Завісць, таксічныя адносіны, праблемы ў сям'і паставілі мяне ў тупік..

Пагаворым пра жыццё | 5 November 2024 ад | 105 Адказаў | 3,025 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
uinstonc, 6 November 2024
+++ згаджаюся на сто, з дадзеным аўтарам) тэма асабіста мне цікавая, заўсёды была, пачытаць, паслухаць як у каго было, дзе перайшоў грань, дзе спыніўся, куды занесла не туды, а дзе выцягнула на валоску.. Я сам, выбраўшы час, і задумаўшыся, магу напісаць вельмі доўгі, разгорнуты, і, спадз [...]

Дык рабі, гэта вопыт, а ён, ведаеш, бясцэнны. Толькі не як гэты аўтар) асабіста я ўвогуле ўстрымліваюся ад гульні ва ўсіх праявах, не ведаю надоўга мяне хопіць але карміць гэтых прабітых ру казі не жадаю) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 5 November 2024
Ты, я так разумею, з Белай Русі, а ў вас там хоць наземныя казіно ёсць? Ездзі ў жывыя гуляць часцей, хоць часам будзеш нешта і выйграваць, менш на он-лайн заліпай. А для гэтага раю з уласнага досведу: калі ўжо ты такі, а я бачу, што 💯 такі, што ігральны і не кінчыш гуляць ужо ніколі 💯🤣😎 – [...]

Паша, з тваім досведам можна гайды пілаваць💥 і паралельна весці тэму з аказаннем кансультацый па ўсіх жыццёвых пытаннях.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019
Atom-Steel, 6 November 2024
Дык рабі, гэта вопыт, а ён, ведаеш, бескаштоўны. Толькі не як гэты аўтар) асабіста я ўвогуле ўстрымліваюся ад гульні ва ўсіх праявах, не ведаю, надоўга мяне не хопіць, але карміць гэтыя прабітыя ру-казі не жадаю)

Зраблю, брат, як-небудзь абавязкова зраблю, свае мемуары накалякаю нашчадкам 😅

ну гэта трэба сесці як след, падумаць, разважаць, успомніць, падабраць адпаведныя словы.. а мне пакуль не да гэтага, у мяне артылерыйскія разлікі ў галаве круцяцца 🤣 калі ты разумееш, пра што я😅

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
зроблю, брат, як-небудзь абавязкова зроблю, свае мемуары накаряблю нашчадкам 😅 ну гэта трэба сесці добра, падумаць, паразважаць, успомніць, падабраць падыходныя словы.. а мне пакуль не да гэтага, у мяне артылерыйскія разлікі ў галаве круцяцца 🤣 калі ты разумееў, пра што я😅

Вядома разумею і жадаю як мага хутчэй вярнуцца жывы і здаровы. У кожнага свая гісторыя і, як казаў, па-мойму, Рокі Бальбоа *Зусім не важна, як ты ўдарыш, важна, ЯКІ УДАР ТЫ ТРЫМАЕШ, як рухаешся наперад

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Atom-Steel, 6 November 2024
Паша, з тваім досведам можна гайды пiлiць💥 і паралельна весці тэму з аказаннем кансультацый па ўсіх жыццёвых пытаннях.  

Дзякуй, што толькі ты і ацаніў па сутнасці  і напісаў гэта словамі!

Хочаш адкрыць прамую лінію і тэму ў сетцы і стаць маім менеджарам і адміністратаром зорачнага рашальшчыка?!)) Нууу пару-тройку нават пяць праблем думаю зможам разгрэбаць у месяц, але на больш мяне проста не хопіць у прынцыпе!))) І так на форуме пішу, бо зручна з планшэтам у любы час зайсці і прачытать, напісаць……а так…. Працоўнасць ІНФАЦЫГАН🤣😁😎🔥💯😄 складаная вельмі, гэта колькі часу патрэбна на самарэкламу знішчыць, фотасесій і іншага, каб падтрымліваць статус. А перакваліфікавацца ў псіхолага не хачу! Узрост ужо той🤣😁😄 Ды і не трэба мне гэта. Зараз жа іншы час і людзі вераць не ў рэальнае вырашэнне праблем і веды спецыяліста, а вераць у ўяўленне таго, ці ўсё ў цябе цудоўна ў жыцці, які ў цябе офіс у цэнтры Масквы, які прэміумны ці не аўтамабіль, таблічка на кабінеце і 😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ці ёсць у цябе Ліцэнзія🤣🤣🤣 то бок дакументы!!!

