Завісць, таксічныя адносіны, праблемы ў сям'і паставілі мяне ў тупік..

Пагаворым пра жыццё | 5 November 2024 ад | 105 Адказаў | 3,025 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
125
Публікацыі
46
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
16.11.2018

Думаю, варта ўзяць сябе ў рукі, супакоіцца і рухацца далей у напрамку сваёй мэты. Калі жывы і здаровы, усё астатняе вырашаецца. Праблемы і няўдачы ў жыцці даюцца нам не проста так і іх роўна столькі, колькі мы можам пераадолець.

Калі ёсць жаданне нешта змяніць у сваім жыцці, зрабіць яго лепшым, то ўсё ў цябе атрымаецца. Не апускай рукі. Паступова вырашаць праблемы і сам адчуеш прыліў сіл і энергіі і паглядзіш на ўсё гэта зусім з іншага боку. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
igor9555, 25 January 2025
Я пачытаў вашы каментары і сапраўды пішуць разумныя людзі. На гэтым форуме шмат толковых, кампетэнтных людзей. Ну можа сапраўды праблема ў грошах – усё правільна. Пачні зарабляць і адносіны стануць нармальнымі

Не ў грошах у гэтым выпадку. Але ты хаця б працаваць пачні, потым зарабляць ужо будзеш. Насколькі я разумею, зараз ты не працуеш, а ўвесь прыход грошай апускаеш на лудку… Перастань ныць, гэта ніяк не дапаможа

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
506
Публікацыі
1 908
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.04.2020

Гэта ўсё таму, што я нічога не раблю ў жыцці, прымушай сябе працаваць усё пройдзе. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
lemonad83, 25 January 2025
Гэта ўсё ад таго, што нічога не робіш у жыцці, прымусь сябе працаваць – усё пройдзе.

Дабрая парада. Я працаваў пастаянна, калі шчыра, але сэнсу ад гэтага было нуль. Праца чыста на туалет, усё, што зарабляў афлайн, ішло на ежу. У нас тут зарплата ўсяго 200-300$ у месяц

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015

Разумееш, як гэта растлумачыць. Калі б здароўе было нармальнае, то на самай справе ўсё гэта дробязь і любая праблема была б вырашальная, але калі здароўе не вельмі, то вось усё і ўпёрлася ў тупік і далейшага прасоўвання няма. Зараз гэта існаванне. Мне трэба знайсці нармальную кватэру і ўзяць яе ў арэнду, але дзе я знайду столькі грошай з такой зп, каб аплаціць на 2-3 месяцы наперад

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
Разумееш як бы растлумачыць. Калі б здароўе было нармальнае, то ўсё гэта на самой справе дробязі і любая праблема вырашальная, але калі здароўе не асабліва – вось і ўпілося ўсё ў тупік і рух наперад стаіць на месцы. Зараз гэта існаванне. Мне трэба знайсці нармальную кватэру і яе зняць, але дзе [...]

Колькі ты зрабіў дэпазітаў у казіно за апошнія два месяцы?

Па працы, калі браць Віцебск – па аб’явах купа вакансій на 2-3к бр (і я гэта я простыя вакансіі паглядзеў без асаблівых патрабаванняў). Кватэры-аднушкі таксама можна знайсці за 250-500 бр

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Гэта як у любога двара, падыходзіць да цябе алкаш са словамі выручы дробяззю на апохмел, ты даш яму гэтую дробязь (пасжаліўшыся над ім ), і ўсё цяпер кожны раз як толькі ён цябе ўбачыць будзе да цябе падыходзіць.

Я яшчэ ў самым пачатку выказаўся пра гэтага персанажа, у яго адна мэта – клянчыць і выпрошваць грошы на гэтым форуме, расказваючы казкі пра страшнае і складанае жыццё.

Я таксама не разумею, чаму на форуме не блакіруюць попрашайак, адно – калі чалавек занёс грошы, у яго ёсць магчымасці і настрой і ён раздае гэтыя грошы людзям.

Зусім іншае, калі вось такі персанаж як тс, клянчыць у ўсіх падрад грошы, нават той жа покерфейс пісаў пра гэта, што ты прыліп як банны ліст.

