Завісць, таксічныя адносіны, праблемы ў сям'і паставілі мяне ў тупік..
Пагаворым пра жыццё
|
5 November 2024
ад
igor9555
|
105 Адказаў
|
3,025 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дык рабі, гэта вопыт, а ён, ведаеш, бясцэнны. Толькі не як гэты аўтар) асабіста я ўвогуле ўстрымліваюся ад гульні ва ўсіх праявах, не ведаю надоўга мяне хопіць але карміць гэтых прабітых ру казі не жадаю)
Паша, з тваім досведам можна гайды пілаваць💥 і паралельна весці тэму з аказаннем кансультацый па ўсіх жыццёвых пытаннях.
Зраблю, брат, як-небудзь абавязкова зраблю, свае мемуары накалякаю нашчадкам 😅
ну гэта трэба сесці як след, падумаць, разважаць, успомніць, падабраць адпаведныя словы.. а мне пакуль не да гэтага, у мяне артылерыйскія разлікі ў галаве круцяцца 🤣 калі ты разумееш, пра што я😅
Вядома разумею і жадаю як мага хутчэй вярнуцца жывы і здаровы. У кожнага свая гісторыя і, як казаў, па-мойму, Рокі Бальбоа *Зусім не важна, як ты ўдарыш, важна, ЯКІ УДАР ТЫ ТРЫМАЕШ, як рухаешся наперад
Дзякуй, што толькі ты і ацаніў па сутнасці і напісаў гэта словамі!
Хочаш адкрыць прамую лінію і тэму ў сетцы і стаць маім менеджарам і адміністратаром зорачнага рашальшчыка?!)) Нууу пару-тройку нават пяць праблем думаю зможам разгрэбаць у месяц, але на больш мяне проста не хопіць у прынцыпе!))) І так на форуме пішу, бо зручна з планшэтам у любы час зайсці і прачытать, напісаць……а так…. Працоўнасць ІНФАЦЫГАН🤣😁😎🔥💯😄 складаная вельмі, гэта колькі часу патрэбна на самарэкламу знішчыць, фотасесій і іншага, каб падтрымліваць статус. А перакваліфікавацца ў псіхолага не хачу! Узрост ужо той🤣😁😄 Ды і не трэба мне гэта. Зараз жа іншы час і людзі вераць не ў рэальнае вырашэнне праблем і веды спецыяліста, а вераць у ўяўленне таго, ці ўсё ў цябе цудоўна ў жыцці, які ў цябе офіс у цэнтры Масквы, які прэміумны ці не аўтамабіль, таблічка на кабінеце і 😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ці ёсць у цябе Ліцэнзія🤣🤣🤣 то бок дакументы!!!
Што датычыць гэтай тэмы, гульцу і ўдзельніку нашага форуму мы ўсе разам далі парады, тым больш абсалютна вычарпальныя, лічу, і бясплатныя, наўпрост ад тых, хто ў тэме, платны псіхолаг таксама не спатрэбіцца, а ён у наш час недарагі, калі не зусім дарагі, я ўжо пра рэабілітацыю і лячэнне ад залежнасці і не кажу – ім толькі дай волю🤣 гэтым “лекаром”, усё расклалі і адказалі чалавеку па сутнасці, вырашаць яму, а не нам, згодзіся! Ніхто з нас міма не прайшоў і адгукнуўся і сказаў сваё слова. Больш дадаць, лічу, нам няма чаго да ўжо сказанага.
