Выграш 5 252 761 у казіно slottyway з 1 дэпазіту 2000
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
15 ліпеня 2020 г.
ад
GreatRus
|
144 Адказу
|
8,275 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну як бы і не за што, проста засмучаны, што не ўдалося зняць усе грошы
вельмі цябе разумею
калі я мацна заліўся, мне дапамаглі сябры, але яны не ведаюць, што я лудаман
проста сустракаўся з імі, як-небудзь балагураў, піў піва ў нейкай апатыі, спрабаваў адцягнуць мозг любымі справамі ад лудкі,
скажу па праўдзе, гэта не вельмі дапамагае, але хаця б нейкі прагрэс быў
дапаможа толькі час
так заўсёды хочам, каб тых не абражаць, гэтых, а ўсё атрымліваецца праз адно месца..Не засмучайся, думай, што не свае кроўныя ўліў, а ўспомніш цяпер на пенсіі будзе пра што, і як ні круці ты ўсё роўна пераможца і ў плюсе з іх..
Ну так,шмат што залежыць ад нас ,калі папрасіў дапамогі і яна ёсць.Тормазы маюць нямногія,але ёсць МЫ такія ж людзі тут са сваімі гісторыямі,якая падобная )))Усё ў нас БУДЗЕ)))
Там напэўна зараз увесь офіс казіно ўключна з прыбіральшчыцамі ў шампанскім ад радасці купаюцца.
Не было б так смешна, калі б не было б так сумна) а так згодзен)))
Ну ты нешта ўсё ж змог зняць. Пакінуць усё з грашыма, не ў жорсткім прайгрышы і без доўгаў – гэта сапраўды прыгожа. Калі атрымаецца – будзеш крутым і будзеш сябе паважаць.
ось таму з-за каго казіно выграць увогуле не даюць )
віншую ) несамавіта, тэма з ліпеня – я толькі цяпер убачыў
Увогуле,прыгожа і правільна сказаў)
Ох, бяда, сум(((( Як прыйшлі, так і сышлі, абідна, вядома((((
Ой … 😔 трымаў за цябе, дружачак, кулакі, каб ты спыніўся ад гульні і дачакаўся вываду ўсіх сродкаў, чытаў і шчыра радаваўся за кожнае тваё паведамленне пра чарговую транзакцыю, вывад сродкаў з казіно. Трымайся, друг, забудзь гэта ўсё, у любым выпадку ты ў гэтым заведзенні ў + і ні ў якім разе не імкніся адмазацца, я хз што параіць у такім выпадку, сам значна, вельмі на многа менш сумы падымаў і зліваў, прайграваў назад хаця па сутнасці дэп быў не вялікі, але мозг жа успрымае, бачыўшы сумы, лічбы на рахунку ўжо як свае грошы і таму я так лічу – пакуль не вывеў і не патраціў выйгрыш або вялікую яго частку на патрэбнае, карыснае, гэта ўсё лічбы на рахунку. Удачы табе і рэальна паспрабуй завязаць з гульнёй!
Жах, галоўнае цяпер завязаць ! Інакш у гонцы за адмазкай прайграеш усё што ёсць
Сардэчна запрашаем у клуб па залівах выйгрышаў.
Я даўно ў гэтым клубе)
Мда пачатак добрае,канец проста сумна,шкада тса,такую суму прайграць а потым аднавіцца не лёгка(
Адно пытанне – тс, ты што, мільярд хацеў выйграць і выводзіць па 50к?
Калі б быў мільярд, гуляў бы далей. Тут жа справа не ў грошах. Калі б справа была ў грошах, гульцы актыўна выводзілі б х1,3-1.5-2 ад дэпазіту. Але многія, зрабіўшы х10-20 ад дэпазіту, нават не глядзяць на кнопку выводу. Таму што справа не ў грошах.
Мля! Вельмі шкада(((((
Так, дакладна. Верхняй планкі (мэтаў) проста няма. Гульня за эмоцыямі. Вядома, мне б 7кк зараз не пашкодзілі б, і вывад – немалозначны фактар.
Я зрабіў Х4500 ад дэпазіту. Многія ад стаўкі такіх заносаў не лавілі, не тое што ад дэпазіту.
З іншага боку 90% спыніліся б на 50к, пасля адыгрышу вэйджара і не было б гэтых лікаў. А я ж не спінам 9кк выйграў, гэта даволі працяглы час. Думаю, зрабіў ставак не менш чым на 50кк