Выграш 5 252 761 у казіно slottyway з 1 дэпазіту 2000

Абмеркаванне анлайн-казіно | 15 ліпеня 2020 г. ад | 144 Адказу | 8,278 Праглядаў | 10 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 549
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
vasabi, 22 ліпеня 2020 г.
Слаўка не злісь, чалавек сам пачынае паціху і пакуль сціпла хаміць, на што атрымлівае адэкватныя адказы…Усе ўжо ўсё зразумелі, тэму ён стварыў для падстрахоўкі з вывадам бабла, ну а далей што, мы парадаваліся, ці павінны хвалявацца, вывядуць яму ці не…Вось і кажу закрыць каменты і ўсё, далей б [...]

hoooh, 22 ліпеня 2020 г.
Так ніхто яго не гнае, як сказаў бы кот, дабрыня, пакора, цярпенне) 

Точна, зараз запрашалку кату

ён вам раскажа, колькі кацячы корм са смакам спірту🤠

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
VyacheslavLenin, 22 ліпеня 2020 г.
  Дакладна, зараз пришлю запрашчэнне катару ён вам раскажа, па колькі кацячы корм са смакам спірту🤠

Вось толькі кота не трэба…Лепш ужо Пашку з сякерай і галаву на пляху..😄 Котам толькі можна каго-небудзь мучыць..😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
чалавек сам пачынае хаміць

Не зусім разумею, пра што ідзе гутарка. На хамства, нават на форуме, мяне наўрад ці ўдасца правесці. Калі і будуць спробы гэта зрабіць, я буду вышэй за апанента і адыду ад дыскусіі.

Мне ўжо неаднаразова пісалі ў асабістыя паведамленні (ЛС), усіх дзівіць і ў той жа час застае шмат пытанняў маё спакой. Мабыць, гэта зачапіла?

Раней ты напісаў, каб я адпісаўся ў гэтай тэме ў лістападзе, вывелі ці не. Цяпер трэба яе закрыць. Давайце вызначымся, патрэбна яна ці не, і прынясём рашэнне.

Перад тым як стварыць гэтую тэму, я папрасіў у Славы дазвол на гэта ў ЛС. Бо разумеў, што рэакцыя можа быць неадназначнай

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 549
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Тэма будзе жыць, да моманту поўнага вываду сродкаў

каб ён наступіў хутчэй я перапісваюся, але пытанне з тэмай закрыта

І кропка.

П.С. Слухайце песеньку і расслабце свае нервы)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
VyacheslavLenin, 22 ліпеня 2020 г.
Так, хлопцы, даволі ўжо чалавеку патрабаваць фріхі і намякаць яму на гэта.

Так ніхто не намякаў і не прасіў. Чалавек паскардзіўся, што выпрошваюць грошы, я напісаў спосаб, як закрыць пытанне з выпрашальніцтвам, каб не думалі, што не аддаеш у доўг, бо вельмі жадны. Сам я ў гэтых фріхах удзелу не бяру і мне дакладна не трэба патрабаваць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 549
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Retyi, 22 ліпеня 2020 г.
Так ніхто не натякаў і не прасіў. Чалавек паскардзіўся, што клянчаць грошы, я напісаў спосаб, як закрыць пытанне з прашайніцтвам, каб не думалі, што не аддаеш у доўг, бо вельмі скупы. Сам я ў гэтых фрыхах удзелу не бяру і мне дакладна няма чаго патрабаваць.

Я як бы і не пра цябе)

Дарэчы, прымай, уступай у клуб

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.

😄

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
169
Публікацыі
1 548
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 сак 2020 г.

Неймаверна крута пашанцавала вось гэта фарт,ад душы віншуямба!!)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Яшчэ раз віншую шчасліўчыка з заносам. Гавораць у народзе, што грошы любяць цішыню, яшчэ раз пераконваюся, што народная прымаўка ў самую кропку, таму спачуваю тым, хто выйграе буйныя сумы. Цярпення табе, фартовы, і пабольш заносаў. Цяпер будзеш ведаць, што такія грошы агалосцы не падлягаюць, за***уць нафіг. Рабі як лічыць патрэбным: хочаш – устраівай фрыкі, хочаш – дапамагаць хворым дзецям. Фарт твой і распараджайся ім як хочаш. Памятай, што ты нікому нічога не павінен і дзейнічай па сумленні. Усяго найлепшага.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
GreatRus, 22 ліпеня 2020 г.
Не зусім разумею пра што гаворка. На хамства, нават на форуме, мяне ў рэдка калі ўдасца развесці. Калі і будуць спробы гэта зрабіць, я буду вышэй апанента і адхілюся ад дыскусіі. Мне ўжо неаднаразова пісалі ў прыват, усіх здзіўляе і ў той жа час пакідае шмат пытанняў мая спакойнасць. Можа г [...]