Нібыта на водку яму падарылі нешта за розыгрыш НГ, і ён замест таго каб вывесці, узяў, пралудзіў гэтыя бабкі ў казіно і напісаў аддачы няма)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
188
Публікацыі
370
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
06.10.2024
Andrey_777, 25 January 2025
У Водкі, здаецца, яму падарылі нешта за розыгрыш нг, і ён замест таго, каб вывесці, узяў і пралудзіў гэтыя бабкі ў казіно і напісаў аддачы няма)

У яго, як і ў многіх іншых, быў прыз з вагерам, так што тое ныканне было па справе) 

А ўвогуле такая тэма ўжо была, і яму ўжо многае напісалі, і парадаў далі дастаткова, так што на мой погляд ён проста фарміць коины для крамы… 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
opt1ust, 25 January 2025
У яго, як і ў многіх іншых, быў прыз з вагерам, таму тое плакальніцтва было па справе)  А наогул такая тэма ўжо была, і яму ўжо многа напісалі, і парад таксама дастаткова далі, так што на мой погляд ён проста фарміць койны для крамы… 

Не, я ўжо як мінімум трох чалавек налічыў, хто яму даў грошай, і да кожнага потым зноў звяртаўся з просьбай даць яшчэ грошай.

Вось і прыходзіць на форум як на працу)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Не, я ўжо як мінімум 3 чалавекі палічыў, хто яму даў грошай, і да кожнага потым зноў звяртаўся з просьбай даць яшчэ. Вось і прыходзіць на форум як на працу)

А ШТО ТАК МОЖНА БЫЛА ? Я тут бягу шукаю, дзе грошай узяць па сваяках, каб пераехаць, бо гаспадыня раптам кватэру прадала (з маёй пры тым 😀), а я дрэнна разпарадзіўся грашыма ў мінулым месяцы, не ведаючы пра такую *падставу*, а ён тупа на форуме лутае 

Ну а калі па сутнасці, дык так – ён проста сядзіць і чакае, што яму дадуць грошай і пасхілуюць яго, магчыма нават у яго ў жыцці ў цэлым усё нармальна, проста на азартныя гульні вырашыў так зарабляць… бачыў я такіх ужо не раз, нават пару разоў у свой час даваў ім грошай, калі заносіў – але толькі пасля шчырага прызнання, што на азартныя гульні.. усім успамінаючы, як мяне самога ў свой час круціла, а гуляць альбо няма на што было, альбо грошай было тютэлька ў тютэльку. У любым выпадку занадта шмат нытьця, якога нам, форумчанам, дакладна не трэба, дагэтуль здзіўляе, як шмат ён жаліцца, сядзячы ў цяпле, піша з ІНТЭРНЭТА на форуме яшчэ і двума рукамі, як я зразумеў, нават ногі ў чалавека ёсць…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
Разумееш, як тлумачыць. Калі б здароўе было нармальнае, то на самой справе ўсё гэта дробязі і любая праблема вырашальная, але калі здароўе не вельмі, то вось усё і ўпілося ў тупік і далейшага прасоўвання няма. Зараз гэта існаванне. Мне трэба знайсці нормальную кватэру і яе арандаваць, але дзе [...]

Ды і пра здароўе… Я табе ўжо пісаў пра гэта, калі можаш на форуме пісаць, то зможаш і водгукі за грошы рабіць, падпіскі розныя ў ТГ… Заданні за грошы на буксах можна знайсці, але ты вядома ничога не рабіў, бо гэта сумна і грошай ты хочаш адразу лям…

Табе не хваробы замінаюць, а банальная ляна. Не трэба ператварацца ў паразіта, калі ласка.

Ды блін, я калі зусім кепска бывае бяру каробку Яндэкса і іду пешшу кур’ерам працаваць пасля асноўнай працы… Пры гэтым няма думкі “ай холадна/снег/дождж/вецер/спёка… Нога баліць, рука, спіна”, бо ну вось трэба і іду. 8-10 гадзін працы, потым 4 гадзіны кур’ерам па 20 км, спаць і далей па крузе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
opt1ust, 25 January 2025
У яго, як і ў многіх іншых, быў прыз з вагерам, так што тое ныканне было па справе)  А ўвогуле такая тэма ўжо была, і яму ўжо многа напісалі, і парад дастаткова, так што на мой погляд ён проста фарміць коіны для крамы… 

