Выграш 5 252 761 у казіно slottyway з 1 дэпазіту 2000
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
15 ліпеня 2020 г.
ад
GreatRus
|
144 Адказу
|
8,278 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Точна, зараз запрашалку кату
ён вам раскажа, колькі кацячы корм са смакам спірту🤠
Вось толькі кота не трэба…Лепш ужо Пашку з сякерай і галаву на пляху..😄 Котам толькі можна каго-небудзь мучыць..😁
Не зусім разумею, пра што ідзе гутарка. На хамства, нават на форуме, мяне наўрад ці ўдасца правесці. Калі і будуць спробы гэта зрабіць, я буду вышэй за апанента і адыду ад дыскусіі.
Мне ўжо неаднаразова пісалі ў асабістыя паведамленні (ЛС), усіх дзівіць і ў той жа час застае шмат пытанняў маё спакой. Мабыць, гэта зачапіла?
Раней ты напісаў, каб я адпісаўся ў гэтай тэме ў лістападзе, вывелі ці не. Цяпер трэба яе закрыць. Давайце вызначымся, патрэбна яна ці не, і прынясём рашэнне.
Перад тым як стварыць гэтую тэму, я папрасіў у Славы дазвол на гэта ў ЛС. Бо разумеў, што рэакцыя можа быць неадназначнай
Тэма будзе жыць, да моманту поўнага вываду сродкаў
каб ён наступіў хутчэй я перапісваюся, але пытанне з тэмай закрыта
І кропка.
П.С. Слухайце песеньку і расслабце свае нервы)
Так ніхто не намякаў і не прасіў. Чалавек паскардзіўся, што выпрошваюць грошы, я напісаў спосаб, як закрыць пытанне з выпрашальніцтвам, каб не думалі, што не аддаеш у доўг, бо вельмі жадны. Сам я ў гэтых фріхах удзелу не бяру і мне дакладна не трэба патрабаваць.
Я як бы і не пра цябе)
Дарэчы, прымай, уступай у клуб
😄
Неймаверна крута пашанцавала вось гэта фарт,ад душы віншуямба!!)
Яшчэ раз віншую шчасліўчыка з заносам. Гавораць у народзе, што грошы любяць цішыню, яшчэ раз пераконваюся, што народная прымаўка ў самую кропку, таму спачуваю тым, хто выйграе буйныя сумы. Цярпення табе, фартовы, і пабольш заносаў. Цяпер будзеш ведаць, што такія грошы агалосцы не падлягаюць, за***уць нафіг. Рабі як лічыць патрэбным: хочаш – устраівай фрыкі, хочаш – дапамагаць хворым дзецям. Фарт твой і распараджайся ім як хочаш. Памятай, што ты нікому нічога не павінен і дзейнічай па сумленні. Усяго найлепшага.
да зразумей ты адно, ніхто тут супраць цябе і твайго заносу нічога не мае, наадварот хочацца новых добрых людзей на форуме ды паболей…Я асабіста ў цябе ніякіх фрых і грошай не прасіў і не збіраюся, зробіш фрыху – пакатаю як усе, напішаš я табе не падабаюся і не магу ўдзельнічаць у тваёй фрыхе, таксама рады Бога, гаспадар барыня… А пісаў я ў самым пачатку толькі з адным сэнсам: калі б ты пачытаў форум, знайшоў бы тэму пра казіно Golden Bridge, так там у дзяўчыны была праблема як у цябе адзін у адзін, толькі сума ў разы менш, так яна таксама на працягу месяца пісала, пісала, пісала, выводзяць, зноў не выводзяць, зноў выплатылі, хлопцы як выведуць – вам фрыху зроблю, потым бац і знік чалавек..