Што датычыць гэтай тэмы, гульцу і ўдзельніку нашага форуму мы ўсе разам далі парады, тым больш абсалютна вычарпальныя, лічу, і бясплатныя, наўпрост ад тых, хто ў тэме, платны псіхолаг таксама не спатрэбіцца, а ён у наш час недарагі, калі не зусім дарагі, я ўжо пра рэабілітацыю і лячэнне ад залежнасці і не кажу – ім толькі дай волю🤣 гэтым “лекаром”, усё расклалі і адказалі чалавеку па сутнасці, вырашаць яму, а не нам, згодзіся! Ніхто з нас міма не прайшоў і адгукнуўся і сказаў сваё слова. Больш дадаць, лічу, нам няма чаго да ўжо сказанага.

Ну а ствараць касу ўзаемадапамогі на форуме… гэта ўсё роўна несур’ёзна, разве што нууу для вельмі асобнай групы грамадзян гульнявых🤣 якія тут жывуць гадамі і ім гэта можа сапраўды спатрэбіцца часамі…, ну не ведаю, думаю гэта асобная тэма для размовы…. мы яе не  вырашаем, гэта да Івана з дадзенай прапановай, ён галоўны на рэсурсе ў нас. Так што напішу гэтае пажаданне нашаму галоўнаму, можа сапраўды і нядрэнная думка, якая з’явілася ў выніку разбору чарговай тэмы па лудаманіі

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 November 2024
Жадаеш адкрыць прамую лінію і тлум у сетцы і стаць маім мэнэджэрам і адміністратарам зорнага вырашацеля?!)) Ну пару-тройку нават пяць праблем думаю зможам разграбаць за месяц, але на болей мяне проста не хопіць у прынцыпе!))) І так на форуме пішу, бо зручна з планшэта ў любы час увайсці і прач [...]

Паха, ты ўсё правільна выклаў, і парадаў паважныя фурмчане з ліха стасяпалі) Я ў прынцыпе і знаходжуся на гэтым форуме для лепшага разумення ў першую чаргу свайго стаўлення да гульні, і па магчымасці дапамагаць іншым людзям, парадай/ацэнкай/гісторыяй) У мяне поўнае і насычанае жыццё, кіраўнічая пасада, выдатная сям’я, вучоба ў медыцыне няхай і завочна але ўсё ж) цяпер вось снег выпаў, а значыць канькі і борд будуць на нагах,) і галоўнае вось гэта ўсё, у сапраўдным свеце, у жыцці.) мяняйцеся да лепшага і беражыце сябе)

Дапамагаць трэба і важна, але ў першую чаргу, важна быць самому ў рэсурсе) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 November 2024
Дзякую,што толькі ты і ацаніў па сутнасці і напісаў гэта словамі! Жадаеш адкрыць прамую лінію і тэму ў сетцы і стаць маім менеджэрам і адміністратарам зорнага рашальшчыка?!)) Нууу пару-тройку нават пяць праблем думаю зможам разграбаць у месяц,але на больш мяне проста не хопіць у прынцыпе!)) [...]

Гуляку,а дакладней Ігорку хоць як камічна гэта не гучала б,але судзячы па профілі – гэта яго сапраўднае імя, не патрэбныя чыесьці парады,а патрэбныя грошы.

Прычым праца выканана жахліва,маглі б накінуць нейкія сентыментальныя казкі і байкі і разжаласліваць каго-небудзь,але не факт,што гэта спрацавала б,у гэтым выпадку поўная халтура і размова ні пра што.

У кожнага,хто катае ў казіно,свае праблемы рана ці позна назапашваюцца,і ніхто табе не дапаможа,акрамя сябе,няма грошай на гульню – працуй больш,каб яны з’явіліся,няма сіл/волі працягваць – забудзь пра гемблінг,казіно цябе альбо зробіць мацнейшым,альбо зламае,якой-небудзь сярэдзіны тут няма і быць не можа.

Звычайна такія выпады здараюцца на раннім этапе,калі гульнявы досвед 2-3 гады,а ён піша 11 гадоў – не веру.

Ды і сапраўды дзіўна,калі чалавек стварае такую тэму і паралельна на форуме шукае таго,з кім ставіць стаўкі,і з яго паведамленняў я зразумеў,што ён шукае кашалёк. Гэта таксама дзіўна – у таго,хто мае грошы (банкрол) і ён ставіць стаўкі,ты ж яму мінусавы і без грошай для чаго патрэбны.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Андрэй,граматна ўсё ты сказаў,па сутнасці і па справе.Мір гульні жорсткі,ён падобны да свету ўжываючых рэчываў,тут так,альбо ты застанешся ў сістэме і страціш усё,альбо будзеш ужываць🤣🤣🤣як бы гэта ні камічна гучала Гульня і для гэтага актыўна і нядрэнна так працаваць і круціцца ўвогуле не па-дзецку або табе тут рабіць няма чаго,Але гэта для 0,567% са ста пачаўшых гуляць больш за пару гадоў😁,такіх нуу проста адзінкі,хто рэальна возьме і кіне.
Страшна адно для гульца,які жыве ў сацыуме,гульня задзейнічае не толькі мозг,яна цалкам мяняе псіхіку чалавека,яго стаўленне не толькі да жыцця але яшчэ і да грошай,што вельмі страшна,т.к вартасць грашовых знакаў становіцца для гульца нікчэмнай і адпаведна знайсці звычайную працу ў звычайным жыцці нуу проста становіцца цяжка і нерэальна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
пасля стварэння ВОТ такой тэмы, ВОТ такія прапановы ў чаце😂 то ці гумарыст добры😅