Так у водке сапраўды быў прыз, які залічвалі з вагерам х5. Я яго не змог адгуляць. Тэма ў раздзеле, у якім не залічваюць коіны і ў мяне няма мэты іх фарміць – мне не да коінаў зараз

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
oopsant, 25 January 2025
А ШТО ТАК МОЖНА БЫЛО ? Я тут бегаю шукаю дзе бабло ўзяць па сваяках каб пераехаць бо гаспадыня раптоўна кватэру прадала ( са мной пры тым 😀) , а я кепска распарадзіўся з баблом у мінулым месяцы не ведаючы пра такую *падставу* а ён тупа на форуме лутуе  Ну а калі па сутнасці, так – ён про [...]

Ну можа ў панядзелак адміністрацыя форума адрэагуе на гэта, потым іншыя так рабіць пачнуць па яго прыкладзе, і ў што форум ператворыцца.

Калі чалавеку пачуццё сораму і меры незнаёма, хоць я ўпэўнены на 99.99%, што яму гадоў 18-19 (магчыма і менш), я заўважыў, што ён любіць праекты без вэрыфікацыі, і гэта ўсё тлумачыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Ну можа ў панядзелак адміністрацыя форума адрэагуе на гэта, потым іншыя так рабіць пачнуць па яго прыкладзе, і ў што форум ператворыцца. Калі чалавеку пачуццё сораму і меры незнаёмае, хоць я ўпэўнены на 99.99% што яму гадоў 18-19 (магчыма і менш), я заўважыў што ён любіць праекты без верифа [...]

Я б так-жа падумаў аднак рэга на форуме 2015 года, ён жа не ў 8 лет зарегался тут наверно) поэтому думаю всё -же там дзядзя сядзіць , но без каких либо принципов .Ну либо где то акк купил или нашел у кого то от форума (что наврятли) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
Так у водцы сапраўды быў прыз, што зарахоўваліся з вэйджэрам х5. Я яго не змог адыграць. Тэма ў раздзеле, у якім не зарахоўваюць коіны і ў мяне няма мэты іх фармiць, мне не да коінаў зараз

Ты ж у курсе, што іх можна вывесці. Ці 25 баксаў не грошы?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
oopsant, 25 January 2025
Я б таксама так падумаў, аднак рэгістрацыя на форуме 2015 года, ён жа не ў 8 гадоў зарэгістраваўся тут напэўна) таму думаю ўсё ж такі там дзядзька сядзіць, але без якіх-небудзь прынцыпаў. Ну альбо дзе-то акк купіў або знайшоў у каго з форума (што наўрад ці)

Друг, мне ўжо будзе 30 вясной. У мяне няма мэты ў кагосьці выпрошваць грошы, калі ў каго ёсць магчымасць дапамагчы, то я гэта заўсёды вітаў і быў удзячны, разумеючы, што аддаць гэтыя грошы я не змагу, але ж калі хто дапамог – безвыплатна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
oopsant, 25 January 2025
Я б таксама так падумаў, аднак рэга на форуме 2015 года, ён жа не ў 8 гадоў зарэгістраваўся тут напэўна) таму думаю ўсё ж такі там дзядзька сядзіць, але без якіх-небудзь прынцыпаў. Ну альбо дзе-то акк купіў або знайшоў у кагосьці з форума (што наўрад ці)

Не, я азнаёміўся, тут раней нейкія рэфкі і т.д. былі на форуме, за гэта манеткі або грошы давалі, гэта абузілі і за гэта банілі, я так павярхоўна пазнаёміўся. Па ідэі яго рэга з гэтым супадае. гадоў у 12-14 напэўна першы бізнес хацеў замутыць)

Хоць ну добра, і так яму ўжо столькі ўвагі надалі, паглядзім, што будзе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
MD1NOSAUR, 25 January 2025
Ты ж у курсе, што іх можна вывесці. Ці 25 баксаў – не грошы?