да зразумей ты адно, ніхто тут супраць цябе і твайго заносу нічога не мае, наадварот хочацца новых добрых людзей на форуме ды паболей…Я асабіста ў цябе ніякіх фрых і грошай не прасіў і не збіраюся, зробіш фрыху – пакатаю як усе, напішаš я табе не падабаюся і не магу ўдзельнічаць у тваёй фрыхе, таксама рады Бога, гаспадар барыня… А пісаў я ў самым пачатку толькі з адным сэнсам: калі б ты пачытаў форум, знайшоў бы тэму пра казіно Golden Bridge, так там у дзяўчыны была праблема як у цябе адзін у адзін, толькі сума ў разы менш, так яна таксама на працягу месяца пісала, пісала, пісала, выводзяць, зноў не выводзяць, зноў выплатылі, хлопцы як выведуць – вам фрыху зроблю, потым бац і знік чалавек..

Вось я і задаўся адным толькі пытаннем, куды ўсе заносчыкі потым знікаюць, створаць тэму, усе паагаюць, парадаў надаюць, дапамогу акажуць, а потым заносчыкам і форум робіцца не патрэбным і людзі, якія ім пісалі, дапамагалі парадамі, таксама аказваецца не ўперлі.. Вось менавіта ад гэтага людзі і пачынаюць сумнявацца, ці былі там нейкія заносы мільённыя, ці гэта казіно так прарэкламавалі..😁 Так што вышэй Спартак правільна напісаў, грошы любяць цішыню, ну а раз напісаў ужо ўсю гісторыю, то цярпі і абараняйся ад папрашайкаў і неверуючых, яны заўсёды былі ёсць і будуць..😁

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Партугалец у блэкліст адправіў казяву)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Вось я і задаўся адным толькі пытаннем, куды ўсе заносчыкі потым знікаюць, створаць тэму, усе ахнуць, парад дзьмуць, дапамогу акажуць, а потым заносчыкам і форум становіцца не патрэбны і людзі, якія ім пісалі, дапамагалі парадамі, таксама аказваецца не ўпёрліся..

Нічога дзіўнага. Шматкім навошта форум? Бездэпы пашукаць, абмеркаваць казіно, проста пагутарыць. Але калі з’яўляецца ў наяўнасці нават дзесяткі тысяч еўра, то форум ужо асабліва нічога не дае. Бездэпы не патрэбныя, у сумніўных казіно не пачнеш гуляць, а сядзеш у топавых. А можаш увогуле завязаць з гульнёй і, маючы стартовы капітал, знайсці сабе заняткі па-за інтэрнэтам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Retyi, 23 ліпеня 2020 г.
Нічога дзіўнага. Многім форум навошта? Бездэп шукаць, абмеркаваць казіно, проста пагутарыць. Але калі з’яўляецца на руках нават дзясяткі тысяч еўра, то форум асабліва ўжо нічога не дае. Бездэпы не патрэбны, у сумніўныя казіно гуляць не станеш, а сядзеш у топавых. А можаш увогуле завязаць з гул [...]

Для гульца тэматычны форум патрэбен. Не ўсе форумы аднолькава карысныя для лудамана. Ведаю па сабе, бо бываў на многіх рэсурсах. Ужо год, акрамя латеста, нікуды не заходжу. Тут адміністратар пастараўся і ёсць уся неабходная карысная інфа. Галоўнае – адміністратар форуму справядлівы і заўсёды стараецца падтрымаць гульца. Што да завязаць гуляць, маючы грошай, напэўна не пагаджуся, бо азарт для мяне з нараджэння і да самай смерці. Шмат грошай было – гуляў, мала было – гуляў і нават сваё прадпрыемства было – гуляў, знаходзіў час. Так што гэта назаўсёды. З форуму таксама не сыходжу, не дачакаецеся 🙂 . Як толькі мяне не абражалі на форумах, нават куроёбом называлі і крысам, але я сябе ведаю, галоўнае – у горадзе, дзе жыву, мяне ведаюць, а ў інтэрнэце хоць кім абазначаць, мне па куй. Усяго дабра, міру, фарту. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
spartack, 23 ліпеня 2020 г.
Што да кінуць гуляць, калі ёсць грошы, напэўна, не згодзен, бо азарт для мяне з нараджэння і да самай смерці.   Было шмат грошай – гуляў, было мала – гуляў, нават калі ў мяне было сваё прадпрыемства, я таксама гуляў, знаходзіў час.  Так што гэта назаўсёды.  