Гэта да стварэння я напісаў у чаце. Так, я маю патрэбу ў грошах, я зусім на нулях

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

З кім прайграў, з тым болей не гуляю!

Дзе-то ў 94-м сустрэў знаёмага(ён раней быў брыгадырам канструктараў), ну а тады “тупа” складаў “бычкі” на прыпынку… Што здарылася, што сталася пытаюся.., а ў адказ ціша.

Тады пайшоў і купіў яму запальнічку і добрую пачку цыгарэт. А пішу пра гэта і вось чаму, Ён узяў і паклаў усё гэта ў кішэню і працягваў маўчаць, нават не глядзеў на мяне, проста пайшоў далей збіраць “бычкі”… 😵

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015

Рэбята я адчуваю, што гэта канец. Не магу больш так жыць і змагацца. Залежнасць мяне перамагла і дрэнныя абставіны ў жыцці плюс хранічныя захворванні. Я апускаю рукі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 514
Публікацыі
6 477
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
igor9555, 16 December 2024
Хлопцы я адчуваю што гэта канец. Больш не магу так жыць і змагацца. Залежнасць мяне падкасіла і дрэнныя абставіны ў жыцці плюс хранічныя хваробы. Я апускаю рукі.

Не апускай рукі, сябра, бывалае .. цані сябе, блізкіх!, знайдзі іншае захапленне,  .

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Хопіць разводзіць сум, а то ўзялі ў звычку паміраць жывых людзей. Жыццё цудоўнае і дзіўнае!

Агледзь увесь свой жыццёвы шлях, які прывёў цябе менавіта сюды, узгадай усё і добрае, і рознае (пачынаць трэба з сучаснага і ісці туды, дзе мінулае) і адпусці ўсё і ўсіх без шкадавання. І толькі потым пачынай сваё новае жыццё! Жадаю поспеху, цярпення! Будзь здаровы, дарагі!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
thee4, 16 December 2024
Ды перастань разводзіць смутак, а то ўжо ўзялі ў звычку паміраць жывыя людзі. Жыццё яно цудоўнае і дзіўнае! Агледзь ўсю сваю жыццё, якое прывяло цябе менавіта сюды, успомні ўсё і добрае, і рознае (пачынаць трэба з сучаснага і ісці туды, дзе мінулае) і адпусці ўсё і ўсіх без шкадавання. І то [...]

Найважнейшае гэта здароўе ўсё ж. У мяне яго няма.. трэба як то змагацца жыць далей 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
pokerface, 16 December 2024
Не апускай рукі, сябра, было дело .. цані сябе, блізкіх!, знайдзі іншае захапленне, .

Вось усё пачалося дрэнна з восені: як звольніўся з завода па хваробе і ўжо не мог працаваць. Менавіта з восені пайшла чорная паласа і ўжо 4-ы месяц, а да таго ўсё было нармальна. Магчыма, гэта адносіны з дзяўчынай паслужылі трыгерам, бо з восені мы з ёй то і справа сварыліся і яна мяне пастаянна ўпрэкала і прад’яўляла прэтэнзіі ў мой адрас, прымяншаючы мяне. Я яе таксама ўпрэкаў, што трэба займацца сабой, а яна забівала на гэта. У яе вага 93 пры росце 165 – гэта нармальна, 20-гадовай дзяўчыне?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Найважнейшае – гэта здароўе ўсё ж такі. У мяне яго няма.. трэба нейкім чынам змагацца жыць далей

А ты не адмаўляйся.., ты ж не ведаеш, з кім размаўляеш… 😎 І яшчэ жыві без прэтэнзій, яны разбураюць і не толькі адносіны)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
114
Публікацыі
618
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.11.2022
Вось усё дрэнна пачалося з восені: як з заводу сышоў па хваробе і ўжо не меў сілы працаваць. Менавіта з восені пайшла чорная паласа і ўжо 4-ы месяц, а да таго ўсё было нармальна. Можа, гэта адносіны з дзяўчынай паслужылі трыгерам, бо з восені мы з ёй то і справа толькі ругаліся і яна мяне паст [...]

Калі ёсць прэтэнзіі да каго – значыць яшчэ не памірае. Разыходзімся.