Ну а ствараць касу ўзаемадапамогі на форуме… гэта ўсё роўна несур’ёзна, разве што нууу для вельмі асобнай групы грамадзян гульнявых🤣 якія тут жывуць гадамі і ім гэта можа сапраўды спатрэбіцца часамі…, ну не ведаю, думаю гэта асобная тэма для размовы…. мы яе не вырашаем, гэта да Івана з дадзенай прапановай, ён галоўны на рэсурсе ў нас. Так што напішу гэтае пажаданне нашаму галоўнаму, можа сапраўды і нядрэнная думка, якая з’явілася ў выніку разбору чарговай тэмы па лудаманіі
Паха, ты ўсё правільна выклаў, і парадаў паважныя фурмчане з ліха стасяпалі) Я ў прынцыпе і знаходжуся на гэтым форуме для лепшага разумення ў першую чаргу свайго стаўлення да гульні, і па магчымасці дапамагаць іншым людзям, парадай/ацэнкай/гісторыяй) У мяне поўнае і насычанае жыццё, кіраўнічая пасада, выдатная сям’я, вучоба ў медыцыне няхай і завочна але ўсё ж) цяпер вось снег выпаў, а значыць канькі і борд будуць на нагах,) і галоўнае вось гэта ўсё, у сапраўдным свеце, у жыцці.) мяняйцеся да лепшага і беражыце сябе)
Дапамагаць трэба і важна, але ў першую чаргу, важна быць самому ў рэсурсе)
Гуляку,а дакладней Ігорку хоць як камічна гэта не гучала б,але судзячы па профілі – гэта яго сапраўднае імя, не патрэбныя чыесьці парады,а патрэбныя грошы.
Прычым праца выканана жахліва,маглі б накінуць нейкія сентыментальныя казкі і байкі і разжаласліваць каго-небудзь,але не факт,што гэта спрацавала б,у гэтым выпадку поўная халтура і размова ні пра што.
У кожнага,хто катае ў казіно,свае праблемы рана ці позна назапашваюцца,і ніхто табе не дапаможа,акрамя сябе,няма грошай на гульню – працуй больш,каб яны з’явіліся,няма сіл/волі працягваць – забудзь пра гемблінг,казіно цябе альбо зробіць мацнейшым,альбо зламае,якой-небудзь сярэдзіны тут няма і быць не можа.
Звычайна такія выпады здараюцца на раннім этапе,калі гульнявы досвед 2-3 гады,а ён піша 11 гадоў – не веру.
Ды і сапраўды дзіўна,калі чалавек стварае такую тэму і паралельна на форуме шукае таго,з кім ставіць стаўкі,і з яго паведамленняў я зразумеў,што ён шукае кашалёк. Гэта таксама дзіўна – у таго,хто мае грошы (банкрол) і ён ставіць стаўкі,ты ж яму мінусавы і без грошай для чаго патрэбны.
Андрэй,граматна ўсё ты сказаў,па сутнасці і па справе.Мір гульні жорсткі,ён падобны да свету ўжываючых рэчываў,тут так,альбо ты застанешся ў сістэме і страціш усё,альбо будзеш ужываць🤣🤣🤣як бы гэта ні камічна гучала Гульня і для гэтага актыўна і нядрэнна так працаваць і круціцца ўвогуле не па-дзецку або табе тут рабіць няма чаго,Але гэта для 0,567% са ста пачаўшых гуляць больш за пару гадоў😁,такіх нуу проста адзінкі,хто рэальна возьме і кіне.
Страшна адно для гульца,які жыве ў сацыуме,гульня задзейнічае не толькі мозг,яна цалкам мяняе псіхіку чалавека,яго стаўленне не толькі да жыцця але яшчэ і да грошай,што вельмі страшна,т.к вартасць грашовых знакаў становіцца для гульца нікчэмнай і адпаведна знайсці звычайную працу ў звычайным жыцці нуу проста становіцца цяжка і нерэальна.
Гэта да стварэння я напісаў у чаце. Так, я маю патрэбу ў грошах, я зусім на нулях
З кім прайграў, з тым болей не гуляю!
Дзе-то ў 94-м сустрэў знаёмага(ён раней быў брыгадырам канструктараў), ну а тады “тупа” складаў “бычкі” на прыпынку… Што здарылася, што сталася пытаюся.., а ў адказ ціша.
Тады пайшоў і купіў яму запальнічку і добрую пачку цыгарэт. А пішу пра гэта і вось чаму, Ён узяў і паклаў усё гэта ў кішэню і працягваў маўчаць, нават не глядзеў на мяне, проста пайшоў далей збіраць “бычкі”… 😵
Рэбята я адчуваю, што гэта канец. Не магу больш так жыць і змагацца. Залежнасць мяне перамагла і дрэнныя абставіны ў жыцці плюс хранічныя захворванні. Я апускаю рукі.
Не апускай рукі, сябра, бывалае .. цані сябе, блізкіх!, знайдзі іншае захапленне, .