Але не ўсе, хто гуляе ў казіно, такія. У мяне з’яўляецца лішняя сотня еўра і ўжо прыкметна аслабляецца цікавасць да казіно. А калі б быў стабільны даход у некалькі тысяч еўра ў месяц, я б пра слоты і не ўспамінаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.

На дадзены момант прайшло 14 аперацый на выснову (700к). На баланс не глядзіце, яшчэ плюсануў 300к, калі вейджар з новай карты адыгрываў. Сума да вываду 5565к

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

А мне вось было б цікава ўбачыць спіс папрошайкаў, ну так, чыста з любопытства)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23 ліп 2015 г.

Сто пудоў вертуп на корм для катоў там будзе ))))))) жарт)))) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

ой тэму толькі заўважыў, нешта прапусціў. ну нічога, павіншаваць чалавека з перамогай думаю ніколі не позна, хоць ён і можа быць піярным!

але калі гэта і праўда, што занёс – ад мяне шчыра – віншавамба!!!!

я колькі гуляю ў слоты, больш за 10к і не заносіў у іх, ну пашанцавала, красава!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

аўтар нешта лайкае а не піша як з вывадам то справа ідзе,выводзіць казіно ці што адбываецца?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
alexey03, 11 жніўня 2020 г.
аўтар штосьці лайкае, а не піша, як з вывядзеннем тое ідзе, выводзіць казіно ці што адбываецца?

Вывелі 950. На балансе 5088. 3 дні ўжо не выводзяць, узялі паўзу 🙂. Як раз хацеў паведаміць пра першы лям, але не даюць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
GreatRus, 11 жніўня 2020 г.
Вывялі 950. На балансе 5088. 3 дні ўжо не выводзяць, узялі паўзу 🙂. Як раз хацеў паведаміць пра першы лям, але не даюць

так ім прасцей новы сайт адкрыць, чым аддаць табе 5 лямоў – гэта дакладна)

яны аддадуць, калі захочуць застацца ў аўтарытэце; мне адно кказіно 28.500 драўляных не аддала – так і сцеклі, сволаты!а ў цябе 5 лямоў а ўвогуле, шчыра кажучы, не веру ў гэта, бо сам відаць столькі не выйграваў і не атрымліваў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
да ім прасцей новы сайт адкрыць чым табе 5 лямоў аддаць гэта дакладна) яны аддадуць калі захочуць застацца ў аўтарытэце мяне адна контора 28.500 драўляных не аддала – так і злінялі, гады!а ў цябе 5 лямоў а ўвогуле калі шчыра не веру ў гэта так як сам, відаць, столькі не выйграваў і не атрымліваў.

Злінялі дакладна не з-за тваіх 28.5к, відаць, былі іншыя прычыны. Новы сайт адкрыць дакладна не танней. Але ў выпадку не выплаты пацярпець і новы сайт, і ўся сетка. Але па іх сетцы я пакуль не бачыў ніводных невыплат 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
GreatRus, 11 жніўня 2020 г.
Забраліся дакладна не з‑за тваіх 28.5к, напэўна былі іншыя прычыны. Новы сайт адкрыць не танней дакладна. Але ў выпадку не выплаты пацерпіць і новы сайт, і ўся сетка. Але па іх сетцы я пакуль нідзе не бачыў ніякіх праблем з выплатамі

скажуць, што ў цябе мульт-аккаунт і гуляй, Вася, жуй апілкі – не першы раз такое ў гісторыі, у агульным чакаем ад цябе апісанне, як усё атрымаеш, ну і, вядома, фрыху)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
скажут у тебя мульт-аккаунт и гуляй вася жуй апілкі не первый раз такое в истории в общем ждём от тебя отписание как всё получишь ну и конечно фрыху)

Мне здаецца адразу б гэта прад’явілі. А цяпер што мільён выплацілі і мульт. Ды ну, казіно зусім новае, гісторыі мала

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі