Выграш 5 252 761 у казіно slottyway з 1 дэпазіту 2000
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
15 ліпеня 2020 г.
ад
GreatRus
|
144 Адказу
|
8,280 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адобрана 22 заяўкі за месяц (1.1кк). Астатак на дадзены момант 5.8кк
ахерэць, яны скажуць так, што такое, мы яму выводзім выводзім, а ў яго баланс толькі яшчэ больш становіцца 😁
Лепш бы адразу ўсё вывелі) А так, круціць, калі маячаць бабкі, чаму б і не…
Я не ведаю чаму, але плюсуе кожны слот. Дапусцім, стартую ў слоте па 50р, прайграю х100. Далей па 100р, прайграю х100. Потым па 200 і г.д. У выніку ён мне выплюхвае нармальную бонуску і я ў плюсе. Вельмі мала мінусавых сесій. Гэта не значыць, што ў ўсіх так будзе, хутчэй наадварот. Асэнсаваць бы як-небудзь, што гэта рана ці позна гэта скончыцца
ну, слухай, усё справа ў балансе) такое амаль ніколі не здараецца ў звычайным жыцці, каб у цябе на балансе было 500 000 ставак, і ты мог бы даціскаць слот колькі заўгодна 😁 а так – ртп гэта ўсё ж не пустое слова, яно ёсць, хоць у яго не ўсе вераць) ну адпаведна, калі ты будзеш проста круціць па адной і той жа стаўцы тысячамі спінаў, то рана ці позна слот верне цябе амаль да пачатковага значэння. а калі ты пры гэтым будзеш павышаць стаўку праз пэўную колькасць спінаў, то ён у выніку плюсне) але тут ужо ёсць нюанс, што можна дапавышацца да таго моманту, калі ў цябе на балансе ўжо не 100-500к ставак, а, напрыклад, 1000 ставак, а гэта ўжо не так шмат
назва трохі напружвае ) слотці-хуётці ) а так віншую
Не магу паверыць.Хоць забі.)Сам факт,што падчас вываду яшчэ насыпала 1кк+,ну вось мяне проста ўвогуле яшчэ больш настаяе)))
Прабачце,але вось захацеў напісаць тое,што думаю))
Ну а так..Віншую! Думаю,што ўсё,што закідаў – адбіў.)) Можна завязаць з апаратамі)
Скажы,а як справы з дэкларацыяй? Рахунак не блакуюць у банку? Пытанні не задаюць?
Дзякуй. Ці адбілася ўлітая сума цяжка сказаць, трэба палічыць. У прынцыпе гэта не складана, усе плацяжы ў мяне ў гісторыі. Пакуль выводзяць абавязкова зроблю і тут адпіша, які мінус быў і колькі ў выніку
Маеся на ўвазе падатковую дэкларацыю? Зноў жа, падатак плаціцца ад “чыснага” выйгрышу, патрэбна матэрыяльная падатковая база. Гэта значыць розніца паміж бягучым выйгрышам і зробленымі раней стаўкамі. На дадзены момант гэта дакладна добры мінус і дзяржава мне павінна вярнуць 13% падатку на даход ад маіх дэпазітаў. Не думаю, што хто-небудзь вяртаў сабе падатак з дэпазітаў у казіно/букмекерку. Такім чынам і гаворкі пра адваротны шлях быць не можа. Пакуль думаю над гэтым пытаннем, трэба кансультавацца. Калі ў каго былі праблемы з ФНС прашу пракаментаваць
Вывожу на 2 карты Сбера. Пакуль усё ОК. У мяне там ёсць свой асабісты менеджэр і калі будуць нейкія падазрэнні, яна мне павінна патэлефанаваць і папярэдзіць
Зрабіў карту камерцыйнага банка, але казіно пакуль адмаўляецца яе вэрыфікаваць.