Хопіць разводзіць сум, а то ўзялі ў звычку паміраць жывых людзей. Жыццё цудоўнае і дзіўнае!
Агледзь увесь свой жыццёвы шлях, які прывёў цябе менавіта сюды, узгадай усё і добрае, і рознае (пачынаць трэба з сучаснага і ісці туды, дзе мінулае) і адпусці ўсё і ўсіх без шкадавання. І толькі потым пачынай сваё новае жыццё! Жадаю поспеху, цярпення! Будзь здаровы, дарагі!
Найважнейшае гэта здароўе ўсё ж. У мяне яго няма.. трэба як то змагацца жыць далей
Вось усё пачалося дрэнна з восені: як звольніўся з завода па хваробе і ўжо не мог працаваць. Менавіта з восені пайшла чорная паласа і ўжо 4-ы месяц, а да таго ўсё было нармальна. Магчыма, гэта адносіны з дзяўчынай паслужылі трыгерам, бо з восені мы з ёй то і справа сварыліся і яна мяне пастаянна ўпрэкала і прад’яўляла прэтэнзіі ў мой адрас, прымяншаючы мяне. Я яе таксама ўпрэкаў, што трэба займацца сабой, а яна забівала на гэта. У яе вага 93 пры росце 165 – гэта нармальна, 20-гадовай дзяўчыне?
А ты не адмаўляйся.., ты ж не ведаеш, з кім размаўляеш… 😎 І яшчэ жыві без прэтэнзій, яны разбураюць і не толькі адносіны)
Калі ёсць прэтэнзіі да каго – значыць яшчэ не памірае. Разыходзімся.
Бывае ў ўсіх. Усе час ад часу шкадуюць сябе.
чорная паласа ў людзей з ДЦП, якія ўсё жыццё едуць у каляске і ніколі жаночых сісак не пакаштаваюць, а ў цябе ўсё нармальна, з любой хваробай можна працаваць у інтэрнэце, у падтрымцы, у ахове на відэа і г.д.
не сцы раней часу
Ну ты правы. Галоўнае, каб галава працавала і розум не быў зацямнёны
Вооо! Кліент будзе жыць!
Ты кажаш пастаянна, што жывеш у нейкай глыбінцы і працы там няма.
У твой горад жыве Матрешкин, Жыбер, здаецца, пераехаў з Калугі туды ж, іх канал закрылі – з апошняга, што чуў.
Што табе перашкаджае ўзяць ужо гатовых луда-фрыкаў, якія пракачаны па медыясферы, стварыць свой канал, выпускаць кантэнт і манетызаваць гэты працэс.
Кошт пытання – капейкі: здымная хата і абсталяванне, ну і, зразумела, мова павінна быць прывязаная, і галава павінна думаць.
Зыходзячы з тваіх пастоў, ты такое ж шукаеш, мне здаецца, гэта твой адзіны варыянт, але сумняваюся, што ты ім скарыстаешся.
Ідэя добрая і я думаў пра такое. Паспрабую гэтым заняцца і чагось дасягнуць і дастану нармальнае абсталяванне ў першую чаргу. У мяне толькі тэлефон і ноўт слабы зусім
Ніколі не здавайся!!!
У самыя моцныя моманты па дэпрэсухі, ну вось прама калі адчуваеш, што ўсё, зараз з’еду, не хачу жыць, трэба сабрацца думкамі і заняцца чымсьці, нават пайсці пабухаць як варыянт, бо бухло яшчэ трэба дзе ўзяць, а гэта час, пакуль дойдзеш да магазіна, яшчэ сто разоў падумаеш пра жыццё, сяброў, сваякоў і пра тое, чаго не зрабіў і трэба зрабіць у гэтым жыцці.
Канешне нармальна🤣💯!Сапраўдная руская жанчына!У целе!Што табе яшчэ трэба, карыстайся, жыві і радуйся!У большасці нават такой няма!
Але нарадзіць табе ў будучыні здаровых дзетак – гэта 💯, можаш мне паверыць, ды і здаровая значыць. На Русі заўсёды жанчына ў целе цанілася!!! Да таго ж поўныя заўсёды добрыя і надзейнейшыя і вернейшыя, чым худыя і мадэльныя!)💯🤣😎😁😁😁