Бывае ў ўсіх. Усе час ад часу шкадуюць сябе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
Вось усё дрэнна пачалося з восені: як з завода звольніўся па хваробе і ўжо не быў здольны працаваць. Менавіта з восені пайшла чорная паласа і ўжо 4-ы месяц, а да гэтага ўсё было нармальна. Магчыма, гэта адносіны з дзяўчынай сталі трыгерам – бо з восені мы з ёй то і дело сварыліся, і яна мяне п [...]

чорная паласа ў людзей з ДЦП, якія ўсё жыццё едуць у каляске і ніколі жаночых сісак не пакаштаваюць, а ў цябе ўсё нармальна, з любой хваробай можна працаваць у інтэрнэце, у падтрымцы, у ахове на відэа і г.д.

не сцы раней часу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
Appolo, 16 December 2024
чорная паласа ў людзей з ДЦП, якія ўсю жыццё еззяць у каляске і ніколі не дакрануцца да жаночых сіськаў, а ў цябе ўсё нармальна, з любой хваробай можна працаваць у інтэрнэце, у падтрымцы, у ахове па відэа і г.д. не ссы раней часу

Ну ты правы. Галоўнае, каб галава працавала і розум не быў зацямнёны

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
114
Публікацыі
618
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.11.2022

Вооо! Кліент будзе жыць!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Вось усё кепска пачалося з восені: як з заводу сыходзіў па хваробе і ўжо не мог працаваць. Менавіта з восені пачалася чорная паласа і ідзе ўжо 4-ы месяц, а да гэтага ўсё было нармальна. Магчыма, гэта адносіны з дзяўчынай сталі трыгерам, бо з восені мы з ёй толькі і рабілі, што сварыліся, і яна [...]

Ты кажаш пастаянна, што жывеш у нейкай глыбінцы і працы там няма.

У твой горад жыве Матрешкин, Жыбер, здаецца, пераехаў з Калугі туды ж, іх канал закрылі – з апошняга, што чуў.

Што табе перашкаджае ўзяць ужо гатовых луда-фрыкаў, якія пракачаны па медыясферы, стварыць свой канал, выпускаць кантэнт і манетызаваць гэты працэс.

Кошт пытання – капейкі: здымная хата і абсталяванне, ну і, зразумела, мова павінна быць прывязаная, і галава павінна думаць.

Зыходзячы з тваіх пастоў, ты такое ж шукаеш, мне здаецца, гэта твой адзіны варыянт, але сумняваюся, што ты ім скарыстаешся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
Andrey_777, 17 December 2024
Ты кажаш пастаянна, што ты жывеш у нейкай глыбінцы і працы там няма. У тваім горадзе жыве Матрышкін, Жыбер здаецца пераехаў з Калуги туды ж, канал ім зачынілі – з апошняга, што чуў. Што табе перашкаджае ўзяць ужо гатовых луда-фрыкаў, якія пракачаны па медыя, стварыць свой канал, выпускац [...]

Ідэя добрая і я думаў пра такое. Паспрабую гэтым заняцца і чагось дасягнуць і дастану нармальнае абсталяванне ў першую чаргу. У мяне толькі тэлефон і ноўт слабы зусім

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

Ніколі не здавайся!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
251
Публікацыі
1 049
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023

У самыя моцныя моманты па дэпрэсухі, ну вось прама калі адчуваеш, што ўсё, зараз з’еду, не хачу жыць, трэба сабрацца думкамі і заняцца чымсьці, нават пайсці пабухаць як варыянт, бо бухло яшчэ трэба дзе ўзяць, а гэта час, пакуль дойдзеш да магазіна, яшчэ сто разоў падумаеш пра жыццё, сяброў, сваякоў і пра тое, чаго не зрабіў і трэба зрабіць у гэтым жыцці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Вось усё дрэнна пачалося з восені: як з завода сышоў па хваробе і ўжо не быў у стане працаваць. Менавіта з восені чорная паласа пачалася і ўжо 4-ы месяц, а да гэтага ўсё было нармальна. Можа, гэта адносіны з дзяўчынай паслужылі трыгерам – бо з восені мы з ёй то і дело сварыліся, і яна мяне пас [...]

Канешне нармальна🤣💯!Сапраўдная руская жанчына!У целе!Што табе яшчэ трэба, карыстайся, жыві і радуйся!У большасці нават такой няма!

Але нарадзіць табе ў будучыні здаровых дзетак – гэта 💯, можаш мне паверыць, ды і здаровая значыць. На Русі заўсёды жанчына ў целе цанілася!!! Да таго ж поўныя заўсёды добрыя і надзейнейшыя і вернейшыя, чым худыя і мадэльныя!)💯🤣😎😁😁😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...