Вярнуўся з адпачынку, па-ранейшаму ў гульні. На дадзены момант зацверджана 29 заяў (1465к). Астатак 7.335к. Хз як у мяне гэта атрымліваецца, зайшоў новы слот праверыць, паляну сэрцаў намаляваў у бонуснай гульні
Руслан 😄
Трымайся, чувак. Жадаю табе прыняць што гэта проста мінулае і не думаць пра гэта а жыць далей.
так яму выводзяць))
няма ўжо чаго выводзіць, усё заліта, чалавек адпісаўся на іншых рэсурсах.
ааааааа ну мы тут яшчэ не ў курсе( шкада
таксама ў слотах па хайролу? або там нейкая доўгая гісторыя якаясь?))
Я думаю, чел сам отпіша, калі з’явіцца
я чамусьці сумняваюся, што ў яго пасля такога заліву, ёсць настрой апісваць у фарбах, як ён усё гэта прайграваў)
да ну нафіг, не веру, можа яго на тых рэсурсах папрашайкі дасталі..да і напісаў, што ўсё зліў
мяне вось тса зусім не шкада , бо ўсё да гэтага ішло і яму давалі прыстойныя парады, як усё вывесці, і не замазацца, але ён іх не паслухаў і працягваў гуляць
таму тут і дадаць нічога
многія магчыма не падтрымаюць мой негатыў, але я сам заліваў прыстойныя сумы і разумею тса як-небудзь, таму ён можа вінаваціць толькі сябе і нікога больш
Так, хлопцы, я ўсё прайграў. Хватыла цярпення толькі на непоўныя 2 месяцы. У ноч з 28 на 29, у ноч на мой 36-ы дзень нараджэння, усё было зліта. Зрабіў сабе “падарунок” у выглядзе эмоцый на 7.5кк. Стараюся гэта ўспрымаць не як прайгрыш, а як адсутнасць выйгрышу, але выходзіць дрэнна. Уначы сплю па 3 гадзіны, трэба схадзіць да псіхолага))))
Раз уж цяпер рукі развязаныя пакіну невялікі водгук пра казіно.
1. Палявіна вывадаў была з затрымкай, не крытычнай, але тым не менш, замест заяўленых 36 гадзін даходзіла да 56.
2. Ліміты на вывад у правілах указаны да 150к, але ёсць спасылка на статусы. Больш нічога пра статусы не сказана. Проста спаслаліся на мой нізкі статус і прызначылі ліміт 50к
3. У лідэрбордзе сказана, што ачкі налічваюцца за гульню на рэальныя грошы (1 ачко за 7000р ставак (цяпер змянілі на 70000р)). Але нічога гэтага няма. Я як мінімум 3 разы павінен быў яго выйграць па дадзеным паказчыку. Ставак за час гульні зроблена больш чым на 50кк.
Можа яшчэ што прыгадаю. Чацвёрты дзень каша ў галаве. Толькі адходжу і радавацца жыццю. Хутчэй за ўсё з гульнёй завяжу, занадта моцны ўдар для мяне
Усім усяго добрага, не гуляйце, калі ласка!
На жаль, я стара́ўся табе дапамагчы, але тое, што ты з прадстаўніком у тэме некалькі разоў згаджаўся, што згодзен і чакаеш, развязала ім рукі і мне менавіта гэта і прадставілі як адказ адміністрацыі, маўляў гульцу прэтэнзій няма( і баста
Усё правільна, не трэба мяне шкадаваць. Я дарослы чалавек і сам адказваю за свае ўчынкі. Усё да гэтага ішло, пасля таго як працягнуў гульню і пачало насыпаць – надзвычай цяжка было спыніцца, частка мозгу, якая адказвае за азарт, перамагла
Мдааa Руслан, а заблакаваць ад гульні рахунак і паставіць выплаты на аўтамат нельга было з імі парадавацца, ну яны ўсё зрабілі для таго, каб ты заліўся і дамагліся гэтага…
Слава, усё нармальна, дзякуй табе вялікі за дапамогу. Сапраўды, я з гэтымі нюансамі спрачацца не стаў і прэтэнзій не маю. Але факт апісаў