праблем, асабліва фінансавых – але я ні разу пра гэта не напісаў, абмяркнуўся, можа крыху, але дакладна не трубіў на ўсе вусны!
Калі, вядома, табе трэба выказацца і ты не парушаеш правілы форума – то нам не маюць права рот закрыць, пішы што хочаш, аднак і чакай рэакцыі не падтрымкі, а асуджэння і, магчыма, нават адразлення да цябе – патрэбна табе гэта? сам падумай
p.s і так у нас не таксічнае грамадства, проста нам тут дакладна нецікава чытаць пра чужыя праблемы, асабліва калі ўсюды спамяць. Вось калі ў цябе будуць праблемы з казікам (не вывелі, не далі бонус і г.д.) – то пішы! і парадай дапаможам і скажам, як скаргу стварыць.
Калі я пішу *НАМ* і г.д., я не адказваю за ўсіх – проста я лічу лагічным, што на падобных форумах сядзяць тыя, хто проста хоча паабмяркоўваць пра казіно/гульню і г.д., а дакладна не пра тое, як выйсці з таксічных адносін. Калі толькі з таксічных адносін у казіно) 😀
Ой, ну чаго наваліліся на чалавека, ну яму цяжка, стварыў тэму ў пошуку падтрымкі. Часам трохі паплаквацца карысна))) Усе ж розныя, хтосьці маўкліва выходзіць з праблем, а камусьці трэба, каб падтрымаць маральна.
Я пачытаў вашы каментарыі і сапраўды пішуць разумныя людзі. На гэтым форуме шмат талковых граматных людзей. Ну можа сапраўды праблема ў грошах, усё правільна. Пачаць зарабляць і адносіны стануць нармальнымі