Ды ведаю. 2500 коінаў можна вывесці – не больш і не менш. Ёсць сэнс, канешне, іх фарміць, але мне цяпер не да гэтага

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
663
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020
Я пачытаў вашы каментары і сапраўды пішуць разумныя людзі. На гэтым форуме шмат разумных і граматных людзей. Ну можа сапраўды праблема ў грошах усё правільна. Пачні зарабляць і адносіны стануць нармальнымі

Праблема не ў грошах , праблема ў галаве

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
Luda010676, 25 January 2025
Праблема не ў грошах , праблема ў галаве

Поўнасцю з табой згодзен

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
MD1NOSAUR, 25 January 2025
Колькі ты зрабіў дэпазітаў у казіно за апошнія два месяцы? Па працы, калі браць Віцебск, па аб’явах куча вакансій на 2-3к бр(і я гэта я глядаў простыя вакансіі без асаблівых патрабаванняў). Кватэры-аднушкі таксама можна знайсці за 250-500бр

Такіх зарплат у Віцебску, на жаль, няма. Людзі атрымліваюць, калі па 1300-1500byn, то ўжо добра. А так у многіх ЗП дагэтуль 900-1200byn. 1000 баксаў тут проста так ніхто ў жыцці не заплаціць, трэба епашыць тады па 12 гадзін без выходных альбо мець якуюсьці адукацыю, шмат вопыту і г.д. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Але ёсць kupa спосабаў як зарабіць у інтэрнэце. Напрыклад, заўсёды і ўсюды патрабуюцца аўтары артыкулаў. Я ў снежні працаваў на адным спартыўным партале, дзе плацілі за артыкул 1500 рур. Улічваючы, што цяпер вельмі актыўна ўкараняецца ШІ, то калі навучыцца, артыкулы можна штампаваць мінімум па 1 штуцы ў дзень. Вось табе непрыемны даход для пачатку.

Галоўнае тут – імкненне і цярпенне ў навучальным. Аўтар жа не такі ўжо хворы, калі суткамі сядзіць і пасты строчыць. Значыць, час ёсць. Проста лягчэй траціць яго на папрашайніцтва, а не пачаць нешта рабіць.

Я сам з Віцебска, і калі зразумеў, што тут моцна не зарабіш без прафесіі, асвоіў працу ў інтэрнэце. Так, першы год-два было цяжка, мала грошай і г.д. Але затое потым перад табой адкрываецца ўсё больш і больш варыянтаў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 345
Публікацыі
8 164
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16.03.2023

Прывітаю!😊

*** Як ні круці, гульня ў казіно рана ці позна прыводзіць кожнага гульца да пераломных момантаў, з якімі важна навучыцца спраўляцца.
Прашу ўсіх удзельнікаў аднесціся да гэтай тэмы з разуменнем. Калі вы былі ў падобнай сітуацыі, падзяліцеся сваім досведам – магчыма, ваш погляд і вопыт дапамогуць аўтару тэмы зрабіць важныя высновы.

✖️ Тым, каму такія абмеркаванні нецікавыя або непрыемныя, рэкамендуем перайсці ў іншы раздзел, які адпавядае вашым інтарэсам✖️

▶️ igor9555, вашы тэмы былі аб’яднаны ў адну, таму просім вас дзяліцца сваім досведам у межах гэтай тэмы. Таксама нагадваю, што на форуме забаронена прапаноўваць або прасіць грошы. Адміністрацыя не нясе адказнасці за падобныя дзеянні і не зможа дапамагчы ў іх вырашэнні.

@igor9555! Жадаем вам знайсці сілы ў пераадоленні гэтага няпростага перыяду. Прайдзіце яго з годнасцю, прыслухоўвайцеся да парадаў удзельнікаў, бо яны могуць аказацца карыснымі!🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
785
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.04.2019

УСЁ норм з тваімі кіслатнымі адносінамі? вырашыў пытанне?)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
gav, 29 January 2025
УСЁ норм з тваімі кіслотнымі адносінамі? вырашыў пытанне?)

Ну як сказаць. Я ўвогуле зрабіў выснову, што не варта навязвацца тэлефанаваннямі, пісаць пастаянна, прасіць пра нешта. Калі чалавек не хоча, то ён знойдзе тысячу прычын, каб не бачыцца, не мець зносін. Таму не трэба пра гэта думаць і замінацца, а варта займацца сваімі справамі і адцягвацца. Захоча – сам напіша, знойдзе, патэлефануе

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...