Вось я і задаўся адным толькі пытаннем, куды ўсе заносчыкі потым знікаюць, створаць тэму, усе паагаюць, парадаў надаюць, дапамогу акажуць, а потым заносчыкам і форум робіцца не патрэбным і людзі, якія ім пісалі, дапамагалі парадамі, таксама аказваецца не ўперлі.. Вось менавіта ад гэтага людзі і пачынаюць сумнявацца, ці былі там нейкія заносы мільённыя, ці гэта казіно так прарэкламавалі..😁 Так што вышэй Спартак правільна напісаў, грошы любяць цішыню, ну а раз напісаў ужо ўсю гісторыю, то цярпі і абараняйся ад папрашайкаў і неверуючых, яны заўсёды былі ёсць і будуць..😁
Партугалец у блэкліст адправіў казяву)
Нічога дзіўнага. Шматкім навошта форум? Бездэпы пашукаць, абмеркаваць казіно, проста пагутарыць. Але калі з’яўляецца ў наяўнасці нават дзесяткі тысяч еўра, то форум ужо асабліва нічога не дае. Бездэпы не патрэбныя, у сумніўных казіно не пачнеш гуляць, а сядзеш у топавых. А можаш увогуле завязаць з гульнёй і, маючы стартовы капітал, знайсці сабе заняткі па-за інтэрнэтам.
Для гульца тэматычны форум патрэбен. Не ўсе форумы аднолькава карысныя для лудамана. Ведаю па сабе, бо бываў на многіх рэсурсах. Ужо год, акрамя латеста, нікуды не заходжу. Тут адміністратар пастараўся і ёсць уся неабходная карысная інфа. Галоўнае – адміністратар форуму справядлівы і заўсёды стараецца падтрымаць гульца. Што да завязаць гуляць, маючы грошай, напэўна не пагаджуся, бо азарт для мяне з нараджэння і да самай смерці. Шмат грошай было – гуляў, мала было – гуляў і нават сваё прадпрыемства было – гуляў, знаходзіў час. Так што гэта назаўсёды. З форуму таксама не сыходжу, не дачакаецеся 🙂 . Як толькі мяне не абражалі на форумах, нават куроёбом называлі і крысам, але я сябе ведаю, галоўнае – у горадзе, дзе жыву, мяне ведаюць, а ў інтэрнэце хоць кім абазначаць, мне па куй. Усяго дабра, міру, фарту.
Але не ўсе, хто гуляе ў казіно, такія. У мяне з’яўляецца лішняя сотня еўра і ўжо прыкметна аслабляецца цікавасць да казіно. А калі б быў стабільны даход у некалькі тысяч еўра ў месяц, я б пра слоты і не ўспамінаў.
На дадзены момант прайшло 14 аперацый на выснову (700к). На баланс не глядзіце, яшчэ плюсануў 300к, калі вейджар з новай карты адыгрываў. Сума да вываду 5565к
А мне вось было б цікава ўбачыць спіс папрошайкаў, ну так, чыста з любопытства)
Сто пудоў вертуп на корм для катоў там будзе ))))))) жарт))))
ой тэму толькі заўважыў, нешта прапусціў. ну нічога, павіншаваць чалавека з перамогай думаю ніколі не позна, хоць ён і можа быць піярным!
але калі гэта і праўда, што занёс – ад мяне шчыра – віншавамба!!!!
я колькі гуляю ў слоты, больш за 10к і не заносіў у іх, ну пашанцавала, красава!
аўтар нешта лайкае а не піша як з вывадам то справа ідзе,выводзіць казіно ці што адбываецца?
Вывелі 950. На балансе 5088. 3 дні ўжо не выводзяць, узялі паўзу 🙂. Як раз хацеў паведаміць пра першы лям, але не даюць
так ім прасцей новы сайт адкрыць, чым аддаць табе 5 лямоў – гэта дакладна)
яны аддадуць, калі захочуць застацца ў аўтарытэце; мне адно кказіно 28.500 драўляных не аддала – так і сцеклі, сволаты!а ў цябе 5 лямоў а ўвогуле, шчыра кажучы, не веру ў гэта, бо сам відаць столькі не выйграваў і не атрымліваў.
Злінялі дакладна не з-за тваіх 28.5к, відаць, былі іншыя прычыны. Новы сайт адкрыць дакладна не танней. Але ў выпадку не выплаты пацярпець і новы сайт, і ўся сетка. Але па іх сетцы я пакуль не бачыў ніводных невыплат
скажуць, што ў цябе мульт-аккаунт і гуляй, Вася, жуй апілкі – не першы раз такое ў гісторыі, у агульным чакаем ад цябе апісанне, як усё атрымаеш, ну і, вядома, фрыху)
Мне здаецца адразу б гэта прад’явілі. А цяпер што мільён выплацілі і мульт. Ды ну, казіно зусім новае, гісторыі мала
Толькі што прыйшоў чарговы 50. Усяго выплачана 1кк, у чарзе 5кк